- 4 Eylül 2018
- 1.158
- 2.545
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.301
Evlatlarınızı ALLAH Bagışlasın. Benim de iki oglum varİsmim Özlem 36 yaşımdayım 2 çocuğum var doğum kilolarının birini vermeden diğerini de yapıştırınca üzerime 52 den 76 kiloya kadar geldim.
69/76 kilo arasında gidip geliyorum güncel kilom 71.6. Sizle inş 60 ve 50 leri görmeyi çok isterim.
Leslie 3 mil yaptım bugün. Ortalama 1250 kalori aldığım bir yeme düzenim de var
Aslıcıgım Çok teşekkür ederim . Oglum okulunda bilsem için seçildi. Genel yetenek ve resimden girecek. Bana tavsiyelerin olur mu ?Canım her konuda yardımcı olurum. Aklında olsun e mi?teşekkür ederim.
inşallah Hemdemim
Sen benim can yoldaşım olbenim sana hep ihtiyacım var
maşallahhhhazimli bal
boyu boyumabenim de 168
O zaman yarış başlasınnnnnnnnnn
hayır biriciğim. Evde düştüm ben. Terliğim kaydı.kuyruk sokumum hala acıyor maalesef. Yan oturuyorum.
Saatlerimiz de aynı. Evren bizim için bütün enerjiyi yollamış.
Allah kabul etsin Hümacığım.
Hoş geldiniz
evet civcivim devlet okulundayım. Kuzular mutlu olsun istedik.
sen hemen toparlarsın Civcivim. Moralin niye bozuk biriciğim? Ben bir şey mi kaçırdım?
Civcivim İnşALLAH bütün sıkıntılardan bir an önce kurtulursunİnşallah beraber görürüz özlem
Leslie hepimizin kader arkadaşı vefakar leslie
Maşallah Allah bağışlasın
Hayırlı olsun cizkekim
Çok güzel dusunmussunuz hele şu Türk Kahveli olana içim eridimaşallah size❤
Balım önemli bir şey yok azcık eşimle tartıştık da canım sıkıldı bir de bu ara arabayı saticaz habire birileri arıyor ilandan. Genel olarak bi gerginim yani bunlar olurken bir yandan ders çalışıyorum böyle yanişükür tabi yine önemli bir şey yok
İnşallah toparlarım aslim
İnşallah canım
Afiyet olsun canım bence güzel menün(milföy boregini gormuyorum ) adımlar da güzel spor yapıyor musun yoksa ev içinde hareketli olduğun için mi böyle adımlar? Yazdıysan kaçırmış olabilirim hızlı okudum geçmişi.
Bu arada melisa ismini cook seviyorum ben hep bi sempati duymusumdur
Kesinlikle haklısın Civcivim . Evden cıkınca ara ögünümü bile kaçırınca strese giriyorum.Evde kafama göre hazırlıyorum yıyorum . su surecte buraya bıle gelmesem dedım yanı .y çıkmazsa yarın evde yeriz. Disardan yemek kadar insanın midesini yoran bir şey yok gerçekten
Duzenleme : Çizkek sonradan tekrar başladıgını söylemiş :) kilo:77Saricivcivcikcik enerjiciğimden istedin ama o kosturuyodur ben evde boş boş oturuyorum dıye şöyle bi toparlama yaptım :)umarım işini kolaylastırır :)
Kilo Bildirimleri:
lisbethsalander00--
Haftaya Başlangıç: 86.3
Güncel:84.9
Fark:1.4
Deltavealfa--
Başlangıç :75,1
Bugün: 74,7
Fark: -400
sudansebep--
Son kg: 67.2
Güncel kg: 66.9
Fark: 300 gr
enerji_kusagi--
Geçen Cuma 73.4
Bu Cuma 72.0
Fark - 1.4
Civciv--
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Humakaser--
gecen hafta: 57.500
bu haftda--57.200
Fark=500
***Çizkek misafir olarak devam edeceğini söyledi .
***aramıza Alyasena ve melisa- katıldı.
Amin hepimizin yavrularını bağışlasın Rabbim acılarını görmeyelim inşEvlatlarınızı ALLAH Bagışlasın. Benim de iki oglum varEvet dogumdan sonra kılolar kaldı benim de kendım de cok zayıf bırı olmayınca artık sağlık için başlamam lazımdı .
