Bende yazayım Ceylincim sen yazdığına göre :))) Ceylincim sen ilk buraya kaç kilo ile başladın neden göremiyorumm ya(( birde limon istiyorsan çorbana sık canım asla + bir etkisi olmaz limon bu tüm gün yiyebiliyorsan çıtır çatur yiyebilirsin bile.
Yediklerim
2 dilim kepek ekmeği arası peynir
şekersiz 2 bardak çay
:roflol:,
he inş kilo almamış olarak çıkan refe kıs,
bende tartılmadım cumadan cumaya tartılıyorum ben bakalım nolcek :roflol:,
ösgenin 700 garanti ....:)
hemen kendine pay çıkar hayal hanım:dilcikar::dilcikar:hade iyisin ösgem açmı gesiyon kıs,
tabe facede burda bana laf yetiştircem diye çok koştun hareket işe yaradı zaar...
canım benim de baba tarafı sarışın tipik laz tipi işte renkli göz herkes hele dedemin gözleri hayatımda o kadar güzel bir mavi görmedim sülalenin en esmeri benim :roflol::roflol:Öskeeeeeeeeeeeeee kuzum benim kociş sarışın esmer değülllll :) ayrıca dede amca hala babanene flan hepsi sarışın :) hehe bende zati herkes doğursun ve şişmanlasın diye sabah sabah yaptım bu cinliği peheheyyyyyyyyyyyyyy :) yaa özgeeeeeeee bişe sorcam ben aradım ama lapa dietiyle ilgili bir topik bulamadım bu lapa diyeti ne olaki neler yiyorsun nasıl oluyor bir anlatsana gııı nasıl oldu da 2 günde 1300 gram verdin ayrıca hemen geri alınan bir diet mi biraz bilgi guzummmmmmmmmmm :)))))))))))))
Özoo haha benim bebeğin halalar amca flan sarışın ya 5 tane çocukları var toplamda hepsi esmer ve kahverengi gözlü bizimki son torun eşim en küçükleri nasıl olduysa şansa işte canım, zaten önemli olan sağlıkları Allah sabır versinde ben hiç istememiştim renkli gözlü flan olsun kayınvalide hatta hep dua ediyordu bende gıcık oluyordum bizim tarafta ananem flan hamileyken kara kuru veya kara tombik bişe olur diyorlardı yine gıcık oluyordum Allah sağlıklı versin size ne yaaaaaaaa( demi ama insan hamileyken daha bir alıngan oluyor sanırım :))))))
Kılzar ben öğle yemeği olarak 1,5 dilim kepek ekmeği ve 80 gramlık 1 ton balığı yedim :)
ya sizzzzzz
kızlar ben sabah arpa şehriyeli çorba içtim bir tabak kadar
biraz öncede tost yedim kaşarlı arkadaşlar yiyordu
canım çekti aslında aşırı doluyum şu anda çok mu yemişim ben ya
kestane kebap acele cevap
kızlar ben sabah arpa şehriyeli çorba içtim bir tabak kadar
biraz öncede tost yedim kaşarlı arkadaşlar yiyordu
canım çekti aslında aşırı doluyum şu anda çok mu yemişim ben ya
kestane kebap acele cevap