merhaba aeben cim nasilsin aslinda hepiniz nasilsiniz kizlar sadece aeben i tanidigim icin öyle basladim.ben sizi sürekli takip ediyorum aslinda cok sicak bir ortaminiz var.siteye her girdigimde kesinlikle 6. takima bakmadn cikamiyorum.bende 9 gündür diyetteyim saolsun aeben cim cok yardimci oluyor.umarim hepimiz istedigimiz kiloya ineriz ve bir daha alamayiz,(AY beddua gibi oldu).
vivoşun evet ez yiyince bide arada bi agzına bişi atmayınca oluyo şükür iştahımda az reglide atlattım bonba gibiyim .. :lepi:aeben valla dogru diyorsun hersey az yemekle basliyor, neyi cok yersen kilo aliyorsun, fazla portakal ye o bile kilo yapiyormus : )
cceylinnnn demek zayifliyorsun, ilk önce görüntü olarak belli oluyor sonra bir bakmissin tartida 2 kg az gösteriyor, ay süper süper : )) Valla canim cikolata tatli istemesin diye sabah magnezyum ictim bir bardak suya attim bir tane, iyi geldi valla.
nazli cok aciktiysan ac durma biraz sade bos ekmek ye, yani tok tutan birsey yemeni tavsiye ederim. Yada meyve yiyorsan yaninda süt ic yada yohurt ye (ayranda olabilir) daha uzun zaman tok tutuyor.
Aclik iyi degil ya, ben kisin, sitresli oldugum zaman, ders zamanlari hic acliga dayanamiyorum. Ama yazin olsa günlük güneslik okadari takmiyorum : )
hayal senin diyet nasil gidiyor kiz az yaziyorsun yada ben ikiser ikiser atliyorum gecmisi göremiyorum herhalde : )
yok tatlım sen atlamıyon ben bişi yemiyorum :roflol::roflol:
ii gidiyor şükür canımcım az kaldı kurtulcem buralardan :jeyyar:hihoyyyt,
bugün daha iyiyim şükürler olsun en küçük bedeb pantolonum bol geldi bu sabah,
önce iliklerken karnımı çekiyordum maşşalah bana :lepi::lepi:...
viva sen nassın tatlım nasıl didiyo...Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/188764-azmin-zaferi-fotograf.html
kıslar şuna bakın bi halimize şükredelim bide zararın neresinden dönsek kar biz böle olmadan kurtulces...
aeben özellikle sen bak kııııssositososito...
vivoş ben geçenlerde CECİLE diye bi marka aldım fondoten ve pudra çok memnun kadım cildim pamuk gibi oldu tavsıye ederim ben fazla kullanmıyorum ama ...:1hug:hayal senin diyet nasil gidiyor kiz az yaziyorsun yada ben ikiser ikiser atliyorum gecmisi göremiyorum herhalde : )
cceylin sana birsey soracagim seker, sen fondotön kullaniyormusun, kullaniyorsan hangisini kullaniyorsun, tavsiye edermisin? Benimki bitmek üzere. Simdi ne alaka diyetle diyeceksin belki ama oglan demisya yüzünün güzelligi ortaya cikmis sirf zayiflikdan degildir (her harikada güzelsin hihi) cildindede bir güzellik vardir diye düsündüm
hayal senin diyet nasil gidiyor kiz az yaziyorsun yada ben ikiser ikiser atliyorum gecmisi göremiyorum herhalde : )
cceylin sana birsey soracagim seker, sen fondotön kullaniyormusun, kullaniyorsan hangisini kullaniyorsun, tavsiye edermisin? Benimki bitmek üzere. Simdi ne alaka diyetle diyeceksin belki ama oglan demisya yüzünün güzelligi ortaya cikmis sirf zayiflikdan degildir (her harikada güzelsin hihi) cildindede bir güzellik vardir diye düsündüm
Merhaba bende geçmişteyim kızlarrr :)
haftada bitane sütlü tatlı yenebilir zaten yemek mükemmel sana herzaman aynı seyi yazmaktan sıkıldım ama kızacak fırsat yaratmıyosunki sendekaydirigubbakcemile3 su süperrr spora bazen insan fena üşeniyo dün bende yapmadım bugünde yapasım yokta kuzu kuzu yapılacak
ediyorum canımm o kür ilk beş gün,günde 2bardak,sonra hergün 1 bardaga düşüyor,ben arada bir gün yapamadım okulda sınav oldugu için onun için geç bitecek ilk kürüm bugün son yani.yarın tek bardaklık olana başalayacagım. Tartı oynada tatlım sonunda yukarı da yazdımşeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?