- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.301
Hoşgeldin LeydimmBi
Bildirim gelmemiş yeni gördüm bu mesajını canım. Döndüm döndüm çok şükür. Vakit kendimizi salma vakti değil toparlanıp yaşadığımız her anın hakkını verme zamanıdır. Yardımlaşma bak vaktidir. Ayakta olma vaktidir.
Bugün başlayalım artık diyete kaldığımız yerden. Tırlatıcaz yoksa böyle düşünmeye devam edersek.
Günaydın balım, güzel günler yaşamak dileğiylegünaydın herkese inşallah güzel bir gün olur hepimiz için
Canım benim ❤ Allah razı olsun tüm emeklerin içinKızlar ben Ankaradayım depremzede birçok aile Ankara ya geliyor eğer bir yardımım olursa bana ulaşabilirsiniz. Hamile doğum yapmak üzere olan bir anneye elimizden geldiğince destek olduk yine onun gibi bişi duyarsanız beni etiketleyebilirsiniz
Merhaba, aramıza hoşgeldinizYaa merhaba bende başlamak istiyorum ölçüm yarın yaparım 82 kiloyum 23 yaşındayım bebek olması için zayiflamam lazım yardımcı olun fsh hormonum yüksek
Enerjim bence de öyle yapalım cuma başlayalım tam anlamıyla yani..Hoşgeldin Leydimm
Söylediklerinde çok haklısın, aynen vakit toparlanma ve ayakta olma vakti. Buradaki enkazı da kaldıralım artık, yoksa hiç toparlayamacağız
Ben hala hiçbir şey yemedim, saatim şaşmış durumda halaMenümüzü yazmaya yarından mı başlasak nasıl yapsak? Cuma tartılıp tam anlamıyla o gün mü başlayalım?
Cuma tartılalım bence ama cumaya kadar bi detoks yapalım bi ödem atalımHoşgeldin Leydimm
Söylediklerinde çok haklısın, aynen vakit toparlanma ve ayakta olma vakti. Buradaki enkazı da kaldıralım artık, yoksa hiç toparlayamacağız
Ben hala hiçbir şey yemedim, saatim şaşmış durumda halaMenümüzü yazmaya yarından mı başlasak nasıl yapsak? Cuma tartılıp tam anlamıyla o gün mü başlayalım?
Çok geçmiş olsun canımHepimize geçmiş olsun başlıyorum ben bu gün diyetime devam edicem zaten üşütmüşüm hastayım iştahım hiç yok
Nasıl bi detoks yapalım canım var mı aklında bir şey?Cuma tartılalım bence ama cumaya kadar bi detoks yapalım bi ödem atalım
Ben yarın ve cuma oruç tutacağım sizler de tutacak mısınız?Nasıl bi detoks yapalım canım var mı aklında bir şey?
Benden bugün geçti de artık yarın yaparım ne yapsam kardır
SağolÇok geçmiş olsun canım
Cuma miraç kandili di mi doğru değerlendirmek güzel olurBen yarın ve cuma oruç tutacağım sizler de tutacak mısınız?
Yarın ve cuma oruç tutarsak ona göre bi program yaparız ortakCuma miraç kandili di mi doğru değerlendirmek güzel olur
Evet canım, 17si Cuma günü kandil :)Cuma miraç kandili di mi doğru değerlendirmek güzel olur
Bende tutacağım canım, iyiki hatırlattın, aklımdan çıkmış tamamen.Ben yarın ve cuma oruç tutacağım sizler de tutacak mısınız?
O zaman iftarda rendelenmiş kereviz yiyelim miBende tutacağım canım, iyiki hatırlattın, aklımdan çıkmış tamamen.
Süper olurdu evde kereviz olsaydıO zaman iftarda rendelenmiş kereviz yiyelim mi