- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.881
Hoşgeldin canım. Aralıklı oruç da yaomaya çalıştım ben ama zor oldu bende 7 buçuk 1 arası calisiyorum eve gelene kadar çok acikiyorum. Giderken yoğurt granola götürüyorum genelde ya da muz eve gelince genelde kahvaltı yapıyorum arada kahve bir de akşam yemegi yapabildiğim kadar Leslie yapıyorum. 1 oğlum var parka çıkıyoruz her gün ona eğlence bana yürüyüş oluyo.Kuralları okudum kabul ettim.
Bugünden menü yazarım. Sporumu da yaptigim kadar yazarım.
Yürüyeceğim bugün bakalım ne kadar olacak.
Odul olmadan olmuyor zatenBugünkü menüm:
Saat 13: tavuk ızgara
Saat 16: köfte ayran çok az patates kızartması,
yarım porsiyon kaymaklı ekmek kadayıfı bugün kendimi ödüllendirmiş oldum:)
41 dk egzersiz
Yok acıkmıyorum ilk 3 günde akşamları baya açlık hissetmiştim sonra geçti. Ama daha önce aralıklı oruç yaptığım için vücut kolay adapte olmuş olabilir. İlk aralıklı oruç deneyimimde açlık hissetmemem 10 gün kadar sürmüştü. İkinci öğünü yerken acıkmamış oluyorum genelde. Omad var one meal a day günde tek öğün beslenme. Onu mu yapsam diye düşünüyorum bir aylığına. 30 günde baya güzel sonuçlar almış insanlarOdul olmadan olmuyor zatenAksam acikmiyor musun canım
Evet farkettim yakın saatlerde yemiş oluyordu. Omada hiç cesaret edebileceğimi düşünmüyorum şahsen ama deneyebilirsin bir kaç gün ona göre karar verirsinYok acıkmıyorum ilk 3 günde akşamları baya açlık hissetmiştim sonra geçti. Ama daha önce aralıklı oruç yaptığım için vücut kolay adapte olmuş olabilir. İlk aralıklı oruç deneyimimde açlık hissetmemem 10 gün kadar sürmüştü. İkinci öğünü yerken acıkmamış oluyorum genelde. Omad var one meal a day günde tek öğün beslenme. Onu mu yapsam diye düşünüyorum bir aylığına. 30 günde baya güzel sonuçlar almış insanlar
O zor oluyor biraz evet, ben oturup çay içiyorum onlarlaBen de güya yapmak istiyorum aralıklı oruc ama sabah kahvaltı hazirlyinca bizimkilere Ben de yiyorum
Bu arada yemek saatlerin aralıklı oruç düzenine uygunmuş zaten şimdi bakınca fark ettimBen de güya yapmak istiyorum aralıklı oruc ama sabah kahvaltı hazirlyinca bizimkilere Ben de yiyorum
Onlarda da şeker yoksa da tarlandirci var sonuçta bence daha zararli ama sen kalori hesabı yaptığın için tercih ediyorsn sanirimAslında yemem iyi gidiyor da sporsuzluktan mi acaba hiç zayıflamıyorum. Bide kola zero vs. de cok içiyorum
Yoo normalde de öyle içiyordum her türlü zararli, sigara gibi alışkanlık yapıyorlar. Sonra sivilce selülit olarak dönüyor.Onlarda da şeker yoksa da tarlandirci var sonuçta bence daha zararli ama sen kalori hesabı yaptığın için tercih ediyorsn sanirim
Ah ah bende çikolata bağımlısıyım 2 3 tane Karami aynı anda yiyebiliyor dün neyseki diyete girdiğinden beri yemiyorumYoo normalde de öyle içiyordum her türlü zararli, sigara gibi alışkanlık yapıyorlar. Sonra sivilce selülit olarak dönüyor.
Keşke çocukken hiç yemeseymişiz. Valla ben çocuğum olunca hiç kola ketcap yedirmicemAh ah bende çikolata bağımlısıyım 2 3 tane Karami aynı anda yiyebiliyor dün neyseki diyete girdiğinden beri yemiyorum
İnşallah bende çok direndim çoğu şeye direndm ama artık çok yoruldum en çok ben yoruldum hem fiziksel hem psikolojik çalışan anne olunca çok zor oluyor her an her şeyi kontrol altında tutmak. Çünkü eşim de bişey olmaz yesin modunda hatta annen de seni çok sıkıyor diyoKeşke çocukken hiç yemeseymişiz. Valla ben çocuğum olunca hiç kola ketcap yedirmicembüyük konuşmayayım da
Tam tahmin edemiyorum ama çok zordur. Iradeyi o kadar zorlamak,İnşallah bende çok direndim çoğu şeye direndm ama artık çok yoruldum en çok ben yoruldum hem fiziksel hem psikolojik çalışan anne olunca çok zor oluyor her an her şeyi kontrol altında tutmak. Çünkü eşim de bişey olmaz yesin modunda hatta annen de seni çok sıkıyor diyo