- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Ben de bugün emin oldum Aslım daha agirlastim çünkü. Neyse tartı son günlerine geliyor inşallah inerim o zamana.Öyledir tabiki Civcivim. Regl şişkinliğidir. Ben iki aydır yine olmuyordum. Doktora gittim. Söktürücü verdi de kendime geldim. Bu hafta 1200 gitmesinin sebebi bu. Kadın olmak zor
Hiç sorma hemşom şükür hallettimoh ne güzel yemek listesi tamam. En zorunu başarmışsın Civcivim. Gerisi gelir.
Haha L LADY VEGA veganin ortası yok ya hepsi yulaf ya hepsi yoğurt olacakVegacıgım ıkısı bırden yulaf olsa duramazsın benceafiyet olsun :)
Ayy inşallah sürekli böyle değil ama bikac ayda bir böyle ağır geçiriyorum nedense.Regl dönemindendir civcivim gececek inşALLAH.Ben de o dönemdeyim ve kendimi bazı yiyeceklere zor tutuyorum. Aman diyeyim gözümüz birbirimizin üzerinde olsun
Afiyet olsun lisbethim yine mi güzel yine mi cicekDünün Raporunu atıyorum :)
03.01.2023- 4.Hafta- 22.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 --Filtre kahve
10:45-- 1 bardak detoks suyu
11:00--5 Kaşık Yulaf +1 Bardak Süt+1 Tatlı kaşığı Keten Tohumu+10 Badem+2 Ceviz+2 Hurma+1 Muz
14:30-- Sütlü Filtre Kahve+10 FIndık+10 Badem
16:30--sade soda+sade kahve+3 kayısı
19:00--120-130 gr tavuk sote+kıs salatası+brokoli salata
HAHAHABen de bugün emin oldum Aslım daha agirlastim çünkü. Neyse tartı son günlerine geliyor inşallah inerim o zamana.
Geçmiş olsun Aslım neden öyle oldu bir şey dedi mi doktorstres de çok etkiliyor sanırım. Yoluna girmesine sevindim
Hiç sorma hemşom şükür hallettimdün sebze alışverişine çıktım yanlış yemekler yapmiyim diye
Haha L LADY VEGA veganin ortası yok ya hepsi yulaf ya hepsi yoğurt olacak
Ayy inşallah sürekli böyle değil ama bikac ayda bir böyle ağır geçiriyorum nedense.
Balım bence de buralardan ayrılma son dakika bi gol yemeyelim birbirimize sahip çıkalım
Yalnizca koklamaya devam
Afiyet olsun lisbethim yine mi güzel yine mi cicekmasallah
Zaten eşler olmasa işimiz %50 kolaylaşacak benceHAHAHA: aynen koklamaya devam dün ama biraz kötü oldum eşim gitmiş eskiden en sevdiğim(diyetten önce )cipsi almış gelmiş..Dedim bilerek mi yapıyosun zaten zor bir dönemden geçiyorum alıyosanız da ben gelmeden yiyin bitirin aglıcaktım gercekten cok zorlandım
Teşekkür ederim canım :) seansıma 2 hafta kaldı diyetisyene mahcup olmamak için elimden geleni yapıyorum :)Ben de bugün emin oldum Aslım daha agirlastim çünkü. Neyse tartı son günlerine geliyor inşallah inerim o zamana.
Geçmiş olsun Aslım neden öyle oldu bir şey dedi mi doktorstres de çok etkiliyor sanırım. Yoluna girmesine sevindim
Hiç sorma hemşom şükür hallettimdün sebze alışverişine çıktım yanlış yemekler yapmiyim diye
Haha L LADY VEGA veganin ortası yok ya hepsi yulaf ya hepsi yoğurt olacak
Ayy inşallah sürekli böyle değil ama bikac ayda bir böyle ağır geçiriyorum nedense.
Balım bence de buralardan ayrılma son dakika bi gol yemeyelim birbirimize sahip çıkalım
Yalnizca koklamaya devam
Afiyet olsun lisbethim yine mi güzel yine mi cicekmasallah
Gerçekten öyle yaZaten eşler olmasa işimiz %50 kolaylaşacak bencebenimki de her akşam yanımda çıtır çıtır biseyler yiyor
Olsun öldürmeyen acı güçlendirir balım iyi yapmışsın yemeyecek şeytana uyma
Ya bu neden böyle oluyor hiç bilmiyorumVegacıgım ıkısı bırden yulaf olsa duramazsın benceafiyet olsun :)
Selam, kolay gelsin..Ben de katilabilir miyim?Selamlar
@enerji_kusagi
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir )
Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
Bol su icmek (en az 2 litre)
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak (disiplin şart)
Günde 3000 adım atmak
Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo Civciv 72.5 71.5 64 53 @enerji_kusagi 75.4 73.9 65 56 @asliogretmen 76.94 75.75 68 62 sonngulen 90.2 79 L lisbethsalander00 91.5 89.5 80 @_BuRc_ 69.3 68.9 58 L LADY VEGA 58.8 57.4 50 @sudansebep 69 68.2 59 55
Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
Tarih İsim Başlangıç kilosu Güncel Hedef 26 Aralık Pzt Humakaser 63 60.95 55
Hosgeldiniz kendinizi tanıtır misinizSelam, kolay gelsin..Ben de katilabilir miyim?Kilom 63 küsür, bugün net söylerim, tartilip. Hedefim 53
Balım aşırı bi kaçamak olmamıs bu üzülmeDünün Raporunu Atıyorum :)
04.01.2023- 4.Hafta- 23.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 --Filtre kahve
10:45-- 1 bardak detoks suyu
11:00--Sandviçli diyete uygun kahvaltı
14:30--1 portakal+10 Fındık +10 Badem
16:30--sade soda+sade kahve+3 kayısı
19:00--Fırında kabak patlıcan+1 kase unsuz domates corbası+1 kase yogurt+bol kış salatası
***20:30--bir muz +6 fındık yedim
Dün çok aç geçirdim neden öyle oldu bilmiyorum o yüzden aksam bir muz ve fındık da yedim listemden ayrı
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.Herzamanki yediğim seyler olmasına ragmen adet donemi geldi geleli akşamları mahvoluyorum. ama gececek inşALLAH..Bugun periyodik muayenem vardı oraya yuruyerek gıttım geldim. Spor da motive ediyo aslında insanı . Bi an önce toparlanıp spor yapmam lazım..L lisbethsalander00 canım dün gece ben de aşırı zor dayandım ya aglicaktim oturup vallasanırım özel dönem de biraz zorladı bizi.