akşam birtek meyva yiyeyim ben bari of
Özgecim olmazz sadece meyve olmaz yarın öbür gün yediğinde hepsi yağ olacak ya bir sebze yemeği ye yanında yoğurtla yada salata ye yoğurtla sadece meyve olmaz böyle bir yemek çeşidi yok meyve diye :) tamam mı bak hamile kalacaksın yakında vitaminlerele beslenmelisin ayrıca omega hapınada başlaman gerekebilir en yakın zamanda doğum kontrolcünle görüş planlı hamileliklerde 3 ay önceden vitamine başlıyorlar bu bebeğin zeka gelişimi için çok önemli canım :)))))
nazlııı senin miden nasıl oldu ne zor bişiy bu yaa nane cayını dene mutlaka gecmediyse
şimdi iyi canım ilaç içti akşam iyi geldi rahatladım.
canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine:1hug:
amin refecim amin,
filler tepişiyo olan karıncalara oluyo masum günahsızlara oluyo,
bende haber izleyemiyorum eve gittiğimde haber saati geçmiş oluyo,
sabah haberlerinede biraz bakabiliyorum malum magazin ağırlıklı oluyo,
dün kanalları gezerken tesadüf hiç bakmadığım bi kanalda görüm ve izledim ben durumun bu kadar ağır olduğunun inanın bilincinde değildim,
evet heryerde en azından bizim ülkemizde heryerde (şükürler olsun Allaha insanız ve birlik bütünlüğümüzü vicdanımızı kaybetmeyen bi toplumuz)
pankartlar falan var gazze ağlamasın falan yazıyo ama durum o afişlerden daha kötüymüş,
Allahım yardım etsin...
nazlıcım tüm gün bi sen bide ben burdayız takımdan başka kimse tüm gün durmuyor :)) nasılsın canının sıkıntısı geçti mi ?
Bu arada dolapta fındıklı bir danette var o bana bakıyor ben ona yarın yiycem ama dayanıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))
evet genelde hep ikimiz oluyoruz ben açıyorum kk yı aşaıda duruyo fırsat buldukça bakıyorum . Canımın sıkıntısı geçti biraz muhasebeye kadar gittim yürüyerek açıldım biraz. Haftaya işyerimiz taşınacak. Baya yoğun olacağız haftaya allah yardımcım olsun bu kadar dolap dosya nasıl taşıycam yerleştircem bunları ondan darlandım galiba.
allah yardım etsin canım iyi bilirim yani benimkisi oda taşımak ama nerdeyse yılda 1 defa odam masam değişir benim gerçekten çok zor allah yardımcın olsun şekerim...
ben bu iş yerine taşındığımdan beri 5 . Taşınmam olacak bütün departmanları gezdim sadece patron olamadım .