İnşaAllah kardeş bi başlada. Kilitler açılır sırayla başladınmı başladıysan hayırlı olsun ama o taraflar pek güvenli gelmedi diyet açısından bana sen gel bu taraflara3R1Z bende 5 er ritmik yapacağım kilitleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah kardeş bi başlada. Kilitler açılır sırayla başladınmı başladıysan hayırlı olsun ama o taraflar pek güvenli gelmedi diyet açısından bana sen gel bu taraflara3R1Z bende 5 er ritmik yapacağım kilitleri
Kaça düşüyormuş ki. Benim bileğim şişiyor uyurken sıkıyor o yüzden çıkarıyorumSaat kulaklık hep açık oluyor benim de gece takıyorum çoko bazen uyurken nabzımın kaça düştüğünü görmek için
Tatlımı çekti canın?Ay minikk 5 er irmik yapacağım diye okudum hahahah
Kaça düşüyormuş ki. Benim bileğim şişiyor uyurken sıkıyor o yüzden çıkarıyorum
Mesela bu mesajı annamadan güldüm3R1Z bende 5 er ritmik yapacağım kilitleri
Tatlı yerine tartı yazmalarım ritmik yerine irmiğe dönüyorsa benim bu hafta problemli ama halledicemTatlımı çekti canın?
Aksam midende bayağı boşluk kalmış iyi gidiyorsun iyi sanki.
Evet eller ayaklar şişer benim gece. Normal aslında senin şişmiyor muNiye şişiyor baya şişiyor mu
Her yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda kk ya geldiğimde 85 -90 falandımİnşaAllah kardeş bi başlada. Kilitler açılır sırayla başladınmı başladıysan hayırlı olsun ama o taraflar pek güvenli gelmedi diyet açısından bana sen gel bu taraflara
Hemen motive ekibin toplanması lazımyokya bugün gömmüş diyet yalan olmuş
Olur olur inşallah.Tatlı yerine tartı yazmalarım ritmik yerine irmiğe dönüyorsa benim bu hafta problemli ama halledicem
Kilitlerime gözü düşmüşMesela bu mesajı annamadan güldüm
İnşaAllah maşaAllah hocamTatlı yerine tartı yazmalarım ritmik yerine irmiğe dönüyorsa benim bu hafta problemli ama halledicem
3R1Z nin profilinde bir suru kilit var ben 2 şerli yazsam profil almazMesela bu mesajı annamadan güldüm
Verirsin inşallah canım. Karar vermek mesele. Gerçekten başlamaya karar verirsen 2 aylık işin var. 2 ay geçtikten sonra bir beslenme tutturmuş oluyorsun sonrası rahat geliyorHer yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda kk ya geldiğimde 85 -90 falandım
Bir ara 73 e kadar düşmüşlugumoldu nerden nereye şimdi 94
Ulan saat takamayacak kadar mı ya hahahaha tak bu gece bakalım bi delik gevşetirsinEvet eller ayaklar şişer benim gece. Normal aslında senin şişmiyor mu
Kafaya takarsan yaparsın sadece şunu unutmamak lazım bi günde almadık bi günde gitmeyecek uzun sürecek ama sonu güzel olacak . Kazıya bilseydim beynimin içine kazıtırdım bu cümleyiHer yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda kk ya geldiğimde 85 -90 falandım
Bir ara 73 e kadar düşmüşlugumoldu nerden nereye şimdi 94
3R1Z nin profilinde bir suru kilit var ben 2 şerli yazsam profil almaz
5 erli yazayım diyorum zayıflamak için eee 25 kilo 2 şerli sığmaz da
Benim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5Kafaya takarsan yaparsın sadece şunu unutmamak lazım bi günde almadık bi günde gitmeyecek uzun sürecek ama sonu güzel olacak . Kazıya bilseydim beynimin içine kazıtırdım bu cümleyi
Valla bende bi al bi ver bi al bi ver vücudum artık bencil vermek istemiyor yoruldu normal
Bendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldiEvet eller ayaklar şişer benim gece. Normal aslında senin şişmiyor mu