- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.512
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.921
Balım kafan dagıldıysa gerisi daha kolay toplanır :)Balım iyi geçti güzeldi biraz kafam dagildi
Yeme içme konusunda diyosan orası pek iyi gecmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım kafan dagıldıysa gerisi daha kolay toplanır :)Balım iyi geçti güzeldi biraz kafam dagildi
Yeme içme konusunda diyosan orası pek iyi gecmedi
Geçmiş olsun canım inşALLAH bi an önce gecerBugün niyeyse modum düşük boğazım ağrıyor gibi ya
Geçmiş olsun. Ben de sabah okula gitmeden önce 15 dk Egzersiz yaptım karin için. Böyle böyle uyanabildigimde yapacağım. Yoksa gün içinde vakit kalmıyor.Bugün niyeyse modum düşük boğazım ağrıyor gibi ya
Şu sporumu bi yapaydim ben
Konumdan yerini tespit edip seni takip ediyim de görGeçen günlerin acısını çıkarmak için 1 saat yürüdüğüm rotayı 1 bucuk saat olacak sekilde yürüdüm :) günün sporu tamamdır :)
Çok iyi yapmışsın canımGeçmiş olsun. Ben de sabah okula gitmeden önce 15 dk Egzersiz yaptım karin için. Böyle böyle uyanabildigimde yapacağım. Yoksa gün içinde vakit kalmıyor.
Gel balım yarınkı yuryusu birlikte yapalım :) üzeirne yeşil çaylar bendenKonumdan yerini tespit edip seni takip ediyim de gör
Kızlar bu guruba benide ekleyin ben çok şişkoyum 90kg gaza gelmeden zayıflayamamYaa çok teşekkürler ben hedefime ulaşıp maalesef orda kalamayanlardanim
Sizi de tebrik ederim
Geçmiş olsun. Iyotlu şu ile gargarayi çok öneriyorlar ama hiç denemedim ben de.Kızlar iyi geceler
Bugün grip gibiydim boğaz ağrım var tuhafım alerji mi grip mi tam anlayamadım. Genel olarak halsizdim maalesef sporumu yapamadım. Beslenme de düzenli değildi canım hiçbir şey istemedi
Erkenden uyucam inş yarın biraz toparlarım. Haber vermek için girdim, mesajlara yarın bakıcam
Kızlar iyi geceler
Bugün grip gibiydim boğaz ağrım var tuhafım alerji mi grip mi tam anlayamadım. Genel olarak halsizdim maalesef sporumu yapamadım. Beslenme de düzenli değildi canım hiçbir şey istemedi
Erkenden uyucam inş yarın biraz toparlarım. Haber vermek için girdim, mesajlara yarın bakıcam
Geçmiş olsun CİvcivimKızlar iyi geceler
Geçmiş olsun hocam BDV neCivcivim ben bi ara 66.500 düm ona göre - 500 ama sanki bi ara da 65.500 düm ona göre de +500 kabus gibi rakamlar 64 ü görürsem biticek sanki. Hamile kalışım da 65 di
Ben cuma günü gece yarısı pasta yerken hem yedim hem de üzüldüm yediğime, bir kriz anıydı ve kalanını ertesi gün çöpe attım sinirlenip.. Şimdi adi şekerin her türlüsüne acayip öfkeliyim. (çünkü ben olunca yiyorum ve etrafımdaki insanlar kendi yemedikleri ama benim görünce dayanamadığım şeyleri alıp alıp getiriyorlar! Üstelik diyet değil ama bir zayıflama çabam ve yeme bozukluğum olduğunu bildikleri halde)
BDV ye konu girmişim gibi iyi geldi bi rahatladım ama bu öfkemi taze tutucam hep ki tekrar yemeyim
Çok geçmiş olsunKızlar ben bugün daha ağırlaştım ya şifayı fena kaptim kalkacak halim yok hiç
Bi kalkıp yemeği yapiyim bi çorba iciyim belki iyi gelir