Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

adam tokmu didi ben önce alıyodum yav,
neyse vardır bildiği,üstüne yeyince daha ii gidiyo,
bişi yemek lazım tabe canım,
ben aktara didim ki benim gittiğim wcye çıkamıyom ben ne yiyon dedi geçen hafta saydım tabi gidemezsin önce 2 lokma bişi ye dedi:roflol:...

kızlar öğlen yemeğimide yedim.

yarım kase domates çorbası içtim
4 yemek kaşığı orman kebabı vardı ondan yedim.
2 yemek kaşığı erişte yedim.
1 su bardağıda yoğurt yedim.

kaç gündür yeşil çay içemiyorum şimdi gidp yeşil çay yapayım kendime.

Günaydın pınarcım hayırdır ne doktoru bir sağlık problemin mi var canımÇok üzgünüm çoook

malesef canım,dudaklarım morarıyor benim arasıra,bütün çevrem söyler hep,en son dr. arkadaşım dedi,bir araştır bu normal değil diye,neyse kardiyoloji de bişey çıkmadı,dahiliyeye gittim,akciğerler iyi dedi,ama kansızmışım 20 adet solüsyon verdi,kilocuklaqrıma kilolar katmak için..neyse 1 kür kullanalım bakalım da doğal yollara geçeriz,pekmez gibi....kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun nazlıcım
bende yiyeyim öğle yemeğimi

pinarim geçmiş olsun tatlım,
onu kullanırken diyet yapamazsın zaten yapsanda ne diyetin ne ilacın faydası olmaz + yemsende alırsın kilo zaten,
inş düzelir çabucak...

geçmiş olsun pınarcığım ALLAH acil şifalar versin.

pinarim geçmiş olsun tatlım,
onu kullanırken diyet yapamazsın zaten yapsanda ne diyetin ne ilacın faydası olmaz + yemsende alırsın kilo zaten,
inş düzelir çabucak...

Ayyyy hayal içmiyim mi ki ben şu mereti?zaten demir kan şurubu hapı dendimi kaçacaksın ..ahhh ah kapalı olan iştahımı açacak diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol:

ayyy nazlıcım senin kilonda olabilmeyi öyle çok isterim ki...ama 10 yıldır aldığım bu lanet kiloları bir çırpıda veremiyorum malesef...offff off...

ayyy nazlıcım senin kilonda olabilmeyi öyle çok isterim ki...ama 10 yıldır aldığım bu lanet kiloları bir çırpıda veremiyorum malesef...offff off...

canım benim inşallah sende hedef kilona ulaşırsın. bende 8 senedir 58 kilodan aşağıya inemedim. aldım tekrar verdim. ama bu sefer kararlıyım 53 kilo olacağım . kilo vermememin azaldığı zamanlarda sıkılıp pes etmeyeceğim.

Anladım canım geçmiş olsun amann kötü birşey olmasında . Malesef şu kan hapları biraz iştah açıyor hamileyken o zıkkımlarında etkisi ile 30 kilo almıştım ( bir teselliii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bir teselliii verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

6,TAKIM GACILARIIIIIII BENİM ALBÜME Bİ BAKINDA KADINLINIZDAN UTANIN pp BEDİA NIN SÜPER Bİ RESMİNİ KOYDUM TABİ BENİMDE VAR :)) BEDİA BEN VE ÖSGEE SÜPER HATUNLARIZ BİLGİNİZE:)))))))))))))

slm kızlar.
öğlene 2 dilim ince kızarmış patates
yağsız olarak pişmiş et bol domatest ve ızğara biber yanında yağzız salata yedim.delikafadulden
ama halen miğdemde bi açlık var yaaa:jeyyar:
en iiyis gidip su içeyim ben:1no2:

Selam kızlarrr

Bende öğle yemeği olarak 12 gibi 1 dilim kepek ekmeği ve bezelye yemeği 1 tabağa yakın yedim ama az önce çok acıktığım için 2 bardak ayran içtim ...

geçmiş olsun bacım . bişiyim çıkmasında onada şukür . içrsin neyapalım ....Şeniza.s.

ben az önce konşuya yaprak sarmaya gittim . bi çaç tana 2. yada 3. tane batırdım .... çok severimde kendilerini ....-tatlicadiarzu-
yav ben ne yasem . salatamı ....:uhm: sabah beri bişi yemedim . yapraktan başka bide sütten .. :1ninca: haşlanmış kenı bahar var ondanmı yesem ....

Kızlar ya altıma yapıcam ben şimdi lavabolarımızı yapıyolar şimdi gidemiyoruz çatlıycam şimdi

ben geldimm kızlar misafirler giti hiç pc basına gecemedim neler yaptınız bakalım ben yokken foto ekleyecem bakın bakalım yeni cicilerime

ben geldimm kızlar misafirler giti hiç pc basına gecemedim neler yaptınız bakalım ben yokken foto ekleyecem bakın bakalım yeni cicilerime
delikafadulden senin koyaCAGIM FOTOYU BİLMEM AMA AYTENIN KOYDUGU SÜPER OLMUŞUN . ÇOK SEKSÜÜÜÜÜÜÜ:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…