sizi üzmek istemem kızmayın emi bana ...
akşam izledim kanaltürkte yardım kampanyası vardı,izledim içim parçalandı orda gördüklerimden ufacık yavruların ağzı yüzü kan içindeydi,
evet orda bi savaş daha doğrusu vicdansızca yapılan bi katliam var biliyordum ama haber falan izleyemediğimden bu kadarını açıkçası bilmiyordum görünce şok oldum dayanamadım ağladım,
bende kızılayın bağış kampanyası için numara vermişlerdi oraya çektim 1 mesaj 5 lira bizi ne batırır ne zengin eder bi kola içmeyelim ne olcak ki,
kızlar madem paylaşıyoruz herşeyimizi,
elinde olan bi mesaj çeksin nolur Allah rızası için o yavrulara sargı bezi parası belki 1 lokma ekmek verebilmek için operatör fark etmez 2868 e boş birer mesaj atalımmı,
damlaya damlaya göl olur,
kızmayın bana bunları burdan yazdım diye inanın hala gözlerim doluyo içim acıyo Allahım kimseye böle zulüm dert vermesin...amin...
Pınarım gelmişşş hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım nassınnnnnnnnnn??????????????? geçmiştesin sanırımm
refff kilo durumu nasıl tartıldın mı?
Yok canım tartılmadım yarın sabaH ANCAK AMA ÇOK FAZLA FARETMEYECEK SANIRIM YA YARIM KİLO VERDİM YA YARIM KİLO ALDIM YA DA AYNIYIM YANİ MUCİZE YOK MALESEF
Ya sanada sorcam daha öncede yazım ama ulaşmadı senin kaç bebe var oğlum benle uyumak istiyor yazıyordun kaç aylık canım merak ettim ??
MERAKLI REFFFFFFFFa.s.:1hug:
ben geldimm kızlarrrr
sınavım iyi geçti çok şükürr teşekkür ederim herkesee:=))
ara öğün yiyemedim
öğlen yemeği olarak da kabska ve yoğurt yedim.
şimdi çok yorgunum biraz uyuycam ki yarın ki sınava çalışabileyim.
kütom geçmiş olsunnnn
ya kızlarr ben gülücükleri bide yazı sitilini filan kullanamıyorum alıntı yapamıyorummm size de oluyor mu???
Aynen :) Ben KAlite Yöneticisiyim aslında ISO 9001 belgesi ile ilgili çalışırım ama baktılar ki bu kız kek İnsan kaynaklarını ve satınalmayıda yüklediler doğuma kadar yaptım izine çıkarken satınalmayı devrettim :) Şimdi haftada 2 gün geliyor ve 2 iş yapıyorum :) haftada 3 gün geldim 3-4 ay o aralar ayrıca tüm çalışanların yaptığı işlerin sistem üzerinden kontrolünü yapıyordum CNC makinasında bile çalıştım yine olsa yine yaparım :))))))))) pişman değilimmmmmmmmmmm:1hug:
kızlar yaaaa...valla ne edin yapın şok diet uygulamayın...yaaa ayıptır söylemesi kendimi bi hayvan gibi aç hissediyorum ve yyedikçe yiyesim geliyor...zor kısıyorum,bugün kaçtı gitti ama yarın söz frene basıcam...nazlı sana niye böyle olmadı?iradene hayran kaldım üstüne üslük dietide tam uyguladın yani.....