- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Tamam balım farketmez hangisini alalım dersen onu alalım. Şimdi yazıyorum 90.2 eğer değiştirmek istersen söylersinCanım akşam tartinin pilini yerinden çıkarayım diye uğraştım ama başaramadım. Sonra bir kez daha tartıya çıktım denemek için. 90.2 gördüm. Sabah aç karnına tekrar deniyim dedim yine Lo yazdı. İstersen bu başlangıç olabilir saatler önce yemek yemiştim çünkü ama yine de sabah daha az çıkardım bence. İlk hedefim 79 balım, ellerine sağlık.
Hoş geldiniz. Doktora teziniz ve savunmanızda başarılar diliyorum. Kilolalarımız yakın ben de 93 le 3 hafta önce başladım ilk hedefim 80. İnşALLAH hep birlikte hedeflerimize sağlıkla ulaşırızHoşbuldum balım, aralardan hızlı hızlı okuyup geldim. Yeni gelen arkadaşları bir tanımış oldum bu sayede. Hem de acayip gaza geldim. Sabah erkenden okula gidecek olmama rağmen okula götüreceğim yiyecekleri kafamda tasarladım, böylece yarından itibaren başlamış gibi olurum inşallah. Umarım sabah vakit bulurum hazırlamak için.
Beni tanımayan arkadaşlara da kendimi tanıtayım kısaca.
Civciv ve enerji ile yıllardır tanışıyoruz. Çizkekle de yakın zamanlardan bir geçmişimiz var.
38 yaşındayım, evliyim, 10 yaşında bir oğlum var. Akademisyenim, doktora yapıyorum, bitirmek üzereyim (aramızda doktoraya hazırlanan biri varmış, ona motivasyon olsun diye yazdım). Daha önce enerji ve civcivle hedefimize ulaşıp o duyguyu tattık, fakat ne yazık ki koruyamadık. Bu sefer daha güzelini yapacağımıza inancım tam.
Hepimize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar. Ben 3 şubata (doktora tezi savunma tarihim) kadar çok aktif olmayabilirim ama elimden geldiğince burda olacağım.
Sana da başarılar canımSavunman çokk çok güzel geçsinben de YL yapıyorum bu arada kızlar afla geri döndüm tez aşamasında hamile kalınca yapmamıştım şimdi döndüm ama kızım (16 aylık), ev işleri derken toplayıp kendimi başlayamadım daha bana da motivasyon ve gurur kaynağı olursunuz ne güzel
Aa yeni gördüm hayırlı olsun konun cüvcüvümSelamlar
@enerji_kusagi
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir )
Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
Bol su icmek (en az 2 litre)
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak (disiplin şart)
Günde 3000 adım atmak
Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo Civciv 72.5 71.5 64 53 @enerji_kusagi 75.4 73.9 65 56 asliogretmen 76.94 75.75 68 62 sonngulen L lisbethsalander00 91.5 89.5 80 Alp_BuRc 69.3 68.9 58 @LADY VEGA 58.8 57.4 50 @sudansebep 69 68.2 59 55
Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
Tarih İsim Başlangıç kilosu Güncel Hedef 26 Aralık Pzt @Humakaser 63 60.95 55
Aleyküm Selam :)Aa yeni gördüm hayırlı olsun konun cüvcüvüm
Herkese selamlar.
Kıyamam yaBugun listelerim değişiyor ve benim kahvaltı içerigim ve aksam yemek çeşitlerim artıyor :) Tavuk yiyeceğim diye sevineceğimi bilmezdim
Sağ ol negomAa yeni gördüm hayırlı olsun konun cüvcüvüm
Herkese selamlar.
ahahahKıyamam yabugün ben de tavuk yapacaktım
Sağ ol negom
Hosgeldin
Ooo ellerine sağlık maşallah arı gibi çalışkan hatunahahah: sabah 6 da kalktım yemekleri yaptım .Evde eşim ve küçük oglum olunca hem onlara hazır oluyo hem de ben aksam gidince geç kalmıyor yemeğim :) ben tavuk sote yaptım civcivim:) yanına bol salata ve brokoli salatasıyla yiyeceğim inşALLAH :)
Yalnız dün yine hepimiz aynı yemeği mi yaptık nolduGünaydınnnn
2 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
08.00 1 kupa şekersiz kahve
12.30 1 avuç çiğ kuruyemiş
1 mandalina
17.00 8 yk karnıbahar, 1 kase yoğurt, 1 küçük ayva
2 litre su
11.287 Adım
Afiyet olsun :) Dün Akşam hepimizin karnıbahar yeme günüydü herhaldeGünaydınnnn
2 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
08.00 1 kupa şekersiz kahve
12.30 1 avuç çiğ kuruyemiş
1 mandalina
17.00 8 yk karnıbahar, 1 kase yoğurt, 1 küçük ayva
2 litre su
11.287 Adım
Afiyet olsun canım adımlar da guzelkizlar 2 ocak menum
10 2 yumurta domates zeytin biber
11 yesilcay
13 3yk eriste tavuk, yogurt
17 1 karniyarik yogurt
18.30 portakal.
su 1.5 litre
spor 3000 adim
Çok geçmiş olsun canım yaSaricivcivcikcik bu hafta ailecek hasta olduk. ben iyilesince baslasam olur mu.
Bakalım bugün de tavuk partisi olacak mıAfiyet olsun :) Dün Akşam hepimizin karnıbahar yeme günüydü herhalde
Tamam canım sen yaz bunu. ben cumaya kadar pil işini halletmeye çalışayım.Tamam balım farketmez hangisini alalım dersen onu alalım. Şimdi yazıyorum 90.2 eğer değiştirmek istersen söylersin
teşekkür ederim. İnşallah güzel geçer.Hoş geldiniz. Doktora teziniz ve savunmanızda başarılar diliyorum. Kilolalarımız yakın ben de 93 le 3 hafta önce başladım ilk hedefim 80. İnşALLAH hep birlikte hedeflerimize sağlıkla ulaşırız
Afiyet olsun.Bugun listelerim değişiyor ve benim kahvaltı içerigim ve aksam yemek çeşitlerim artıyor :) Tavuk yiyeceğim diye sevineceğimi bilmezdim
Çok geçmiş olsun.Saricivcivcikcik bu hafta ailecek hasta olduk. ben iyilesince baslasam olur mu.
AAAhhh cicivim ben bi de bizimkilere pirinc pilavını yaptımOoo ellerine sağlık maşallah arı gibi çalışkan hatun
Ben de ızgara kanat yapcam balım yanına salata, şu dipnotu geçmek isterim pilav yapmicamnormalde bu menüye bi pirinç pilavı yanına da fırın patates harika olurdu ama şu an olamıyor
Şaka bi yana zaten acken insana ne yese daha tatli geliyor. Normalde yemekle pek aram yoktur ama diyetteyken daha tatlı geliyor
Yalnız dün yine hepimiz aynı yemeği mi yaptık noldunasıl oluyor bu
Afiyet olsun balım
Gel sarılalım seni çok iyi anlıyorumAAAhhh cicivim ben bi de bizimkilere pirinc pilavını yaptımen zoru da yapıp de yıyememek eşim kek istiyo yapıyorum yıyemıyorum bazen koklayıp bırakıyorum komik ama gercek