Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnşaAllah kardeş 😂 bi başlada. Kilitler açılır sırayla 🤲🏻 başladınmı başladıysan hayırlı olsun👌🏻 ama o taraflar pek güvenli gelmedi diyet açısından bana sen gel bu taraflara 🤣🤣🤣
Her yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda :KK53: kk ya geldiğimde 85 -90 falandım

Bir ara 73 e kadar düşmüşlugumoldu nerden nereye :KK14: şimdi 94

Her yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda :KK53: kk ya geldiğimde 85 -90 falandım

Verirsin inşallah canım. Karar vermek mesele. Gerçekten başlamaya karar verirsen 2 aylık işin var. 2 ay geçtikten sonra bir beslenme tutturmuş oluyorsun sonrası rahat geliyor

Kafaya takarsan yaparsın sadece şunu unutmamak lazım bi günde almadık bi günde gitmeyecek uzun sürecek ama sonu güzel olacak . Kazıya bilseydim beynimin içine kazıtırdım bu cümleyi 😂😂😂
Valla bende bi al bi ver bi al bi ver vücudum artık bencil vermek istemiyor yoruldu normal 😂😂😂

Kafaya takarsan yaparsın sadece şunu unutmamak lazım bi günde almadık bi günde gitmeyecek uzun sürecek ama sonu güzel olacak . Kazıya bilseydim beynimin içine kazıtırdım bu cümleyi 😂😂😂
Valla bende bi al bi ver bi al bi ver vücudum artık bencil vermek istemiyor yoruldu normal 😂😂😂
Benim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5 :işsiz:

Evet eller ayaklar şişer benim gece. Normal aslında senin şişmiyor mu
Bendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldi

X