Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam birtek meyva yiyeyim ben bari of

Özgecim olmazz sadece meyve olmaz yarın öbür gün yediğinde hepsi yağ olacak ya bir sebze yemeği ye yanında yoğurtla yada salata ye yoğurtla sadece meyve olmaz böyle bir yemek çeşidi yok meyve diye :) tamam mı bak hamile kalacaksın yakında vitaminlerele beslenmelisin ayrıca omega hapınada başlaman gerekebilir en yakın zamanda doğum kontrolcünle görüş planlı hamileliklerde 3 ay önceden vitamine başlıyorlar bu bebeğin zeka gelişimi için çok önemli canım :)))))

canım sağol bilgiler için ben aylardır bunun araştırmasındayım ama ben öncden kürtaj döneminde kullandım folik asit ve dengeymiş şu anda fazlasıda zararlı biliyorsun o yüzden yeni test yapımına kadar kullanmıyorum

Benim bugün hiç çalışasım yok ya iş yok zatende ıvır zıvır işlerle uğraşmaktan sıkıldım. Akşam olsada eve gitsem.oyyyyyyyyyyy , oyyyyyyyy

sizi üzmek istemem kızmayın emi bana ...
akşam izledim kanaltürkte yardım kampanyası vardı,izledim içim parçalandı orda gördüklerimden ufacık yavruların ağzı yüzü kan içindeydi,
evet orda bi savaş daha doğrusu vicdansızca yapılan bi katliam var biliyordum ama haber falan izleyemediğimden bu kadarını açıkçası bilmiyordum görünce şok oldum dayanamadım ağladım,
bende kızılayın bağış kampanyası için numara vermişlerdi oraya çektim 1 mesaj 5 lira bizi ne batırır ne zengin eder bi kola içmeyelim ne olcak ki,
kızlar madem paylaşıyoruz herşeyimizi,
elinde olan bi mesaj çeksin nolur Allah rızası için o yavrulara sargı bezi parası belki 1 lokma ekmek verebilmek için operatör fark etmez 2868 e boş birer mesaj atalımmı,
damlaya damlaya göl olur,
kızmayın bana bunları burdan yazdım diye inanın hala gözlerim doluyo içim acıyo Allahım kimseye böle zulüm dert vermesin...amin...

Hayalcim bende haftalar oldu sırf psikolojim bozulmasın diye haber izlemiyorum çünkü aşırı etkileniyorum ben. Sürekli mailler geliyor bakmıyorum ama 12 ocakta Bursa şubeden bir arkadaşım göndermiş bir mail ne hikmetse saklamışım salak gibi az önce baktım 1 saat flan oluyor ilk defa baktım Allahım midem hala bulanıyor bunları yapanlar insan olamaz yaa katliam değil soykırım ne bileyim Allah bunu yapanların cezasını versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin refecim amin,
filler tepişiyo olan karıncalara oluyo masum günahsızlara oluyo,
bende haber izleyemiyorum eve gittiğimde haber saati geçmiş oluyo,
sabah haberlerinede biraz bakabiliyorum malum magazin ağırlıklı oluyo,
dün kanalları gezerken tesadüf hiç bakmadığım bi kanalda görüm ve izledim ben durumun bu kadar ağır olduğunun inanın bilincinde değildim,
evet heryerde en azından bizim ülkemizde heryerde (şükürler olsun Allaha insanız ve birlik bütünlüğümüzü vicdanımızı kaybetmeyen bi toplumuz)
pankartlar falan var gazze ağlamasın falan yazıyo ama durum o afişlerden daha kötüymüş,
Allahım yardım etsin...

:Saruboceq: Amin canım bende gönderdim şimdi umarım gerekli yere ulaşır yok yok ulaştırmayıp seçim propagandası için kullanırlarsa veya damatlarına gemi flan alırlarsa şimdiden harammmmmmmmm HARAMMMMMMMMMMMM olsun

amacına ulaşmazsa hepimizin yolladığı yardımlar kuruşu kuruşuna haram olsun tatlım,onun hesabını Rabbimle görürler şüphesiz o herşeyi görüyor kurban olduğum,
bizden çıksın buda büyük bi hayır Allah razı olsun canım benim...

ben geldimm kızlarrrr

sınavım iyi geçti çok şükürr teşekkür ederim herkesee:=))

ara öğün yiyemedim

öğlen yemeği olarak da kabska ve yoğurt yedim.

şimdi çok yorgunum biraz uyuycam ki yarın ki sınava çalışabileyim.

Nazlıcım tüm gün bi sen bide ben burdayız takımdan başka kimse tüm gün durmuyor :)) Nasılsın canının sıkıntısı geçti mi ?
Bu arada dolapta fındıklı bir danette var o bana bakıyor ben ona yarın yiycem ama dayanıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))

evet genelde hep ikimiz oluyoruz ben açıyorum kk yı aşaıda duruyo fırsat buldukça bakıyorum . Canımın sıkıntısı geçti biraz muhasebeye kadar gittim yürüyerek açıldım biraz. Haftaya işyerimiz taşınacak. Baya yoğun olacağız haftaya allah yardımcım olsun bu kadar dolap dosya nasıl taşıycam yerleştircem bunları ondan darlandım galiba.

Allah yardım etsin canım iyi bilirim yani benimkisi oda taşımak ama nerdeyse yılda 1 defa odam masam değişir benim gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun şekerim...

allah yardım etsin canım iyi bilirim yani benimkisi oda taşımak ama nerdeyse yılda 1 defa odam masam değişir benim gerçekten çok zor allah yardımcın olsun şekerim...

ben bu iş yerine taşındığımdan beri 5 . Taşınmam olacak bütün departmanları gezdim sadece patron olamadım .

ben bu iş yerine taşındığımdan beri 5 . Taşınmam olacak bütün departmanları gezdim sadece patron olamadım .

Aynen :) Ben KAlite Yöneticisiyim aslında ISO 9001 belgesi ile ilgili çalışırım ama baktılar ki bu kız kek İnsan kaynaklarını ve satınalmayıda yüklediler doğuma kadar yaptım izine çıkarken satınalmayı devrettim :) Şimdi haftada 2 gün geliyor ve 2 iş yapıyorum :) haftada 3 gün geldim 3-4 ay o aralar ayrıca tüm çalışanların yaptığı işlerin sistem üzerinden kontrolünü yapıyordum CNC makinasında bile çalıştım yine olsa yine yaparım :))))))))) pişman değilimmmmmmmmmmm:1hug:

Pınarım gelmişşş hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım nassınnnnnnnnnn??????????????? geçmiştesin sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…