- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.361
Vegacim yarın içün çok hevesliydin ama felek aman vermedi mapusa düşmüşsün Allah kurtarsınBende burayı çok özledim. Yarından itibaren yine kaldığımız yerden devam ediyoruz öyleyseeee
çokk sevinirim en çok o bölgeden şikayetçiyim gitmiyo bi türlü
Ayy ben de bugün yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptim25 Ocak Çarşamba
09:00
4 galeta, 3 çilek, 2 kk peynir, 5 badem
1 filtre kahve
12:00
1 kase yoğurt, 1 kase çorba, 2 galeta,
1 Türk Kahvesi
21:00
2 tabak erişteli, bakliyatlı yeşil mercimek çorbası ?
01:00 1 sade soda
Su; 2,5 lt, Spor; 15.201
*Çorba mı yemek mi ne olduğunu bilemedim, biraz suluydu, doğaçlama yaptım adını bilmiyorumDün her türlü bakliyattan haşladım buzluğa stok yaptım.
Bağırsak sağlığı için biraz yeşillik ve bakliyata ağırlık vereceğim bakalım, bağısaktaki faydalı bakteriler bol lifli gıdaları çok sever.
Neden streslisin canımKızlar ben annemin yanındayım 2 gündür yazamadım akşamları uyuyamıyorum rahat sigara içemiyorum stresten yiyip duruyorum sadece
Anladım canim haklısınBen kendi evim dışında çocuğumla çok rahat edemiyorum
Ben de seni etiketlicektim sesin çıkmadı diye canimkizlar bugun eşimle edirneye geldik. 11 yilin sonunda okulumdan diplomamı aldim.esim yemek yiyelim kırk yılda bir ciktik dedi. pazar günü olan off günümü bugüne aldim yedim ictim:) yürüyerek de Edirne çarşıda baya gezdim.hareket etmis oldum biraz iyi olduyarından itibaren diyete devam .bugun menu yazmiyorum:)
insALLAH Civcivim:) bugun sabah kahvalti sonrasi direk ciktik yazamadim size o yuzden yarin sizlerleyim insALLAH:)Ben de seni etiketlicektim sesin çıkmadı diye canim
Ohh ne iyi yapmışsınız güzel bi kafa dağıtma olmusturyemek konusunda da iyi yapmışsın diyeti kendimize uydurmazsak kısa süreli oluyor ne yazık ki dengelersin sen