- 11 Nisan 2007
- 83.370
- 483.930
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırdım Laps diye kendimi buldum orda hatta sizin sayfa isim değiştirdi sandım baktım arka arkaya etiketleniyirimHani geliyodun lan bi baktım yan taraftasın Cemoos sana ne vadetti?
Birazını orda birazını burda ver diye bi espiri geldi ama yapmıyorumBende şaşırdım Laps diye kendimi buldum orda hatta sizin sayfa isim değiştirdi sandım baktım arka arkaya etiketleniyirim
Cemos kandırdı beni çok kırbaç vurmayacagiz dedi
Verilecek çok olunca sende haklısınBirazını orda birazını burda ver diye bi espiri geldi ama yapmıyorum
Olana kadar denemeye devamChocolita hissediyorum yarından sonra daha güzel diyet yapacaksın yapacağım yapacaklar
Bugün diyet dışı oldu.
Gelen giden oldu bu hafta ne yapsam odaklanamadım. Tartıdan da ümitli değilim. Haftaya sil baştan diyeceğim.
Adım
Şarjın ağlıyi kardeşimGarşılaşma
Bluetooth açık kalmış ondanŞarjın ağlıyi kardeşim
Benim de hep açık saate bağlı ya. Uyurken çıkarıyorum ben ama. Uyku kalitesini ölçüyormuş BonusBluetooth açık kalmış ondan
Cahillikten değil hep fakirlikten bunu bilmiyorum zengin olunca bende açarım artık.Benim de hep açık saate bağlı ya. Uyurken çıkarıyorum ben ama. Uyku kalitesini ölçüyormuş Bonus
3R1Z bende 5 er ritmik yapacağım kilitleriBugünmü menüm
Kahvaltı - Menemen, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 3 kuru incir, 3 kuru kayısı , 1 mandalina
Ara 75 kalori diyet dışı
Ara 1 muz
Akşam lahana sarması 4 adet, 4 yaprak sarma , 3 yk yoğurt, 2 yk bulgur pilavı, 1 salatalık
Ara 1 maden suyu
Su 3 litre
Yeşil çay 2 bardak
Spor
60 dk cardio
9100 adım fotoyu komple göndercem inşaAllah
Şarjın ağlıyi kardeşim
Bluetooth açık kalmış ondan
Benim de hep açık saate bağlı ya. Uyurken çıkarıyorum ben ama. Uyku kalitesini ölçüyormuş Bonus
Ay minikk 5 er irmik yapacağım diye okudum hahahah3R1Z bende 5 er ritmik yapacağım kilitleri
Aksam midende bayağı boşluk kalmış iyi gidiyorsun iyi sanki.Ay minikk 5 er irmik yapacağım diye okudum hahahah