- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.901
Her kelimene katılıyorum canımAman sakın çevrenin büyükannelerin dedelerin hatta eşin gönlü olsun diye çocuk yapılmaz. En önemlisi annenin kararı. Herkes gidince gece gündüz anne çocuk başbaşa kalıyor. Çok isteyerek gelince bile pek çok zorlukları var, kalpten istemeden bu sürece girilmemeli
Memnun oldum suspuscumKendimi de tanitayim ,
Yurtdusinda yaşıyorum, 2 evladım var 9 ve 4 yaş, 35 yasindayim. Bir okulda staj yapıyorum, işi öğrenmek ve dilimin oturması için.
Okulda sabah 8den 14 e kadar bulunuyorum kızımla.
Ama gün erken başlıyor, oğlanı hazırla, kendimi hazırla, kızı hazırla, kahve ,beslenme hazırla.
Aralikli oruca gecmeyi istiyorum ama bi türlü düzen oturtamadim .
Sabah yemesem okulda yemek zorundayım, okulda da karbon ağırlıklı çıkıyor, krep makarna patates vs gibi.
Eve gidince de gözüm dönüyor yorgunluktan açlıktan, tıka basa yiyorum bu da gece beni rahatsız ediyor, ağzımda acı tatla uyanıyorum.
Velhasıl yapacağız bakalım bi düzen.
Dünden beri bilek ağırlığı ile yürüyorum ,dün 10 dk bacak çalıştım. Yine bilek ağırlığı ile yaptım.
Bilek el ağırlığı ile spor yapan var mı, ise yarıyor mu acaba ?
Ben de güya yapmak istiyorum aralıklı oruc ama sabah kahvaltı hazirlyinca bizimkilere Ben de yiyorum
Kızlar ben zayıfladıgim dönem aralıklı oruç yapıyordum ama sabahları yine erken yiyordum. Mesela sabah illa geç yicem diye bir kural koymamistim kendime . Sabah 7de de 11 de de yediğim oluyordu. Ama akşamı mutlaka 5 5 bucuk gibi kapatıyordum.O zor oluyor biraz evet, ben oturup çay içiyorum onlarlaOnların öğle yemeği benim ilk öğünüme denk gelmiş oldu bugün. Yarın kahvaltı yapasım var ama
Canim ödem önemli değil tartidan bir gün önce yemediğin süreceBugünkü menüm:
12'de : haşlanmış yumurta, 4 kaşık eritilmiş tulum peyniri, domates salatalık, biraz tahin pekmez, bir dilim ekmek(kalorisi yüksek bi kahvaltı oldu)
Arada: 5 çilek 1 avuç çiğ fındık
17: ızgara balık, bol salata, bir dilim ekmek, 1 bardak şalgam suyu
Şalgam suyu ve turşu ödem yapıyor ama aynı zamanda probiyotik de
Egzersiz:51 dk.
Ooo iyi dayanmissin balımİyi geceler kızlar bugün ben sadece salatalık domates peynir yedim dışarı çıktık geç geldik bu saatten snra da yemeyim dedimçoook açım uyuycam bişiler yemeyim diye aralıklı oruca baslamak istiyorum ben de ama şuan okadar açım ki uyanır uyanmaz bişiler yerim gibi
Balım bu galiba +500 dimi?Güncel 66.00
Fark 500
Ben challenge'a devam ettiğim için ekstra yürüyüşe vakit ayıramam muhtemelenKızlar cumaya kadar ortak bi adım sayısı belirleyip ona ulaşmaya çalışalım mı? Yine ulasanlara tabloda tik atıyım.
Mesela 7 bin adım? Hem herkes yapabilir hem ortalama bi adım sayısı bence? Haftaya 10 bin hedefi koyarız ona hazırlık olur ne dersiniz?
Civcivim ben bi ara 66.500 düm ona göre - 500 ama sanki bi ara da 65.500 düm ona göre de +500Balım bu galiba +500 dimi?
Bayram sonrası diyelim yola devam cumaya kadar bi yarış yapalım bayram ödemlerini atalım bence.
Harikasın! Benim challenge kızımla ev işleriyle aksadı sildim kayıtları yeniden başladımBen challenge'a devam ettiğim için ekstra yürüyüşe vakit ayıramam muhtemelenBu arada adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz? Akıllı saat mi yoksa telefon mu? Ben telefonu sürekli taşımak istemiyorum mesela
Teşekkür ederim sen de öylesinHarikasın! Benim challenge kızımla ev işleriyle aksadı sildim kayıtları yeniden başladımtakıntılıyım galiba 1 gün aksayınca bıraktım halbuki sonra gördüm zaten 1 gün sonra off günümmüş. Yorgan yaktığımla kaldım
Önemli olan yağı ama yagı çok azmış.Ben bugün yemeği biraz fazla kaçırdım galibaEvde yalnızdım. Canim karışık kızartma istiyordu. Ben de fırında sebzeli türlü yaptım. 2 patates, 5 küçük boy patlıcan, 7 biber, 2 domates ve biraz zeytinyağı ile. Bir tepsi oldu. Saat 12'de koca bir tabak dolusu, kalanını da saat 16'da yedim Hepsini tek başıma bitirmiş oldum. Birer kase de yoğurt yedim yanında. Toplamda bir dilim ekmek. Arada da bir avuç fındık yedim ve bir fincan sütlü kahve içtim.
Egzersizde challenge'ın 8. gününü yaptım. 50 dk.
