- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Hosgeldin kendini tanıtır misinMerhabalar, beni de aranıza alır mısını ? :) Ben de diyet yapıyorum bugun 14. günümdeyim.
Hoşbuldum..35 yaşındayım. 1.63 boy,91.6 kilodayım. Diyete başladığımda 93 tüm. Sağlık problemlerinden dolayı zayıflamam şart oldu . Diyetisyenle çalışmaya başladım. Hergün yediklerimi not alıyorum sizlerle de paylaşırım. Evliyim.Kamu kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Diyetim 11:00 -19:00 arası iki ana öğün 2 ara ara öğün olacak şekilde verildi. Hepimize bol eksiler diliyorum .Hosgeldin kendini tanıtır misinyas boy kilo medeni durum, calisiyor musun nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Konuda 1 hafta süreklilik sağlayanları tabloya ekliyoruz bilgin olsun
Ben de 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok kpssye hazırlanıyorum gıda mühendisiyim (Allahim darısı başıma bir gün ben de kamu kurumunda çalışıyorum demek istiyorum çok aminHoşbuldum..35 yaşındayım. 1.63 boy,91.6 kilodayım. Diyete başladığımda 93 tüm. Sağlık problemlerinden dolayı zayıflamam şart oldu . Diyetisyenle çalışmaya başladım. Hergün yediklerimi not alıyorum sizlerle de paylaşırım. Evliyim.Kamu kurumunda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Diyetim 11:00 -19:00 arası iki ana öğün 2 ara ara öğün olacak şekilde verildi. Hepimize bol eksiler diliyorum .
Menü çok güzel öncelikleDünün Raporunu Aşağıda Paylaşıyorum :
25.12.2022- 2.Hafta- 13.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 -- filtre kahve
10:45--1 bardak detoks suyu
11:00-- 2 yumurta beyazindan menemen+bol yesillik+3 ceviz+cay
14:30 --1. ara ogun: ELma+10 badem+10findik
16:30 -- 2.Araögun --Türk kahvesi +soda+2 hurma
18:30--Fırında karnıbahar+unsuz mantar çorbası++1 Kase Yoğurt+ bol kış salatasi
Akşam :2 mil leslie yaptım..
akşam su ve detoks suyu dısında bısey yıyıp içmedim.
hosbuldumİlk tartıya kadar sabır civcivim, bu sefer yıkılmak yok
Vukuat yok di mi şimdiye kadar, sen ses vermeyince acayip şeyler olabilir
Aramıza hoşgeldiniz
Bende 33 yaşındayım, evliyim, evde işçi işte işçi bazen de öğrenciKilom 75, hedef 56. Bir çok ortak noktamız var gibi
Hoşgeldin Hemdemimm ❤❤❤
İnceleme bittiyse direkt dal
Arada heyecan şart, ilişkiyi canlı tutmak lazım
bende memnum oldumBen de 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok. Ben de ev hanımı öğrenci arasındayımmemnun oldum
Hosgeldin aslimm
Canim istersen sen cumartesi tartil sorun olmaz
Hedefin neydi balım bir de onu söyleyiver
İnşallahhosbuldum. bol eksiler hepimize
Okuyor musun yoksa sınava falan mı hazirlaniyorsun canim öğrencilik nereden geliyorbende memnum oldumhosbuldum
doktoraya baslamak icin yokdile hazirlaniyorum. ales kpss hazirlandimİnşallah
Okuyor musun yoksa sınava falan mı hazirlaniyorsun canim öğrencilik nereden geliyor
Kolay gelsin canm inşallah istediğin puanı alır yerlesirsindoktoraya baslamak icin yokdile hazirlaniyorum. ales kpss hazirlandim
insallah canim. allah butun emek verenleri emeklerini bosa cikarmasin. sende ogrenciyim demissin neye hazirlaniyonKolay gelsin canm inşallah istediğin puanı alır yerlesirsin
Yaşasın yemek yeemeekk diyip konudaki herkesi şok etmem yok mu snssnsn
Hoşbuldum canımTeşekkür ederim cizkekim hosgeldin
Bugün trtılcam yine canım yazarımasliogretmen
Hedef60kgolmak
Ballar şimdiki kilonuzu ve hedef kilonuzu müsait olunca bekliyorumtabloya ekliyim
yarışma bence de güzel fikir. Daha çok motive edebilir :)Düzenimiz bi otursun katılacak kişiler netlessin de kendi aramızda ufak çaplı yarışmalar düzenleyelimenerji_kusagi
Öyle bi enerji aldım herkes azimli kararlı görünüyorkan gövdeyi götürsün
Amin amininsallah canim. allah butun emek verenleri emeklerini bosa cikarmasin. sende ogrenciyim demissin neye hazirlaniyon
Ayy inşallahİnşALLAH istediğin kuruma yerleşirsin :) ben 2013 te atandım 10. yılımı dolduruyorum yaşlıyım baya :)benim iki oglum var .Biri 7 yaşında biri 16 aylık.
Şükür canım, iyiyim. Bu yıl birinci sınıf okutuyorum. Çok yorulunca formu biraz ihmal ettim.napıyorsun canım
yaaaa çok sevindim Civcivim.Ben de 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok. Ben de ev hanımı öğrenci arasındayımmemnun oldum
Hosgeldin aslimm
Canim istersen sen cumartesi tartil sorun olmaz
Hedefin neydi balım bir de onu söyleyiver