- 4 Eylül 2018
- 1.158
- 2.545
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.341
stres etkiliyo evet ama o da geçicek inşallah , kendinize dikkat etmeniz zaten iyileşmek için çok güzel bi başlangıç . heme kafanızı da daha rahat toplarsınızkizlar hayirli sabahlar . yaşadığımız olaylardan ve beslenme duzenimin bozulmasından dolayi tekrar tansiyonum yükselmeye başladı. oysaki diyet yaptigim 55 gunde gayet dengedeydim. Sabah diyetime dönme kararı aldım .sağlığım da elden gidecek donmezsem . sizle birlikte daha iyi olacağım inşALLAH. Cuma tartılır yazarim . bugünden de başlıyorum. menu yazamayabilirim evdeki yoğunluktan ama listeme gore ilerleyecegim insALLAH.
Bence stres yüzünden tansiyonunuz böyle. Ayrıca yoğurt tüketerek tansiyon dengenize destek olabilirsiniz. Su içmeyi ihmal etmeyin, bunun yanında bitki çayı tüketiyorsanız bir süre ara verin derim. Siyah çayı günde 4 çay bardağından fazla tüketmeyin. Çok geçmiş olsunkizlar hayirli sabahlar . yaşadığımız olaylardan ve beslenme duzenimin bozulmasından dolayi tekrar tansiyonum yükselmeye başladı. oysaki diyet yaptigim 55 gunde gayet dengedeydim. Sabah diyetime dönme kararı aldım .sağlığım da elden gidecek donmezsem . sizle birlikte daha iyi olacağım inşALLAH. Cuma tartılır yazarim . bugünden de başlıyorum. menu yazamayabilirim evdeki yoğunluktan ama listeme gore ilerleyecegim insALLAH.
Lisbetim aramıza ve diyetine dönme kararına çok sevindim. Bunun sana ruhen ve fiziken iyi geleceğini biliyorum ❤kizlar hayirli sabahlar . yaşadığımız olaylardan ve beslenme duzenimin bozulmasından dolayi tekrar tansiyonum yükselmeye başladı. oysaki diyet yaptigim 55 gunde gayet dengedeydim. Sabah diyetime dönme kararı aldım .sağlığım da elden gidecek donmezsem . sizle birlikte daha iyi olacağım inşALLAH. Cuma tartılır yazarim . bugünden de başlıyorum. menu yazamayabilirim evdeki yoğunluktan ama listeme gore ilerleyecegim insALLAH.
Leydim açtın mı orucunu, nasıl geçti günün?Sabahtan beri oruç olduğumu unutup niye bu saate kadar kahvaltı yapmadım diye sinirleniyorum
Oo çok iyi haber canım :)) Ben en son 69.8 dim, henüz orayı bir daha göremedimGünaydııın tartı günümüz yarın biliyorum ama bu sabah bi ne görücrk diye bakıyım dedim 69,9 çıktımneyse ki 70 değil
Açtım valla tüm gün çok açtım sanki sahur yapmamış gibiydim. Mercüüümek çorbamı hüpletirken aklımdan geçiyordunLeydim açtın mı orucunu, nasıl geçti günün?
