- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.341
Oh tadını çıkar balım, güzelde yürümüşsün :)))Yürüyüşümu yaptim geldim . Yuruyus sonrasi yeşil çayı mi ictim:) görevimi yapmanın mutluluğu bir başka:)
Balım doğrusu bende senin korkabileceğini düşündüğüm için girdim yazmaya. Şimdi Muğla-Fethiye tarafında denizde olduğu söylendi ama ta Mersin'e kadar hissedilmiş. Ben oturuyordum o sırada, denizede yakınım ondan galiba epey hissettirdi.Enercim ben de tam sana yazmaya girdim.
Ben evde değildim şimdi girdim eve ama telefonuma bildirim gelmiş ordan gördüm. Hissetmedim yani yürüyordum
Sen hissettin galibaÇok mu kötüydü bayağı da sallamış ya..
Bende ilerleyen saatlerde geleceğim, şimdi çıkmam lazım. Polat Alemdar yine hastaKizcelerim üstümü başımı soyunuyum gelcem
Selam balimSelam kızlar
Dün 1400 kalori civarı oldu haftalık yazarım menü
Bugün yarın ve pazar 700 kalori civarı planladım
Cuma yine pazartesi gibi 1100 civarı olsun
Tamam canimTartı sonucumu da 2 haftada bir güncelleyim diyorum
Hayırlı günlerHayirli gunlar kizlar:)
Çok şükür diyelim o zaman canim regl zaten insanı yerden yere vuruyor 1 hafta öncesinden basliyorMerhabalar
Epeyce oldu ben gelip menü yazamadım. Sanırım hormonlarımdaki bu yükselme nedeniyle kendimi aşırı duygusal/ağlamaklı hissettiğim bir süreçti ve menü yazıp beslenme kontrolü yapmak istemiyordum çok özür dilerim yazamadığım için. Ufak tefek kaçamaklarım oldu ama günlük 15K adım üzeri adım atıp telafi etmeye çalıştım
Bugün regl oldum ve sonunda duygusal günler bitti çok şükür
Balım menülerde değişiklik var sanki gerçekten de24.01.2023--6.Hafta--44.Gün--Yeni Liste-3.Gün
11:00--2 yumurta beyazindan omlet+bol yeşil salata+3 galeta+1 bardak laktozsuz sut+2 Ceviz
12:00--Filtre Kahve
13:00--1 Bardak ihlamur
14:00--yarim ayva limonla +10 findik +10 badem+sade soda
18:30--8 kasik sebze turlusu+1 kase yogurt +kis salatasi+turp+sogan salatasi
Akşam:şekersiz çay+ıhlamur
Ben de yaptım geldimYürüyüşümu yaptim geldim . Yuruyus sonrasi yeşil çayı mi ictim:) görevimi yapmanın mutluluğu bir başka:)
Aynen arada bi moralimiz bozukken gelse yulaf yulaf yazsa da gülsekHosgeldin Vegaumarım hızlıca atlatırsın bu sureci❤ seni ve yulaf yulaf ya da yogurt yogurt yazdigin menüleri ozledik:)
Deniz tarafından atla gel beraber yürüyelim balimOh tadını çıkar balım, güzelde yürümüşsün :)))
Bende ilerleyen saatlerde yürüyeceğim inşallah :)
Evet canim öyleymisBalım doğrusu bende senin korkabileceğini düşündüğüm için girdim yazmaya. Şimdi Muğla-Fethiye tarafında denizde olduğu söylendi ama ta Mersin'e kadar hissedilmiş. Ben oturuyordum o sırada, denizede yakınım ondan galiba epey hissettirdi.
Bravo sana balım o kadar tempolu yürüyordun demek ki
Aynen öyle Lady yulaf ayy pardon vegaBende burayı çok özledim. Yarından itibaren yine kaldığımız yerden devam ediyoruz öyleyseeee
Zabahınan yine yulaf yedimAynen öyle Lady yulaf ayy pardon vega
evet ben unuttum ya kusura bakma canim.Alp_BuRc canım kilo bildirimi yapmadın sanirim?
Önemli değil canım ama unutma burayı da:))evet ben unuttum ya kusura bakma canim.
gecen hafta 70.4
bu hafta kilom 70
emeğine saglik Civcivim❤evet canim menuler tek araya dustu ve karbonhidrat cok cok azSelam balim
Tamam canim
Hayırlı günler
Çok şükür diyelim o zaman canim regl zaten insanı yerden yere vuruyor 1 hafta öncesinden basliyor
Balım menülerde değişiklik var sanki gerçekten de
Ben de yaptım geldim
Aynen arada bi moralimiz bozukken gelse yulaf yulaf yazsa da gülsek
Deniz tarafından atla gel beraber yürüyelim balim
Evet canim öyleymisçok geçmiş olsun
Aslında tedbirli olmakta fayda var buralar tam fay hattı da işte
Kız yorum yapıyorum da görmüyorsun ki yorumlarımıSelam
Yeni menüm ile geldim yorumlara açığım
11:00
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim yumurtalı ekmek
Domates yeşillik
14:00
1 büyük kase tavuklu salata
14:30
Sütlü kahve
17:00
1 parça kek
18:00
3 kanat
2 kaşık bulgur
1 bardak ayran ve brokolili salata
Şimdi akşam yemeğini yedim bir kiraz sapı çayı yaptım ama geceden korkuyorum gece ne olur ne olmaz diye 1 ayran daha mı içsem
25 dk yoga
Ay çok pardon bunu gördümKız yorum yapıyorum da görmüyorsun ki yorumlarımı
Bence ayran içmektense gece acikirsan süt icmek ya da yogurt yemek daha mantıklı gibi.
çokk sevinirim en çok o bölgeden şikayetçiyim gitmiyo bi türlüKuzularım doğru misafir olarak devam ediyorumSaricivcivcikcik
Aklıma bişey esiyor bırakmak isteyebiliyorum.Ama yakınınızda olmak güzel yine de ve aradada olsa menü paylaşıp yavaştan düzen edinmek istiyorum
Canım güzel bi video var iç bacak için atabilirim istersen.
Teşekkür ederim merhabaÖzlem merhaba, aramıza hoşgeldin
Benim günlerim biraz yoğun geçiyor, onun için seninle tanışamadık, fakat okuyorum mesajlarınızı :)