- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.401
Açlıktan gülemiyorum bile. Çok açım kızlar sizin durumunuz nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ya tartı o kadar moralimi bozdu ki açlığımı hissetmiyorum şu anAçlıktan gülemiyorum bile. Çok açım kızlar sizin durumunuz nasıl?
Amaan 1 2 kilonun lafı mı olur ben kilo almamışımdır ödem bu ödem karnım şiş zaten kilo almış olamam aç yaşıyorum yaBenden zayıfsın kız susssss
Balım sen nerde yasiyordun? Burasi da güneşli ama denize girilir mi bilmiyorumBu gün hava güzeldi aslında yine denize girip 1 saat yüzseydim iyi olurdu ama akşam oldu kaçırdık artık eşimin doğum günü akşam şarap icicez bu gün diyet yalan oldu benim yarın baslarım
Bodrum öğlen 2 saat girebiliyoruz hava güzel olduğundaBalım sen nerde yasiyordun? Burasi da güneşli ama denize girilir mi bilmiyorum
E biz senle aynı şehirde yasiyormusuz ben de muğladayimBodrum öğlen 2 saat girebiliyoruz hava güzel olduğunda
Benim boy 1.59, kilo şu an 71. Diyete uyarsam iyi veriyorum. Sporu bırakmadan normal yersemde uzun vadede yavaş zayıflıyorum.Kilolarımız hep benzer yakın kilolar boylar kaç acaba büyük ihtimal aynı kilolarda takılıyoruz ben 3-4 aydır 67-69 arasında gidip geliyorum .diyet yapsam da aynı yapmasamda bi ara bıraktım 2-3 ay diyet yapmadım aynıydı yine
@melisa- canım sen foruma gelmeyeli bayağı olmuş iyi misin? Bir sorun yoktur inşallah.
Canlar Miraç Kandiliniz Mübarek olsun miraç mucizesi gibi içinde bulunduğumuz durumda da Rabbim yardım etsin milletimize.enerji_kusagi
@sonngulen
@asliogretmen
@lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
L LADY VEGA
@SebastianCheesecake
A Alyasena
@melisa-
D Deltavealfa
@kittenlove
MiLissy
@Clair de lune
Kızlar yarın tartilmayi unutmayalım. Artık toparlanma vakti
Ayrıca kandiliniz şimdiden kutlu olsun, dualarımız kabul olsun.. Zor günler geçiren kardeşlerimize Rabbim yardım etsin sabır versin
Amin alyamCanlar Miraç Kandiliniz Mübarek olsun miraç mucizesi gibi içinde bulunduğumuz durumda da Rabbim yardım etsin milletimize.
Gelelim kilo tartılımına kendi tartım değildi 72 gördüm dijital olmayan baskül vardı inş yanlıştır dün niyetlendim akşama tansiyonum çok düşünce 8 lere bugün tutamadım ama ne güzel Rabbim kabul etsin oruçlarınızı da.
Pazartesi tam gaz inş spora da başlarım en azından yürüyüşlere
Tamam canim hayırlısı olsun.Ben gruptan çekiliyorum 75 olmuşum moralim bozuldu diyet yapacak modum kalmadı
Zayıflamak çok zor geliyor
Bi süre yazmayım motivasyon düşürmeyim burda da
Destekleriniz için çok teşekkürler
Aaa sen buralımısın gelin mi geldinE biz senle aynı şehirde yasiyormusuz ben de muğladayim
Canım vazgeçme tamam istersen ara ver ama uzatma fazla yapabilirsin hafta sonu ne yemek istiyorsan ye pazartesi en geç yine başla evet zor insan bazen bunaliyor ama sonuc seni çok mutlu edicek pes etmek yok herşey kafada bitiyor yaparım de yapamam deme hiç bir zamanBen gruptan çekiliyorum 75 olmuşum moralim bozuldu diyet yapacak modum kalmadı
Zayıflamak çok zor geliyor
Bi süre yazmayım motivasyon düşürmeyim burda da
Destekleriniz için çok teşekkürler
Muğla benim de 2.evim oldu gecen sene hastaneden cikamadım orada 2 ay kaldım inşallah bu yil gezmeye gelmek nasip olurE biz senle aynı şehirde yasiyormusuz ben de muğladayim