Aslıcıgım Çok teşekkür ederim . Oglum okulunda bilsem için seçildi. Genel yetenek ve resimden girecek. Bana tavsiyelerin olur mu ?
Civcivim İnşALLAH bütün sıkıntılardan bir an önce kurtulursun
Kesinlikle haklısın Civcivim . Evden cıkınca ara ögünümü bile kaçırınca strese giriyorum.Evde kafama göre hazırlıyorum yıyorum . su surecte buraya bıle gelmesem dedım yanı .
Başarırız inşALLAH. Durmak yok yola devam:))Amin hepimizin yavrularını bağışlasın Rabbim acılarını görmeyelim inş
Bir yaştan sonra metabolizma hızı da çok azalıyor yıllarca ben aman 5 kilo değil mi veririm diye diye 15 kiloya çıktı fazla gerçekten sağlık için istiyorum siz gibi. Başaracağız umarım 2023bizim sene olur
Reçeli telafi edersin canım bence.500 tane çember yaptım ,pilates çemberi olan var ya o iç bacak için
Kahvaltı güzeldi ama reçel yedim 1 tatlı kaşığı
Tüm menüyü akşam yazarım gün bitince
Kilo vermek istiyorummmm
Yaaa inanmiyorum cook teşekkür ederim canım ellerine sağlıkSaricivcivcikcik enerjiciğimden istedin ama o kosturuyodur ben evde boş boş oturuyorum dıye şöyle bi toparlama yaptım :)umarım işini kolaylastırır :)
Kilo Bildirimleri:
lisbethsalander00--
Haftaya Başlangıç: 86.3
Güncel:84.9
Fark:1.4
Deltavealfa--
Başlangıç :75,1
Bugün: 74,7
Fark: -400
sudansebep--
Son kg: 67.2
Güncel kg: 66.9
Fark: 300 gr
enerji_kusagi--
Geçen Cuma 73.4
Bu Cuma 72.0
Fark - 1.4
Civciv--
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Humakaser--
gecen hafta: 57.500
bu haftda--57.200
Fark=500
***Çizkek misafir olarak devam edeceğini söyledi .
***aramıza Alyasena ve melisa- katıldı.
Off ben de düşünüyorum ufaktan çocuk kararsızliklarla beraberEvlatlarınızı ALLAH Bagışlasın. Benim de iki oglum varEvet dogumdan sonra kılolar kaldı benim de kendım de cok zayıf bırı olmayınca artık sağlık için başlamam lazımdı .
Aslıcıgım Çok teşekkür ederim . Oglum okulunda bilsem için seçildi. Genel yetenek ve resimden girecek. Bana tavsiyelerin olur mu ?
Civcivim İnşALLAH bütün sıkıntılardan bir an önce kurtulursun
Kesinlikle haklısın Civcivim . Evden cıkınca ara ögünümü bile kaçırınca strese giriyorum.Evde kafama göre hazırlıyorum yıyorum . su surecte buraya bıle gelmesem dedım yanı .
Duzenleme : Çizkek sonradan tekrar başladıgını söylemiş :) kilo:77
Aslında evet belli adım sayilari canım bi ara onu da düzenleyip ilk sayfaya ekliyim hatta ben.Selamlar Havadan sanırım 1 mil Leslie ancak yapabildim kahvaltıdan önce. Biraz baş dönmesi yaşıyorum. Leslie nin adım sayıları belli miakşama kadar dinlene dinlene üç e tamamlayacağımı umuyorum
Enfluvir kullanıyoruz onun yan etkisi sanırım domuz gribi için 5 gün dedi doktor bugün 3. Gün.Reçeli telafi edersin canım bence.
Ooovv o çemberi ben de kullanıyorum da fena yakıyor bacaklari özelliklekol bacak ne yaptın? 500 tane hey masallah.
