- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.321
Canım afiyet olsun24 Ocak Sali Menüm
Sabah 12.00 1 yumurtayla omlet, yarım havuç, 1 dilim peynir, biber çay
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi
Ara 16.00 3 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı tarcin, yarım mandalina hatta çeyrek çünkü minnacıkti
Akşam 18.00 yarim kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav, turşu (aslında salata yapcaktim ama malzeme almaya cikamadim)
Ara 20.00 nescafe, 1 dilim tam buğday ekmeğine azcık tahin pekmez sürdüm yedim
Şimdi 00.30 kirazsapi ve kayısı çayını karistirdm içiyorum.
Spor; 25 dk eliptik bisiklet
Su; 3 lt
Hayirli gunlar kizlar:)
Hayırlı günlerMerhabalar
Epeyce oldu ben gelip menü yazamadım. Sanırım hormonlarımdaki bu yükselme nedeniyle kendimi aşırı duygusal/ağlamaklı hissettiğim bir süreçti ve menü yazıp beslenme kontrolü yapmak istemiyordum çok özür dilerim yazamadığım için. Ufak tefek kaçamaklarım oldu ama günlük 15K adım üzeri adım atıp telafi etmeye çalıştım
Bugün regl oldum ve sonunda duygusal günler bitti çok şükür
Saricivcivcikcik enerjiciğimden istedin ama o kosturuyodur ben evde boş boş oturuyorum dıye şöyle bi toparlama yaptım :)umarım işini kolaylastırır :)
Kilo Bildirimleri:
lisbethsalander00--
Haftaya Başlangıç: 86.3
Güncel:84.9
Fark:1.4
Deltavealfa--
Başlangıç :75,1
Bugün: 74,7
Fark: -400
sudansebep--
Son kg: 67.2
Güncel kg: 66.9
Fark: 300 gr
enerji_kusagi--
Geçen Cuma 73.4
Bu Cuma 72.0
Fark - 1.4
Civciv--
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Humakaser--
gecen hafta: 57.500
bu haftda--57.200
Fark=500
***Çizkek misafir olarak devam edeceğini söyledi .
***aramıza Alyasena ve melisa- katıldı.
Kuzularım doğru misafir olarak devam ediyorumDuzenleme : Çizkek sonradan tekrar başladıgını söylemiş :) kilo:77
Canım güzel bi video var iç bacak için atabilirim istersen.bende iç bacaklarımdan şikayetçiyim heves ettm o çemberdende aldım ama düzenli hiç kullanamadım siz etkisini gördünüz mü
Çok geçmiş olsun
Bugün yapamadım zaten ama bitki çayları çok içiyorumCanım domuz gribi olduk demişssin . ben bilerek zor geçiyor. kendini yorma bu aralar. İlaç da kullanıyomussun. diyetine uysan yeter aslında.sonra ıyıleşme suren uzarsa daha uzun sure spor yapamayabilirsin. Çok geçmiş olsun
Hosgeldin VegaMerhabalar
Epeyce oldu ben gelip menü yazamadım. Sanırım hormonlarımdaki bu yükselme nedeniyle kendimi aşırı duygusal/ağlamaklı hissettiğim bir süreçti ve menü yazıp beslenme kontrolü yapmak istemiyordum çok özür dilerim yazamadığım için. Ufak tefek kaçamaklarım oldu ama günlük 15K adım üzeri adım atıp telafi etmeye çalıştım
Özlem merhaba, aramıza hoşgeldinBugün yapamadım zaten ama bitki çayları çok içiyorumHafif bir yürüyüş yapabilirsem temiz havaya ihtiyacım var teşekkür ederim
Merhaba Vegacım, hoşgeldinMerhabalar
Enercim ben de tam sana yazmaya girdim.Saricivcivcikcik
Civcivim geçmiş olsun, deprem korkuttu muAntalya da fena sallandı. Akdeniz, 5.9 deniyor, sana benden daha yakın konumu.