- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
Günaydın pınarcım hayırdır ne doktoru bir sağlık problemin mi var canımÇok üzgünüm çoook
afiyet olsun nazlıcım
bende yiyeyim öğle yemeğimi
malesef canım,dudaklarım morarıyor benim arasıra,bütün çevrem söyler hep,en son dr. arkadaşım dedi,bir araştır bu normal değil diye,neyse kardiyoloji de bişey çıkmadı,dahiliyeye gittim,akciğerler iyi dedi,ama kansızmışım 20 adet solüsyon verdi,kilocuklaqrıma kilolar katmak için..neyse 1 kür kullanalım bakalım da doğal yollara geçeriz,pekmez gibi....kaydirigubbakcemile5
pinarim geçmiş olsun tatlım,
onu kullanırken diyet yapamazsın zaten yapsanda ne diyetin ne ilacın faydası olmaz + yemsende alırsın kilo zaten,
inş düzelir çabucak...
ayyy nazlıcım senin kilonda olabilmeyi öyle çok isterim ki...ama 10 yıldır aldığım bu lanet kiloları bir çırpıda veremiyorum malesef...offff off...
malesef canım,dudaklarım morarıyor benim arasıra,bütün çevrem söyler hep,en son dr. arkadaşım dedi,bir araştır bu normal değil diye,neyse kardiyoloji de bişey çıkmadı,dahiliyeye gittim,akciğerler iyi dedi,ama kansızmışım 20 adet solüsyon verdi,kilocuklaqrıma kilolar katmak için..neyse 1 kür kullanalım bakalım da doğal yollara geçeriz,pekmez gibi....kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun bacım . bişiyim çıkmasında onada şukür . içrsin neyapalım ....Şeniza.s.malesef canım,dudaklarım morarıyor benim arasıra,bütün çevrem söyler hep,en son dr. arkadaşım dedi,bir araştır bu normal değil diye,neyse kardiyoloji de bişey çıkmadı,dahiliyeye gittim,akciğerler iyi dedi,ama kansızmışım 20 adet solüsyon verdi,kilocuklaqrıma kilolar katmak için..neyse 1 kür kullanalım bakalım da doğal yollara geçeriz,pekmez gibi....kaydirigubbakcemile5
delikafadulden senin koyaCAGIM FOTOYU BİLMEM AMA AYTENIN KOYDUGU SÜPER OLMUŞUN . ÇOK SEKSÜÜÜÜÜÜÜ:roflol::roflol::roflol:ben geldimm kızlar misafirler giti hiç pc basına gecemedim neler yaptınız bakalım ben yokken foto ekleyecem bakın bakalım yeni cicilerime