Çalışmaktan bebek yapmaya fırsat buluyomuki ....delikafadulden yavrı kuşum özkem nasıl oldun düzeldini halin . bak tam ayın ortasındasın ....delikafadulden anladın sen onu ....sengözlerimebaksanabözgecim bende geçen hafta unutmuştum laelaelaelaelae
senin bu yoğunluğun çok kötü yaa. bebek olunca da aynı şekilde çalışmayacaksın dimi yasakkelime
fisfisfis ben görmedim ............................... ama önun çizelgesi güncel oluyo en san yazısını bulursan çizelgesine bak . varmişti galiba kilo ....viva bildirim yaptımıydı kızlar?cuma sabahları pek gelemiyor o ama?
gümüledi ....:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3simitlerini yedigim .....lülülülülülühmm listeyi görmemiştim. demek herkes ekside
neyse yine bir dahaki haftaya diyelim bakalım...
aebencim şaşırdım senin ekside olmana. ne oldu senin azmine :1closedeyes:
tamamdır6. TAKIM * *90. ETAP.......
asibulut ( 56,5 / 57 / -0,5 / -0,88 % )
dora ( 65,0 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
aeben ( 65,5 66,0 / -0,5/ -0,76 % )
kütahya ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 %)
pınarım ( 83,8 / 84,0 /-0,2 / -0,24 % )
cceylin ( 59,7 / 58.9 / 0,8 / 1,34 /% )
özgekrd ( 73,5 / 73,5 / 0,00 / 0,00 % )
vivalavita ( 58,9 / 58,9 / 0,00 / 0,00 % )
fatunuz ( 79,8 ) / 79,8 / 0,0 / 0,00% )
referans ( 76,1/ 76,5 /-0,4 / -0,53 % )
nazlıgüleç ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 % )
enesin annesi ( 103,0 ) / 103,0 / 0,0 / 0,00% )
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 862,3 / 862,6 / -0,3 / -0,03 % )
özgecim dün ,evelsi gün felan tartıldıysan, ortalama kaç olabilirsin kaçırmadıysan bilirsin..kaçırdıysanda bilirsin ver bir rakam canım....
Çalışmaktan bebek yapmaya fırsat buluyomuki ....delikafadulden yavrı kuşum özkem nasıl oldun düzeldini halin . bak tam ayın ortasındasın ....delikafadulden anladın sen onu ....sengözlerimebaksanab
ankara hasköy canımCanım çok çok geçmiş olsun :Saruboceq: Allah korusun ya çok üzüldüm ve o saatte olmasına çok şaşırdım zavallı çocuk çok korkmuştur. İnsan evinde bile güvende değil Allah korusun yaCanım hangi şehir hangi semt bu olayın olduğu yer
asiciğim o olay benide çok etkiledi. hatta her akşam gelişmeleri eşime anlatırdım. müğeyi izleyipte. en sonunda katilin bakış sahnesi varya adeta kanımı dondurdu.günaydınn
dorammm çok geçmiş olsun. allah korumuş gerçekten. benimde hani şu anneyle 2 ufacık bebeği öldürdüler ya ondan sonra psikolojim bozuldu. eve yalnız giremiyorum. girsem de önce bütün odaları dolaşıyorum. kimsenin olmadığından emin oluyorum :bbo: allah hepimizi korusun.
kızlar kilom maalesef 57 benneyaptımki
birkaç gün içinde regl olucam. tabii yine gecikmezse. antibiyotik kullandım çünkü. ondan dolayı olduğunu düşünüyorum
:roflol:iyi canım . onla aramız . vc le dost olduk sık sık ziyerete gidiyoruz:roflol::roflol::roflol:....herkese günaydın hayırlı cumalar,
ösgem kolay gelsin canım Allah yardım etsin,
pinarim ösgeyi aynı geç sende tatlım,
aeben senden ne haber nası gidiyo yeşilimsi sarımtırak otun aranız nasıl:roflol:...