Ben sahur yapamadım gibi bir şey oldu, sadece yatmadan çorba içebildim, koltukta sızmışım yorgunluktan, geceden sebzeleri de fırında pişirmiştim ama... uyandığımda imsak saati 12 dk geçmiştiakşam zor oldu valla kendimi kaybettim, off
Off benim yarın hiç tartilasim yok ya göreceğim sayıdan çok korkuyorumOo çok iyi haber canım :)) Ben en son 69.8 dim, henüz orayı bir daha göremedimYarın artı çıkacam galiba
Afiyet olsun Leydim, Allah kabul etsinAçtım valla tüm gün çok açtım sanki sahur yapmamış gibiydim. Mercüüümek çorbamı hüpletirken aklımdan geçiyordunsenin nasıl geçti günün sahur yerine çorba içmişsin en azından o iyi olmuş tamamen açlık daha zor
Olmaz balımm, korksak da her türlü tartılalım, benimde iyi çıkmayacakOff benim yarın hiç tartilasim yok ya göreceğim sayıdan çok korkuyorumben bu hafta full dikkat edip haftaya cuma tartilsam olmaz mı ya hatta pazartesi 2 gün sonra
Olur olur bence olur
Ayyy bende de aynı mallık vardı abime kaç kere su getir bana diye bağırdımAfiyet olsun Leydim, Allah kabul etsinHunharca geçen günlerin sonunda bugünüm zor geçti. Çorbayı içtiğimde vakit erkendi, bi de miktarı azdı.. İçmesem hepten aç kalacakmışım çünkü kalkamadım. Bugün algılarımı kontrol edemedim balım, tam bir mallık hali hakimdi, sanki beni dış mihraklar yönetti Bir iki kere oruç olduğumu unuttum ucundan döndüm. Yarın daha kolay olur ❤
Dış mihraklar değil dış minnaklardir onlar bi kereAfiyet olsun Leydim, Allah kabul etsinHunharca geçen günlerin sonunda bugünüm zor geçti. Çorbayı içtiğimde vakit erkendi, bi de miktarı azdı.. İçmesem hepten aç kalacakmışım çünkü kalkamadım. Bugün algılarımı kontrol edemedim balım, tam bir mallık hali hakimdi, sanki beni dış mihraklar yönetti Bir iki kere oruç olduğumu unuttum ucundan döndüm. Yarın daha kolay olur ❤
Ama amaOlmaz balımm, korksak da her türlü tartılalım, benimde iyi çıkmayacakBu hafta atarız galiba o artıları
Yaa iyi ki yazdın leydim bu kahveyi ne zamandır denicem bi türlü yapamadimAyyy bende de aynı mallık vardı abime kaç kere su getir bana diye bağırdımyarın düzene gireriz inşallah ben cumartesi de tutmayı düşünüyorum hem borcum var hem de bi detoks olur. Şimdiiii sizlere iftardan 2 saat sonrası için yağ yakan kahve tarifi yazıyorum.
Yağ yakan kahve
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
Ara öğün olarak tüketiyoruz. Ayrıca 1 fincan yeşil çay içmeyi ihmal etmiyoruz
Bugün yapıyoruz o zamanYaa iyi ki yazdın leydim bu kahveyi ne zamandır denicem bi türlü yapamadim
İnşaallah Leydim, Aslında benimde borçlarım var, bir süredir tutmak istiyordum. Senin vesilenle bende tutarım valla, iyi teşvik oldun bana teşekkür ederim ❤Ayyy bende de aynı mallık vardı abime kaç kere su getir bana diye bağırdımyarın düzene gireriz inşallah ben cumartesi de tutmayı düşünüyorum hem borcum var hem de bi detoks olur. Şimdiiii sizlere iftardan 2 saat sonrası için yağ yakan kahve tarifi yazıyorum.
Yağ yakan kahve
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
Ara öğün olarak tüketiyoruz. Ayrıca 1 fincan yeşil çay içmeyi ihmal etmiyoruz
Ayy ben de katılırım borçlara kızlar ya benim de var borcum.İnşaallah Leydim, Aslında benimde borçlarım var, bir süredir tutmak istiyordum. Senin vesilenle bende tutarım valla, iyi teşvik oldun bana teşekkür ederim ❤
Bende şimdi biraz suya yükleneceğim, az içtim şu sıralar. Bi çay içesim var sabahtan beri, şimdi demleniyor. 1,5 saat sonra da yağ yakan kahvemizi içeceğim :) Yeşilçayı da bir araya sıkıştıracaz artık.
Mihrak mı minnak mı oraları anlamam, sonuçta beni yönettiler CivcivimmDış mihraklar değil dış minnaklardir onlar bi kere
Allah kabul etsin ayrıca balım
Şişşş korkma bakiyimAma ama
Tamam tamam tartilalim
Ben şimdi bol su içeyim o zaman başka da bir şey yemiyim