Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gülüm benim niye kızalım ki sana?kızılacak bişeymiki yaptığın çok duyarlı bir davranış mı?sen sadece yol göstermişsin mesaj atmak kişilerin isteğine kalmış,her duyarlı insan bunu yapmalı bence..öptüm seni,....kaydirigubbakcemile5

kızlar lahana dieti 6. günde gümledi...bugün az ve sık yiyerek yaşam şeklimi değiştirdim(biliyorsunuz lara yı bile lahana görüyordum)neyse yarında büyük ihtimal böyle yaparım,jimnastiklerimi aksatmam...kilomu yarın tartılıp yazıcam tabiii..çok fark yok gibi ama belki 1.5 olmuştur...

Pınarım gelmişşş hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım nassınnnnnnnnnn??????????????? geçmiştesin sanırımm

evet canım geçmişe yolculuğumu yaptım geldim..iyiyim.benimki yemeğe gelene kadar buradayım şekerim...kaydirigubbakcemile5

Duyuru:::
Bildirimler yarın yani cuma saat 10:30 a kadar yapılacak lütfen dikkate alalım,yarın sabah gelemem diyenler bu gün akşam yemeğinden önce tartılıp yazabilirler...
Teşekkür ederim bşknyrdmcs..pinarim

refff kilo durumu nasıl tartıldın mı?

Yok canım tartılmadım yarın sabaH ANCAK AMA ÇOK FAZLA FARETMEYECEK SANIRIM YA YARIM KİLO VERDİM YA YARIM KİLO ALDIM YA DA AYNIYIM YANİ MUCİZE YOK MALESEF

Ya sanada sorcam daha öncede yazım ama ulaşmadı senin kaç bebe var oğlum benle uyumak istiyor yazıyordun kaç aylık canım merak ettim ??

MERAKLI REFFFFFFFFa.s.:1hug:

TABİKİ BİRBİRİMİZİ YAKINDAN TANIMAK İSTEMEMİZ ÇOK DOĞAL ÇOK MEMNUN OLDUM ŞEKERİM..BENİM OĞLAN MART TA 3 Ü BİTİRECEK...BENİMLE UYUMAYI ÇOK SEVİYOR..AKŞAM ONUNLA YATIYORUM UYUNCA KALKIP ODAMA GİDİYORUM..ALLAHTAN ÇABUK UYUYOR...

AKSİNİ DÜŞÜNEMEYİZ ZATEN CEYLİNCİM ..SEN BAŞARILI BİR ÖĞRANCİSİN.TEBRİKLER CANIM.....kaydirigubbakcemile5

ben geldimmm önce günün menüsü

sabah:2 haşlanmış patates

ara 1 elma

ara 1 armut

akşam sütlü şehriye corbası

kızlar hasta olacam galiba iyi deilim ekrana bakmak midemi kaldırıyo kapatıp yattım uyumusum biraz kocacım aradı konuştuk falan ama halim hec dadım yok midem karnım kötü halsizim diyet fazla sıkı gidiyo kabul ediyorum ama devamda edicem artık gevsettigim anda alırım ben iyi olursam gece gelirim kendinise iyi bakın öpüldünüss

kütom geçmiş olsunnnn

ya kızlarr ben gülücükleri bide yazı sitilini filan kullanamıyorum alıntı yapamıyorummm size de oluyor mu???

kütom geçmiş olsunnnn

ya kızlarr ben gülücükleri bide yazı sitilini filan kullanamıyorum alıntı yapamıyorummm size de oluyor mu???

hayır ceylincim..yani şimdi olmuyor..bilgisayrımızda virüs varken oluyordu bunlar...sayfalar açılmazdı,alıntı yapamazdım,mesajım bitürlü gitmezdi,kk açılırdı ama 6. takıma zorlarla girerdim,format atıldıktan sonra tüm bunlar ortadan kalktı canım..allah verede virüs bulaşmış olmasa...kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaaa...valla ne edin yapın şok diet uygulamayın...yaaa ayıptır söylemesi kendimi bi hayvan gibi aç hissediyorum ve yyedikçe yiyesim geliyor...zor kısıyorum,bugün kaçtı gitti ama yarın söz frene basıcam...nazlı sana niye böyle olmadı?iradene hayran kaldım üstüne üslük dietide tam uyguladın yani.....

canım pınarcım bilgisayara yeni format atıldı Allah allahh bugün sabah iyiysi sonra birden gitti alıntı filan yapamıyorummm((

huuu tek ben mi varım ?ceylin sende burdasın heralde....

Son düzenleme:

cnc programlama mı yaptın yoksa direk makinasınımı kullandın. bende panç programı falan yapıyorum onun yanı sıra autocad çizimlerini yapıyorum.2 firmanın satınalması zaten bende pazarlama tekliklerini ben hazırlıyorum. bu aralar işler çok durgun ondan dolayı rahatım şimdi biraz.

canım ben diyete başlarken kendi kendime söz veriyorum . bende lahanadan sonra çok açlık hissettim ama kendimi frenledim. çok su içip miğdemi doldurdum ondan sonra bişeyyiyesim gelmiyor zaten .

kızlar hepinize iyi geceler
öğleden sonra ara olarak 1 elma yedim
akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı menemen yedim
2 dilimde çavdar ekmeği

bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek. inşallah inişe geçmiştir biraz .

Iyi geceler kizlar, gecmisi okuyamiyacagim kusura bakmayin cok yogun geciyor bu hafta yarinda erkenden kalkacagim ve dus yapip yataga düsmem gerek biran önce hic halim yok. Kilomda bir degisiklik yok, bugün yediklerim:

Sabah sandvic
öglen 1 kücük tost
150 g lastik seker
25 g cikolata
aksam sütlü ekmek bir tabak

öptüm sizi, iyi geceler

refim ve nazlıcımm sizler hangi bölüm mezunusunuzz bana biraz tanıdık geldi anlattıklarınızz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…