slm arkadaşlar nasıl gidiyor
bir kişi kaldı bizde bildirmeyen onu bekliyorum[/QUOTE
bende 2 kişi bekliyorum canım... başkan küto ve viva...viva çizelgesi güncel olduğundan heralde aynı yazarım da başkanım hep bunu yapıyor yaa.a.....klava:
aman oda bişimi biz hep olduğu gibi gene bi nurcanı bekliyoruz...
telliyok bende canım bekşiycez artık bende çıkıyorum bugün cuma çocuklar evdeyken yasine gidecem .......yokum yane .. kütouda 80 yaz hesapla 8. takıma gönder oda gelince kopyalasın .....Aeben kütoma ulaşabilir misin?yine mışıl mışıl uyuyor.....
Aeben kütoma ulaşabilir misin?yine mışıl mışıl uyuyor.....
delikafadulden 2 uyarı alan gidiyomu hayal bizdede dıkkat etmeyen arkadaşlar var pınarım bu konuda uyarı yapsak iyi olcak .....küto yok msnde bende baktım sen deyincede pinarim,
nurcana dün söle didim gene yok valla,zaten bi uyarısı var...
delikafadulden 2 uyarı alan gidiyomu hayal bizdede dıkkat etmeyen arkadaşlar var pınarım bu konuda uyarı yapsak iyi olcak .....
pınarım bu çok güzel bir fikir
aynen katılıyorum canım
tüm gününü alıyor insanın
PINARIM bu iş çok kolay ama çok zorrr. bunu daha önce sizlere çok anlatmaya çaliştim içine girmeyince anlaşılmıyo demi .....offf kütom offff..12:00 son benimki yemeğe geliyor herkezde bunu biliyor,sonrada pazarımız uzak olduğu için,oğlanı babanneye bırakıp pazara atıyor beni arabayla... anlaşıldı dimi zaten her hafta yazıyorum...kütom 12:00 da seni aynı yazar listeyi hesaplar bırakırım canım....zaten bir teklifim var,bu iş zor değil kolay ama benim tüm cum a sabahımı alıyor kızlar,kuran bile okuyamıyorum cuma vakti 2 aydır....bu işi dönüşümlü yapalım..exeli olmayana bişley demiyim,ama olanlar...mesela bir hafta asi(yavrum o hep yardımcı ama?)bir hafta özge,bir hafta,ceylin,bir hafta reff,fatu nazlı,hepiniz yapabilirsiniz sanırsam...her hafta içi 1 kişi belirleyelim ve işi olan diğer kişiye devretsin,olacağından eminim,işte o hafta seçilen kişi,cuma sabhı pc başında nöbette olsun,bizim takımın hesaplarını yapsın,8. takımınkikleri yapıp kontrol etsin(bende 2 exel hazır biri bizim takım diğeri 8. takım kolay oluyor ozaman)sonrada paylaşıma kopyalıycak bukadar.... valla kabul etsenizde bu böyle olmalı kabul etmesenizde...dediğim gibi cuma benim için önemli bir gün(çoğunuzunda olduğu gibi)ve ben bu günü herhafta aksatmak istemiyorum pc başında...her hafta biri yaparsa banada ayda 1 yada 2 ayda bir gelir sıra ve çok çok iyi olur... öpüldünüz oylama ya gerek görmüyorum canlarım kabuledeceğinizi biliyorum.....
[sıze="3"]offf kütom offff..12:00 son benimki yemeğe geliyor herkezde bunu biliyor,sonrada pazarımız uzak olduğu için,oğlanı babanneye bırakıp pazara atıyor beni arabayla... Anlaşıldı dimi zaten her hafta yazıyorum...kütom 12:00 da seni aynı yazar listeyi hesaplar bırakırım canım....zaten bir teklifim var,bu iş zor değil kolay ama benim tüm cum a sabahımı alıyor kızlar,kuran bile okuyamıyorum cuma vakti 2 aydır....bu işi dönüşümlü yapalım..exeli olmayana bişley demiyim,ama olanlar...mesela bir hafta asi(yavrum o hep yardımcı ama?)bir hafta özge,bir hafta,ceylin,bir hafta reff,fatu nazlı,hepiniz yapabilirsiniz sanırsam...her hafta içi 1 kişi belirleyelim ve işi olan diğer kişiye devretsin,olacağından eminim,işte o hafta seçilen kişi,cuma sabhı pc başında nöbette olsun,bizim takımın hesaplarını yapsın,8. Takımınkikleri yapıp kontrol etsin(bende 2 exel hazır biri bizim takım diğeri 8. Takım kolay oluyor ozaman)sonrada paylaşıma kopyalıycak bukadar.... Valla kabul etsenizde bu böyle olmalı kabul etmesenizde...dediğim gibi cuma benim için önemli bir gün(çoğunuzunda olduğu gibi)ve ben bu günü herhafta aksatmak istemiyorum pc başında...her hafta biri yaparsa banada ayda 1 yada 2 ayda bir gelir sıra ve çok çok iyi olur... öpüldünüz oylama ya gerek görmüyorum canlarım kabuledeceğinizi biliyorum.....[/sıze]
nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız önümüzdeki hafta ben yapabilirim. Cuma günleri bizde işler pek yoğun olmuyor.