- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
İnsaallah canim,çok sağ olArada oluyor öyle önümüzdeki günlerde hızlıca bir telafi edersin geçer gider
Ben de öyle düşünüyorum Civcivim. Bulasık yıkarken bile saga sola adımlıyorum lesliedeki gibiOlmaz olur mu canım etkisi çok iyi yapmissinnerde hareket orda bereket diyip konuyla alakasız bir espri sikistirayim şuraya
canim biz daha önce enercimle burda takimlarda kilo vermistik de hep az yemeye alistik (iyi bir sey olduğundan söylemiyorum) sanki az yemeyince veremicez gibi geliyor
aslinda yanlis bir düşünce.
u arada sizle şunu paylaşmak istiyorum :) Eşim dün böyle zayıflama mı olur eridin gittin dedibı ayda bu kadar fazlaymıs... bıdı bıdı kendısı eskı sporcu ve saglıkcı olunca herseyıme karısıyo sen karısma ben diyetisyenle çalışıyorum bi bildigi vardır dedım Şimdi kendisi içten içe hırs yapıyo. arada ben de mı başlasam falan diyo Kim ne derse desin yola devammm
Haha bak sendaha dur bu başlangıç kork lisbetimizden eniste
Hala o umudum ölmedi be CivcivimAhh balım keske olsa oyle bi formül sonsuza kadar yiyebilsek
Balım şakasına diyorum ya hiç önemli değil beni demotive eden spor değil de yeme krizlerim
Tabi ki öyle balimCivcivim az yeyince kilo vericem düşüncesi belki yanlıştır ama çok yeyince de veremeyiz. Kalori açığı oluşturmak lazım sanırım. Yani cok fazla kalori alınca da sıkıntı değil mi ?Bir de kilo düsştükçe azaltıyolar öğün içerigini . yani ben öyle biliyorum. Dolayısıyla benim yediğimle 60-70 bandında olan birinin yediği kalori aynı olmaz herhalde .
HahaBen de öyle düşünüyorum Civcivim. Bulasık yıkarken bile saga sola adımlıyorum lesliedeki gibiEşim soldan çıkan şu seytan gıbı ; belli nabzın ustunde yapmazsan hiç bi işe yaramaz diyor ben de sagdan cıkan melek gibi 1 sıfırdan büyüktür deyip devam ediyorum
Harika görünüyor afiyet olsunyulaf gunu
Hiç sorma Civcivim .. sürekli demotive ediyor beniTabi ki öyle balim
O anlamda demedim de yanlis anlattimyani aslinda diyetisyenin verdiği normal olsa da biz gereğinden az yediğimiz için (geçmişte kilo verirken) bu fazla gibi geliyor. Aslında dogru olan bu bizimki yanlis
Hahaeşleri komple pencerede atsak mi napsak destek olmaktan cok köstek oluyolar benimki tatlı yicem diye seninki spor diye
Sen bakma enişteye doğru yapiyosun lisbetim
Harika görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun balim9 Ocak Pazartesi Menü
09:00
4 yk yoğurt + 3 yk yulaf + 1 elma + 1 tk harnup
11:30 1 dilim Ananas
13:00 1 duble Türk Kahvesi, sade
16:00
1/4 ayva, 200 ml ayran
20:30
2 küçük kase mercimek çorbası (240 ml)
1 kase salata, yağ çok az
2 küçük köfte (38 gr)
4 yk barbunya pilaki
22:00 1 ısırık elma, 1 çb süt
01:00 1 yeşilçay
Su 2,5 lt
Spor 10.785
Enerjiciğim menulerin cok guzel :)bana cok da gelmedi . İnşALLAH güzel kilolar vereceksin9 Ocak Pazartesi Menü
4 yk yoğurt + 3 yk yulaf + 1 elma + 1 tk harnup
11:30 1 dilim Ananas
13:00 1 duble Türk Kahvesi, sade
16:00
1/4 ayva, 200 ml ayran
20:30
2 küçük kase mercimek çorbası (240 ml)
1 kase salata, yağ çok az
2 küçük köfte (38 gr)
4 yk barbunya pilaki
22:00 1 ısırık elma, 1 çb süt
01:00 1 yeşilçay
Su 2,5 lt
Spor 10.785
Sporlar cok ıyı0 Ocak Salı Menü
1 hşl yumurta, 1 kk peynir,
3 fındık+3 badem, yeşillik, domates
1,25 çb leblebi, 1 dilim ekmek
10:30 1 duble Türk Kahvesi, sade
11:00 1 çb süt, 1/2 portakal
14:30 (öğlen ve arayı karıştırdım)
2 çb leblebi, biraz yeşillik
1 çb süt
19:00
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt, 1/4 çb leblebi
1 çb portakal suyu, Salata
21:00 1/3 havuç, 1 bardak ayran,
23:00 1 yeşilçay
Su 2 lt
Spor 12.377 adım
*Bugünü leblebi günü ilan ettim :)))
Listemde günlük 6 dilim ekmek var.
