Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

emrim olur gülüm .......................:1hug:

6. TAKIM * *90. ETAP.......

asibulut ( 56,5 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 65,5 )
kütahya ( 80,0 )
pınarım ( 83,8 )
cceylin ( 59,7 /58.9/ )
özgekrd ( 73,5 )
vivalavita ( 58,9 )
fatunuz ( 79,8 ) / 79,8 / 0,0 / 0,00% )
referans ( 76,1 )
nazlıgüleç ( 60,5 / )
enesin annesi ( 103,0 ) / 103,0 / 0,0 / 0,00% )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 862,3 )

Bak aebenim çiçek tozunu küto mada söyledim,oraya gelince oda alacak yada sen alcan o sana ödeme yapacak artık...ben seni izliyom bakalımikullan 1 hafta, faydalı dersen yandın ,çünki banada postalamak zorundasın artık...

.....................

Son düzenleme:
HADİİİN BİLDİRİME GELİNNN....gellll vatandaş gellll bildirime geeeellll.....
iyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyom valla 2 gündür misafir yorgunum dostlaım....

kıs tek fayda etsinde sorun degil gönderirim sanada refimede .isteyenede .....kaydirigubbakcemile3

HADİİİN BİLDİRİME GELİNNN....gellll vatandaş gellll bildirime geeeellll.....
iyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyom valla 2 gündür misafir yorgunum dostlaım....
yat dinlen kaptan yardımcım .....Şeniz pınar cici anneyi aynı yazdım çünki diyet yapmıyomuş zannımca burdan uzak olunca..sordum ne zaman gelirsin kilonu barı söyle diye ama okumadı galiba . kilosunuda bildirmedi ...:sm_confused:. eger giremeyecekse.. kararı size birakiyorum ...

kızlar dövün beni ya bu hafta nerdeyse yürüyüşlerimi hiç yapmadım. kızın banada kendime geleyim biraz. silkeleyin beni.

Günaydınn kızlar :) malesef iyi haber yok benden bugün bu hafta 75,700 bile görmeme rağmen şuan malesef kilom 76,500 olmuş durumda bu hafta inanılmaz yürüyüş flan yaptım çok çok fazlada abartmadım ama ara ara kaçırdığım oldu malesef sonuç bu

Nazlıcım senide tebrik ederim gidiyor kiloların hızlı hızlı maşallahh

nazlıcım senide tebrik ederim gidiyor kiloların hızlı hızlı maşallahh

evet ben korkuyodum lahana çorbası diyetinden sonra verdiklerim geri gelecek diye ama maşallah gelmedi geri geçen haftasonu hariç yediklerime çok dikkat ettim. Canım inşallah seninde kilolar en kısa zamanda gider.

Günaydın Doracım nasılsın gitt mi kiloların :) bende durum kötü okumuşsundur

günaydın kızlar.
bende bu hafta gram veremiyenlerdenim malesef:1no2:
benim niyetim takımdan biraz çıkmam olacak:1no2:
stres yapıyorum ve veremiyorum anlaşılan bu:a015:
birazda kendi kendimi dinlereyerekten deniyeceğim. takıma karşı sorumluluğum var her hafta veremedim veremiyecem korkusu oluyor neticede eksi tabikiyasakkelime

tekrar kendimi hazır hissettiğimde yine dönerim
şimdi diyeceksiniz kilo alıptamı. onada niyetim yok açıkcası

bu gün birazda moralim bozuk.
dün gece saat 11.5 gibi tel geldi
eltimin evine onlar daha yatmamıştıki hırsız girdi.
hırsızı 8 yaşındaki oğlu koridorda görüyor ve bağırınca adam salona kaçıyor kaynım arkasından kapısını kitleyip bıçağa koşup adam o gelinceye kadar kaçıyor.
gidenlere üzülmedikte ya bebesine beciğine bir şey yapsaydı bunun korkusu daha çok oldu.
düşünün hepsi evdeler ve yatmamışladı

Günaydın Doracım nasılsın gitt mi kiloların :) bende durum kötü okumuşsundur
günaydın tatlım Şeniz
benimde aynı tatlım malesef.
halbuki incelmiş gidbide görünsemde tartı böyle demiyo yaaaaaakötükedihüso

kızlar dövün beni ya bu hafta nerdeyse yürüyüşlerimi hiç yapmadım. kızın banada kendime geleyim biraz. silkeleyin beni.

canım niye kızalım kendini incecik gelinligin içinde dügününde dans ederken düşün bu seni yeniden motive eder .....Şeniz

doram allah korumuş onları canım geçmiş olsun ....delikafadulden

çok sıkıldın biliyorum 1.2 hafta izin al sende ben gibi inan iyi geliyo biliyosunki listeden çıkarsan .bu kiloları bile arar olursun hemşom .... dinlen biraz . sitres yapmadan ...:1hug:

Canım çok çok geçmiş olsun :Saruboceq: Allah korusun ya çok üzüldüm ve o saatte olmasına çok şaşırdım zavallı çocuk çok korkmuştur. İnsan evinde bile güvende değil Allah korusun ya Canım hangi şehir hangi semt bu olayın olduğu yer

GÜNAYDIN .. GÜNAYDIN ..........

gününüz gönlünüz aydın olsun hayırlı CUMALAR .. herkese ...yuvanız .. ve gönlüzüz huzurla dolsun .......

bende bu hafta biliyosunuz sonuç eksi .. 67 oldum ama 1 kilosunu verebildim 66 yım ama yinede eksi bakiyadeyim bu hafta sonları kaçamaklar beni mahvediyo bu hafta sonu dikkat etmeyi düşünüyorum böyle olmuyo 2 ileri bi geri ......

günaydınn
dorammm çok geçmiş olsun. allah korumuş gerçekten. benimde hani şu anneyle 2 ufacık bebeği öldürdüler ya ondan sonra psikolojim bozuldu. eve yalnız giremiyorum. girsem de önce bütün odaları dolaşıyorum. kimsenin olmadığından emin oluyorum :bbo: allah hepimizi korusun.
kızlar kilom maalesef 57 benneyaptımki
birkaç gün içinde regl olucam. tabii yine gecikmezse. antibiyotik kullandım çünkü. ondan dolayı olduğunu düşünüyorum

Kızlar selam ya ben tartılmayı unuttum ben bugün perşembe sanıyorum of ya iyice manyak oldum çalışmaktan bugün gece 12 ye kadar kalabilirim öyle bir ihtimal yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…