Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske tartılmasaydın ya bugun maydanoz suyu falan kaynat iç biraz hafiflersinTartıldım. Keşke tartılmasaydım canım sıkıldı. Normalde cumartesiden önce tartılmazdım sabredemedim. Dün yediğim nane yüzünden ödem aldım. Bu 2 gün elimden geleni yaparım artık
Ay çıktım ya tartıya gerçek değil diye diye telkin ettim kendimi. Tekrar çıkamadım yani. Hiç oturmadım bu hafta hep hareketliydim. Ama şişim. Menüye daha dikkat edicem demek kiKeske tartılmasaydın ya bugun maydanoz suyu falan kaynat iç biraz hafiflersin
Sğtekli hareket etmek de ödem tutuyor vucutta bir de kastan kilo alabiliyorsun. Benim belim sakat diye 4 gündür spor yapmıyorum tartıya göre 1 kiloya yakın kas kaybım var bayram öncesinden beri.Ay çıktım ya tartıya gerçek değil diye diye telkin ettim kendimi. Tekrar çıkamadım yani. Hiç oturmadım bu hafta hep hareketliydim. Ama şişim. Menüye daha dikkat edicem demek ki
Kastan alabiliyorsun derken acaba ondan mı diyorsun. Hiç böyle düşünmemiştim. Fazla da düşünmesem iyi olur yoksa yeni bahane yükleniyorSğtekli hareket etmek de ödem tutuyor vucutta bir de kastan kilo alabiliyorsun. Benim belim sakat diye 4 gündür spor yapmıyorum tartıya göre 1 kiloya yakın kas kaybım var bayram öncesinden beri.![]()
Sende üzülme canım kalktığın an geri alırsın kasları da hedefine de ulaşırsın. Hedefinde çok uzak değil. Belin için doktora gitmiş miydin?Sğtekli hareket etmek de ödem tutuyor vucutta bir de kastan kilo alabiliyorsun. Benim belim sakat diye 4 gündür spor yapmıyorum tartıya göre 1 kiloya yakın kas kaybım var bayram öncesinden beri.![]()
Çok geçmiş olsun Dut, annem yıllar önce kum dökmüştü çok ağrılıymış. Allah şifa versin.Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü kötüymüş
Hahahahaa iyi bakalım devam moral bozmak yokKastan alabiliyorsun derken acaba ondan mı diyorsun. Hiç böyle düşünmemiştim. Fazla da düşünmesem iyi olur yoksa yeni bahane yükleniyoren iyisi üzülmeye devam edeyim ben. Gora da diyor ya bu köpeğe ne Ekmek ne de su verin. Bu 2 gün ben
Yok gitmedim arada oluyo böyle bana ya senede bir yaşafığımbi durum geçiyo yavas yavas. Sadece arada iyi gelsin diye bele iyi gelen hareketler yapıyorum suanSende üzülme canım kalktığın an geri alırsın kasları da hedefine de ulaşırsın. Hedefinde çok uzak değil. Belin için doktora gitmiş miydin?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Dut, annem yıllar önce kum dökmüştü çok ağrılıymış. Allah şifa versin.
Teşekkür ederim açlıga alışkınım ben canımAkşam yemek yemedin mi canım nasıl dayandın. Çok güzel hareket olmuş bu arada
Noldu hayrolsun yaRabbim kimseye yaşatmasın çok kötü kötüymüş
Kum döküyomuşum nazara geldikNoldu hayrolsun ya
KIz çok ağrı yapar annem yerde kıvranırdı hatırlıyorum çok geçmiş olsun ya nasılsın pekiKum döküyomuşum nazara geldik![]()
Teşekkür ederim canım . Çok fena bişey evet . Şu an var ama az kıvrandırmıyorKIz çok ağrı yapar annem yerde kıvranırdı hatırlıyorum çok geçmiş olsun ya nasılsın peki
Bununla geçmiş olsunTeşekkür ederim canım . Çok fena bişey evet . Şu an var ama az kıvrandırmıyor