Benim için olur gunluk 7.000 yaparım. Evet öğretmenim . Kizimla anaokuluna gidiyoruz diyeyim. Dün bizim burda fest vardı biz de gönüllü görevlidik yemek hazirlama fırsatım olmadı. Ekmek arası şekerli gazlı içecek vs içtim.Kızlar cumaya kadar ortak bi adım sayısı belirleyip ona ulaşmaya çalışalım mı? Yine ulasanlara tabloda tik atıyım.
Mesela 7 bin adım? Hem herkes yapabilir hem ortalama bi adım sayısı bence? Haftaya 10 bin hedefi koyarız ona hazırlık olur ne dersiniz?
Ben tel Samsung ve saat de var ama ikisi de farklı sayıyor. Tel fazla gösteriyor yada saat eksik sayıyor.Ben challenge'a devam ettiğim için ekstra yürüyüşe vakit ayıramam muhtemelenBu arada adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz? Akıllı saat mi yoksa telefon mu? Ben telefonu sürekli taşımak istemiyorum mesela
Ben de saatimden memnunum ama adımlarımı daha az sayıyor tele göreBenim için olur gunluk 7.000 yaparım. Evet öğretmenim . Kizimla anaokuluna gidiyoruz diyeyim. Dün bizim burda fest vardı biz de gönüllü görevlidik yemek hazirlama fırsatım olmadı. Ekmek arası şekerli gazlı içecek vs içtim.
Bugunu yazayim ama
Sabah 11.30
bi kase yulaf sut
yesil fasulye
marul
Biraz aci biber
Bi dilim tt ekmek
aksam
17.30
4yk bulgur sebzeli
Kabak
Kavurma biraz
Su 2 olur.
Adim 6000
Ben tel Samsung ve saat de var ama ikisi de farklı sayıyor. Tel fazla gösteriyor yada saat eksik sayıyor.
Merhaba,sayfaları geriye dönül okumaya başlayınca gördüm. meslektaşmışız . hoşgeldinizNeler yaptığım sorusu diyet başlığıyla ilgili sanıyorumChloe Ting 14 days challenge'a devam ediyorum şuan, 6. günündeyim. Onun dışında 33 yaşındayım, 2 kızım var benim de 2 ve 5 yaşlarında. Bilgisayar mühendisiyim. Kızlar doğduktan sonra işe ara vermiştim. Şimdi homeoffice yazılım geliştirmeye devam ediyorum
Balım tatil nasıl geçti :)Kızlar biz bir iki gün tatil olarak bir yerlere kacicaz. Otel gibi yemekler dahil değil ben yapcam. Bugün yapılan kek böreklerden falan götürelim dedik ama ben yarın da bunlardan yersem sonum iyi olmaz çünkü orda spor da yapamam doğal olarak
Pratik ve diyet bir şeyler ne yiyebilirim ki ya pratik şeyler de hep zararlı seyler
Neyse marketten falan granola tarzı bir şeyler bakarım olmazsa hemen yenebilecek. Süt kefir falanoff zayıflasam da bitse şu çile ya
Hoşgeldiniz :)Kendimi de tanitayim ,
Yurtdusinda yaşıyorum, 2 evladım var 9 ve 4 yaş, 35 yasindayim. Bir okulda staj yapıyorum, işi öğrenmek ve dilimin oturması için.
Okulda sabah 8den 14 e kadar bulunuyorum kızımla.
Ama gün erken başlıyor, oğlanı hazırla, kendimi hazırla, kızı hazırla, kahve ,beslenme hazırla.
Aralikli oruca gecmeyi istiyorum ama bi türlü düzen oturtamadim .
Sabah yemesem okulda yemek zorundayım, okulda da karbon ağırlıklı çıkıyor, krep makarna patates vs gibi.
Eve gidince de gözüm dönüyor yorgunluktan açlıktan, tıka basa yiyorum bu da gece beni rahatsız ediyor, ağzımda acı tatla uyanıyorum.
Velhasıl yapacağız bakalım bi düzen.
Dünden beri bilek ağırlığı ile yürüyorum ,dün 10 dk bacak çalıştım. Yine bilek ağırlığı ile yaptım.
Bilek el ağırlığı ile spor yapan var mı, ise yarıyor mu acaba ?
Ben normalde telefondan sayiyordum ama 1 2 haftadır eşimin bilekliğini arakladim ordan sayıyorumBen challenge'a devam ettiğim için ekstra yürüyüşe vakit ayıramam muhtemelenBu arada adımlarınızı nasıl sayıyorsunuz? Akıllı saat mi yoksa telefon mu? Ben telefonu sürekli taşımak istemiyorum mesela
Balım kızma kendine insansın sonuçta. Ama dediğin gibi bunu aşmak lazım yoksa bu döngü böyle devam edecek.Civcivim ben bi ara 66.500 düm ona göre - 500 ama sanki bi ara da 65.500 düm ona göre de +500kabus gibi rakamlar 64 ü görürsem biticek sanki. Hamile kalışım da 65 di
Ben cuma günü gece yarısı pasta yerken hem yedim hem de üzüldüm yediğime, bir kriz anıydı ve kalanını ertesi gün çöpe attım sinirlenip.. Şimdi adi şekerin her türlüsüne acayip öfkeliyim. (çünkü ben olunca yiyorum ve etrafımdaki insanlar kendi yemedikleri ama benim görünce dayanamadığım şeyleri alıp alıp getiriyorlar! Üstelik diyet değil ama bir zayıflama çabam ve yeme bozukluğum olduğunu bildikleri halde)
BDV ye konu girmişim gibi iyi geldi bi rahatladımama bu öfkemi taze tutucam hep ki tekrar yemeyim
Balım iyi geçti güzeldi biraz kafam dagildiBalım tatil nasıl geçti :)
Hoşgeldiniz :)