- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Ben de az önce baska bi seye sinir oldugumu yazmistimBugün hava serindi yürüyüşe cikmadim üşendim çıksam mı ki. Ya da evde leslie yapiyim bisiklet sureyim
Ya site sürekli donuyor sizde de öyle mi? Sinir oldum cok zor yaziyorum
Bileklik mi saat mi tel mi sayıyor canim?Selam kizlar. Bu adimsayar beni deli edecek. Yine gitti tüm adımlar. 3 market dolasmistik cocuklarla+gidis gelis. Artı 3.000 lik rahat olmam lazimdi. Elde var sıfır . Dur bu mesaj iyi oldu, aynisini zayiflama yarismasi grubuna da ekliyim.Güler misin aglar misin ya, saymiyosun, bari sıfirlama be kardesim
Pahali adimsayarim kayboldu diye, ucuz almistim, telafi olsun diye. Baslarim telafiye. Siparis vericem yine
Üçü de değilBileklik mi saat mi tel mi sayıyor canim?
Başka ne olabilir ki aklıma gelmedi vallaÜçü de değilbil bakalim.ne
Sesli güldüm yaBaşka ne olabilir ki aklıma gelmedi valla
Öyle de mi var kız ben bayagi geri kalmisimSesli güldüm yabele/kemere takılan.
Yok estagfirullah, cogunlukla bu tipe denk gelinmiyor zaten.Öyle de mi var kız ben bayagi geri kalmisim
Hayirli olsun :)) ben kafama göre; yulaf, biraz bitter, süt, bazen de bal ekliyorum. İkinci kullanim seklim de, sütün icinde pisiriyorum, lezzetli oluyor. Nette yulaf tost var, tost makinesinde, doyurucu oluyormus ama daha deneyemedim.Kızlar yulaf aldim tarifiniz varsa alirim
Ya aslında muzla pisirileni seviyorum ama kahvaltıda icimi bayiyor..
Evet o tostu ben de sürekli goruyorm ama hic denemedimHayirli olsun :)) ben kafama göre; yulaf, biraz bitter, süt, bazen de bal ekliyorum. İkinci kullanim seklim de, sütün icinde pisiriyorum, lezzetli oluyor. Nette yulaf tost var, tost makinesinde, doyurucu oluyormus ama daha deneyemedim.
2 yk yulafKızlar yulaf aldim tarifiniz varsa alirim
Ya aslında muzla pisirileni seviyorum ama kahvaltıda icimi bayiyor..
Ya az değil mi nasıl duruyorsunuz bana da öğretinBugünkü menüm kızlar
Bugün kafamdan hacamat oldum uyku ile uyanıklık arasındayım yinede yazmak istedim adimima bakıyorum 1032 adım çok az ama bu kadar olmuş bol bol su içtim herkese bol yagyakmali bir hafta diliyorum beybiler,
- sabah greyfurt suyu
- öğlen 2adet incir 3adet sarımsak yuttum
- akşam 4yemek kaşığı patlıcan ve 4 5 kaşık pilav yanına turşu.
Teşekkürler canım deniyim2 yk yulaf
1 su bardağı süt
Yarım muz
1 çk tarçın
1 çk zerdeçal
1 çk kaka
2 ceviz
Bu tarif benim favorim
Afiyet olsun canim09 Ocak Pazartesi
Sabah 08.00
4 yk yoğurt
1 tk yulaf
Yarım elma
1 çk tarçın
Ara 11.00 2 gün kurusu
Öğle 13.00 4 yk tavuk sote 1 kase cacık
Ara 15. 35 1 avuç fındık
Akşam 17.30 1 kase yayla çorbası yeşil salata
Gece 21.00 1 elma
Spor 10. 000 adım yürüyüş + 40 dk powerplate
Hosglediniz aslında akşamları aç durmak zorunda değilsiniz ara öğün olarak yogurt, süt, meyve falan yiyebilirsiniz.Akşamları bir şey yemeden nasıl duruyorsunuz öğrenmeye geldim
Afiyet olsun canimİyi aksamlar kizlar
Adımsayarim sorunlu,olmadi maalesefEki Görüntüle 3189158
Afiyet olsun canımBugünkü menüm kızlar
Bugün kafamdan hacamat oldum uyku ile uyanıklık arasındayım yinede yazmak istedim adimima bakıyorum 1032 adım çok az ama bu kadar olmuş bol bol su içtim herkese bol yagyakmali bir hafta diliyorum beybiler,
- sabah greyfurt suyu
- öğlen 2adet incir 3adet sarımsak yuttum
- akşam 4yemek kaşığı patlıcan ve 4 5 kaşık pilav yanına turşu.