- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.421
kuzum pazartesi inşallahenerji_kusagi
@sonngulen
@asliogretmen
@lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
@LADY VEGA
Hedef60kgolmak
@Alyasena
@melisa-
@Deltavealfa
@kittenlove
MiLissy
@Clair de lune
Kızlar yarın tartilmayi unutmayalım. Artık toparlanma vakti
Ayrıca kandiliniz şimdiden kutlu olsun, dualarımız kabul olsun.. Zor günler geçiren kardeşlerimize Rabbim yardım etsin sabır versin
Bu gün hava güzeldi aslında yine denize girip 1 saat yüzseydim iyi olurdu ama akşam oldu kaçırdık artık eşimin doğum günü akşam şarap icicez bu gün diyet yalan oldu benim yarın baslarım
Balım sen nerde yasiyordun? Burasi da güneşli ama denize girilir mi bilmiyorum
Bodrumöğlen 2 saat girebiliyoruz hava güzel olduğunda
Aynı şehirde yaşadığınıza emin misiniz Civcivim, bu başka bir Bodrum olmasınE biz senle aynı şehirde yasiyormusuzben de muğladayim
Yok burda bodrum türkbükün de yaşıyorum burası bana hep yaz gibiAynı şehirde yaşadığınıza emin misiniz Civcivim, bu başka bir Bodrum olmasınbiz yaşlandık mı ne oldu valla ben donuyorum yaa
Nerede yüzüyorsun MiLissy? Orada epey deniz kestanesi vardı eskiden, aynı mı hala?
Aslında civcivim oradan kaçmıştı, evlenince geri oraya geldi, benim Antalya dan kaçıp evlenince geri Antalya ya dönmem gibi, ay sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum haAaa sen buralımısın gelin mi geldin
Oraya çok güzel diyorlardı sanki :)) Bende bir büke gittim de hangisiydi unuttum şu anYok burda bodrum türkbükün de yaşıyorum burası bana hep yaz gibimarmaradan ege ye geçince insan üşümüyor
Aslında civcivim oradan kaçmıştı, evlenince geri oraya geldi, benim Antalya dan kaçıp evlenince geri Antalya ya dönmem gibi, ay sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum ha
Evet yazın bodrum da her yer güzelOraya çok güzel diyorlardı sanki :)) Bende bir büke gittim de hangisiydi unuttum şu anBelki de orasıydı Gümbette 3 ay kalmıştım fi tarihinde:)
şubatta denize girmekten şikayet mi ediyorsun :)Evet yazın bodrum da her yer güzelkışın terk edilmiş köy bence insanlar emekli olunca burda yaşamalı gençken sadece yazın tatile gelmeli
Başka şehirde yaşamak için üniversite bahanesiyle çıktık, yaşadığımız yeri pek sevmediğimiz için diyelim. Evlenince de aynı yerlere geri döndük :))) Kaçmak derken firar değil yaniNasıl kaçıp geri döndünüz
şubatta denize girmekten şikayet mi ediyorsun :)
Başka şehirde yaşamak için üniversite bahanesiyle çıktık, yaşadığımız yeri pek sevmediğimiz için diyelim. Evlenince de aynı yerlere geri döndük :))) Kaçmak derken firar değil yani
Doğru, bomboş zamanını da görmüştüm. Yazın adım atacak yer yokken kışın hayalet şehir, renksiz.. Burada da Side tarafı öyle. Gerisi nispeten daha az sakinleşiyor, genelde hareketli.Evet yazın bodrum da her yer güzelkışın terk edilmiş köy bence insanlar emekli olunca burda yaşamalı gençken sadece yazın tatile gelmeli
Sen Ankaralısın balım, her mevsimde denize girebilirsin daha sıcak gelir sanaşubatta denize girmekten şikayet mi ediyorsun :)
tamam anlaşıldıYani orası güzel tabi de kışın genelde her her kapalı oluyor pek aktivite olmuyor yani o yönden kötü Bodrum merkeze gitmek lazım sürekli yarım saat yol git gel 45 dk 1 saat yol zor oluyor üşeniyor bazen insan çorluda yaşıyordum evlenmeden önce evin kapısından çıktığım gibi cafeler mağzalar ama aliştım tabi buraya da çok şikayet etmiyorum şırnakta bile yaşadım sonucta uyum sağlıyorum
Sen ne yaptın kekim, kilo aldın mı? Senin attığın listeye bakmıştım aslında güzel görünüyordu, bir oran tutturmuştun. Araya malum olaylar girince sıkıntıdan yazamamıştımşimdi bende şişkinlik yapan şeyleri yazayım kağıda önce
bu yıl bi ayrı soğuk yaSen Ankaralısın balım, her mevsimde denize girebilirsin daha sıcak gelir sanaBen yazın Ankarada balkonda üşüyüp oturamadığımı bilirim :))
Leydim iftardan sonra gördüm mesajını, bugün nispeten düne göre daha iyiydi, sabahtan bi zorladı açlık, yine o sersemlik hali vardı. Ancak kafam açıldı. Kahvemi içtim yürüyorum. Birazdan yeşilçay ve suya ağırlık vereceğim. Sen ne yaptın?Açlıktan gülemiyorum bile. Çok açım kızlar sizin durumunuz nasıl?
1 şubatta 77dim cnm biraz verdim ama yarın başlıyım en iyisi kızSen ne yaptın kekim, kilo aldın mı? Senin attığın listeye bakmıştım aslında güzel görünüyordu, bir oran tutturmuştun. Araya malum olaylar girince sıkıntıdan yazamamıştım
Allah kabul etsin kızlarLeydim iftardan sonra gördüm mesajını, bugün nispeten düne göre daha iyiydi, sabahtan bi zorladı açlık, yine o sersemlik hali vardı. Ancak kafam açıldı. Kahvemi içtim yürüyorum. Birazdan yeşilçay ve suya ağırlık vereceğim. Sen ne yaptın?