Değişim listesine göre leblebi yedim, hala 1 ekmek eksik görünüyor. Çorbaları da çok gelince içemedim. Hayırlısı bakalım...
Eşim istedi sipariş verdik tabi kiAfiyet olsun canım.
Pizza neyse ki azmış
29 yaşına girdimAfiyet olsun
Günaydınnn
Günaydın :)
Afiyet olsun.
Evet canim, maalesef dün öyle oldu.
Afiyet olsun canim
Günaydin, afiyet olsun
Maalesef öyle oluyor bazen canım. O yüzden ortalamam haftada 500 gram zaten.
Nice senelere :) kaç yasina girdik ? Kadinlara yas sorulmazmis :)
AaaaaayyyKızlar bu arada adımları tabloya yazıyorum haberiniz olsun. Menüleriyle yazmayanlar var. Hiç yazmayanlar var.
Cuma günü sonra demeyin vay efendim ben birinci olacaktim olamadım falan ona göre
TamamdirKızlar bu arada adımları tabloya yazıyorum haberiniz olsun. Menüleriyle yazmayanlar var. Hiç yazmayanlar var.
Cuma günü sonra demeyin vay efendim ben birinci olacaktim olamadım falan ona göre
Yeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşALLAH29 yaşına girdimteşekkür ederim. Hayata geç başlamış gibi hissediyorum kendimi bu yaşta hissetmiyorum..
Çok teşekkür ederim inşallah diyelim . Güzel dilekleriniz içinde ayrıca çok mutlu hissettimYeni yaşınız hayırlara vesile olsun inşALLAHHiçbirşeye geç kalmamışşsınızdır , hersey olması gerektiği zamana göre oluyordur kendinizi öyle hissetmeyin
Ben dunki adımı söylemedim hemen bildiriyorum bin adımKızlar bu arada adımları tabloya yazıyorum haberiniz olsun. Menüleriyle yazmayanlar var. Hiç yazmayanlar var.
Ahh L lisbethsalander00 pencereden atilacak eslere biri daha eklendiEşim istedi sipariş verdik tabi kiben artık o işten gelmeden biraz yemek yiyip yarı tok karşılıyorum çünkü kendisi her an hadi şunu sipariş edelim hadi şu aburcuburu yiyelim diyebiliyor. Şimdilik böyle bir çözüm buldum kızlar
Bende de bazen oluyor o his ama aslında geç kalmadık böylesi daha iyi29 yaşına girdimteşekkür ederim. Hayata geç başlamış gibi hissediyorum kendimi bu yaşta hissetmiyorum..
Haha olsun canım eğer kayitliysa yazarsan eklerim listeye sorun değilAaaaaayyyben kaçırmışım galiba başladığımızı takım falan yapcaktık olmayınca orda kaldım. ben kendi çapımda geç saatlerde yapınca adım sonraki güne ekleniyo diye yazmıyodum
❤❤❤Tamamdirtesekkur ederiz. Eline sağlik canim