- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.381
Seninde hazırda bekliyor yani, gerçekten iyiki buzluk var büyük kolaylık, icat edenin alnından öpmek lazımTamamdir ıslattım bile
Balım ben de sarmak için lahana almıştım aylar önce.. çok kart çıkınca yıkadım dogradim buzluga attım bikac poşet. Bitmediyse ondan yapacaktım. Gerçekten buzluk büyük nimet
11de spor muSeninde hazırda bekliyor yani, gerçekten iyiki buzluk var büyük kolaylık, icat edenin alnından öpmek lazım
Hadi balım biraz spor yapalım mı? Yarın tartı da her türlü artı görecez o kesinleşti artıkHiç değilse öteki cuma ya eksimiz artsın
Afiyet olsun canımKahve limonlu susabah rutinim
Yeşil çay türk kahvesi karışık bitki çayları tarçınlı limonlu su
- pırasalı havuçlu yumurta
- herbalife Shake
Afiyet olsun lisbetim aynen zamanla adapte olursun çok normal böyle olması. Nasılsın?17 şubat menu:
sabah kayisi çayı
11 .00-- patlican kozleme+8 kasik haşlanmış mercimek+baharat+3dilim tam buğday ekmegi+3 kasik yogurt
14:30-- 1 portakal+10badem+2 ceviz
17:00-- sade kahve+sade soda+3 kare bitter cikolaya +10badem
19:00-- 1 kase domates corbasi+8 kasik kadsr pırasa yemegi+2 kasik yogurt+3 cigkofte marulla
**diyete tam adapte olamadım ama halledeceğim insALLAH. ev kalabalık surekli biseyler yenilip içilince biraz zorlanıyorum ama toparlanacagim insALLAH.
Civcivim daha iyiyim çok sukur. yağlı ve ağır yemekleri yediğimde mahvediyor artik beni.daha da iyi olacağım insALLAH.11de spor muOnu yaparsam hiç uyuyamam be balım artık yarın inşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun lisbetim aynen zamanla adapte olursun çok normal böyle olması. Nasılsın?biraz yerine geldi mi tansiyonun falan?
Sağol canım artık biraz daha iyiyim depremde uzaktan bikaç akrabımızı kaybettik.Hepimiz aynı şeyleri yaşadık deprem bölgesinde oturmuyorum ama o görüntüler çocuklar bebekler hepimiz mahvolduk.Allah sabır versin herkese.Artık herşeyden önce en büyük duam hayırlı sıralı bi ölüm nasip olsun herkese.melisa- canım sen foruma gelmeyeli bayağı olmuş iyi misin? Bir sorun yoktur inşallah.
56.6 kg gelerek 400 gram vermişimGünaydınlaaaar şimdi gidip tartılıyorum haydee bre pehlivaan
Tebrik ederim canım çok iyiHerkese günaydınnnhayırlı kandilller
Kilo bildirimi ile başlıyorum 68,9 kg
Gece kalkamadım oruç tutamadm kandili akşam değerlendiricem artık iş sonrası
Cok normal lisbetim vücut alıştı tabi. Çok güzel bisey buCivcivim daha iyiyim çok sukur. yağlı ve ağır yemekleri yediğimde mahvediyor artik beni.daha da iyi olacağım insALLAH.
Başınız sağ olsun Melisam aynen öyle toparlanicaz insallahSağol canım artık biraz daha iyiyim depremde uzaktan bikaç akrabımızı kaybettik.Hepimiz aynı şeyleri yaşadık deprem bölgesinde oturmuyorum ama o görüntüler çocuklar bebekler hepimiz mahvolduk.Allah sabır versin herkese.Artık herşeyden önce en büyük duam hayırlı sıralı bi ölüm nasip olsun herkese.
Biraz biraz normale dönmeye karar verdim elden bişey gelmiyo zamanı geriye döndüremiyosun
Cuma bugün aklıma burası geldi sizler nasılsınız yakını olan orda oturan var mıydı umarım herkes iyidir
Ben bazen hiç bişey yemedim bazen kendimi yemeğe verdim 67.2 çıktım en son kaçtım hatırlamıyorumda
Çok iyi balım tebrikler senin elinden kurtulur mu tabi ki başaracaksınKilo bildirimi:
son bildirim kilo:83.2
guncel:81.8
fark:1.4
yedigim onca sağlıksız şeye rağmen ekside olduğuma sevindim. ilk hedefime az kalmış insALLAH başaracağım.
Tebrikler leydim çok iyi56.6 kg gelerek 400 gram vermişim
Olsun canım çok almamışsın yine hemen atılır o 600 gr..Günaydın kızlar oruç tutanlara Allah kabul etsin
Güncel 67.00 kg
Fark 600 gr almışım burdan dönülür önce kafamı toplayıp sağlıklı beslenmeye döneceğim inşallah
17 Şubat kilo bildirimi
Son bildirim 69.8
Bugün 71.3
Fark + bin beşyüzzz
Telafi edicez inşallah bu hafta kizlar55.600 adet öncesibu aralar tartıya cikmasam iyi olur üzüldüm şu an
Benden zayıfsın kız susssss55.600 adet öncesibu aralar tartıya cikmasam iyi olur üzüldüm şu an