Canim bana spor hocası şey demişti bi egzersizi üst üste 100 kere yapmaktansa set halinde mesela 3 set 20ser kere dinlenerek yapmak daha etkili sonuç veriyor demişti. Yani haftada 3 gün 3 set yapsan daha etkili mesela. 500 fazla geldi gozume
Yaaa inanmiyorum cook teşekkür ederim canım ellerine sağlıkben de kimse yapmaz diye teklif etmemistim
enerji_kusagi balim inşallah bu mesaji erken gorursun yoksa cift dikis sen de yazabilirsin bilmeden sonra sövebilirsin bana lütfen gör gerek kalmadi yapmana
Off ben de düşünüyorum ufaktan çocuk kararsızliklarla beraberben de işte en azından olsa bile ideal kilomdayken olsa diye düşünüyorum hamilelikte ek kilo almak çok korkutuyor beni. Su an zaten hayatım boyunca gördüğüm max kilodayim
Ya yerim seni
Aslında evet belli adım sayilari canım bi ara onu da düzenleyip ilk sayfaya ekliyim hatta ben.
Baş dönmesi neden az falan mı yedin yoksa rahatsız misin
Civcivim ben ilk oglumda 20 kilo falan aldım ikinci oglumda sadece 5 kilo aldım sağlıklı beslenmeyle :) kilo konusunu halledebilirisn bence ama kpss olayı çok zor olur bebekle.Reçeli telafi edersin canım bence.
Ooovv o çemberi ben de kullanıyorum da fena yakıyor bacaklari özelliklekol bacak ne yaptın? 500 tane hey masallah.
Canim bana spor hocası şey demişti bi egzersizi üst üste 100 kere yapmaktansa set halinde mesela 3 set 20ser kere dinlenerek yapmak daha etkili sonuç veriyor demişti. Yani haftada 3 gün 3 set yapsan daha etkili mesela. 500 fazla geldi gozume
Yaaa inanmiyorum cook teşekkür ederim canım ellerine sağlıkben de kimse yapmaz diye teklif etmemistim
enerji_kusagi balim inşallah bu mesaji erken gorursun yoksa cift dikis sen de yazabilirsin bilmeden sonra sövebilirsin bana lütfen gör gerek kalmadi yapmana
Off ben de düşünüyorum ufaktan çocuk kararsızliklarla beraberben de işte en azından olsa bile ideal kilomdayken olsa diye düşünüyorum hamilelikte ek kilo almak çok korkutuyor beni. Su an zaten hayatım boyunca gördüğüm max kilodayim
Ya yerim seni
Aslında evet belli adım sayilari canım bi ara onu da düzenleyip ilk sayfaya ekliyim hatta ben.
Baş dönmesi neden az falan mı yedin yoksa rahatsız misin
Canım domuz gribi olduk demişssin . ben bilerek zor geçiyor. kendini yorma bu aralar. İlaç da kullanıyomussun. diyetine uysan yeter aslında.sonra ıyıleşme suren uzarsa daha uzun sure spor yapamayabilirsin. Çok geçmiş olsunSelamlar Havadan sanırım 1 mil Leslie ancak yapabildim kahvaltıdan önce. Biraz baş dönmesi yaşıyorum. Leslie nin adım sayıları belli miakşama kadar dinlene dinlene üç e tamamlayacağımı umuyorum
Ayy tamam dün konuştukya ben Leyla unutmusum tabiEnfluvir kullanıyoruz onun yan etkisi sanırım domuz gribi için 5 gün dedi doktor bugün 3. Gün.
Ya lisbetim maşallah çok iyiCivcivim ben ilk oglumda 20 kilo falan aldım ikinci oglumda sadece 5 kilo aldım sağlıklı beslenmeyle :) kilo konusunu halledebilirisn bence ama kpss olayı çok zor olur bebekle.
bende iç bacaklarımdan şikayetçiyim heves ettm o çemberdende aldım ama düzenli hiç kullanamadım siz etkisini gördünüz mü500 tane çember yaptım ,pilates çemberi olan var ya o iç bacak için
Kahvaltı güzeldi ama reçel yedim 1 tatlı kaşığı
Tüm menüyü akşam yazarım gün bitince
Kilo vermek istiyorummmm
Çok geçmiş olsunEnfluvir kullanıyoruz onun yan etkisi sanırım domuz gribi için 5 gün dedi doktor bugün 3. Gün.
Teşekkür ederim Melisabende iç bacaklarımdan şikayetçiyim heves ettm o çemberdende aldım ama düzenli hiç kullanamadım siz etkisini gördünüz mü
Çok geçmiş olsun