Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dora cım büyük geçmiş olsun canım,veremiyorum diyede takımdan çıkmana gerek yok,sen zaten bayağı bir yol katetmişsin canım,aebenimin dediği gibi biraz ayrıl diet mopdundan çık,sonra devam edersin değişiklik olur senin için.....

özgecim bende geçen hafta unutmuştum laelaelaelaelae
senin bu yoğunluğun çok kötü yaa. bebek olunca da aynı şekilde çalışmayacaksın dimi yasakkelime

özgecim dün ,evelsi gün felan tartıldıysan, ortalama kaç olabilirsin kaçırmadıysan bilirsin..kaçırdıysanda bilirsin ver bir rakam canım....

asi cim herkez ortalama yarımşar kilo almış canım,bir nazlı ve ceylin + bakiye...olsun canım,,üzülme....

özgecim bende geçen hafta unutmuştum laelaelaelaelae
senin bu yoğunluğun çok kötü yaa. bebek olunca da aynı şekilde çalışmayacaksın dimi yasakkelime
Çalışmaktan bebek yapmaya fırsat buluyomuki ....delikafadulden yavrı kuşum özkem nasıl oldun düzeldini halin . bak tam ayın ortasındasın ....delikafadulden anladın sen onu ....sengözlerimebaksanab

viva bildirim yaptımıydı kızlar?cuma sabahları pek gelemiyor o ama?

viva bildirim yaptımıydı kızlar?cuma sabahları pek gelemiyor o ama?
fisfisfis ben görmedim ............................... ama önun çizelgesi güncel oluyo en san yazısını bulursan çizelgesine bak . varmişti galiba kilo ....

hmm listeyi görmemiştim. demek herkes ekside
neyse yine bir dahaki haftaya diyelim bakalım...
aebencim şaşırdım senin ekside olmana. ne oldu senin azmine :1closedeyes:

hmm listeyi görmemiştim. demek herkes ekside
neyse yine bir dahaki haftaya diyelim bakalım...
gümüledi ....:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3simitlerini yedigim .....lülülülülülü

tamamdır

Son düzenleme:
özgecim dün ,evelsi gün felan tartıldıysan, ortalama kaç olabilirsin kaçırmadıysan bilirsin..kaçırdıysanda bilirsin ver bir rakam canım....

Çalışmaktan bebek yapmaya fırsat buluyomuki ....delikafadulden yavrı kuşum özkem nasıl oldun düzeldini halin . bak tam ayın ortasındasın ....delikafadulden anladın sen onu ....sengözlerimebaksanab

VALLA asim sağol canım ya ama benim her şekilde böyle gidecek gibi gözüküyor dua edin de memur olayım yoksa vay halime:Saruboceq::Saruboceq:
aebenim aynen dediğin gibi şu dönem evi temizlemeye bile vaktim yok o dereceyim dün akşam eve gittim dedim 2 dak. şu koltukta uzanayım sonra kalkar ortalığı hallederim ve uyuyakalmışım ya sızmışım resmen her yerim ağrıyordu özellilkle omuzlar gözler iptal olmuş vaziyetteyim bugün işimi bitiremezsem pazar günü çalışmam gerekecek o yüzden büyük ihtimalle 12 ye kadar buradayım
:çok üzgünüm:

çok zor uyus bir çalışma yapıyorum

nan pınar ne tartılmasından bahsediyorsun ben o kadar kötüyüm ki bugün cuma olduğunu bile unutmuşum artık herşey birbirine girdi anlatmakla olmasss gel bi yaşamıma gir de gör korkudan kaçarsın valla:roflol::roflol::roflol:
doram ya çok üzüldüm eltine yassık ya
asim sende korkma mevlaya sığın ben korkmuyorum öyle şeylerden pek önceden yalnız kalmaktan da korkardım biri gelcek yok cin gelcek falan delikafadulden
Rabbine sığın gez öleceksen zaten kaçış yok benneyaptımki
ama Rabbim herkesin evladını korusun inşallah öyle canileri de köpeklere atsan az kalır kötükedihüso

özgemmmmm tamam canım anlıyorum seni...ama bir rakam yazmam lazım aynı yazayım mı canım?

ankara hasköy canım
evet yaaa en güvendiğin yer evin onun bile güveni kalmamış.

asiciğim o olay benide çok etkiledi. hatta her akşam gelişmeleri eşime anlatırdım. müğeyi izleyipte. en sonunda katilin bakış sahnesi varya adeta kanımı dondurdu.
ve hiç arkadan kapı kilitlemiyen ben artık sürekli kapı kilitler haldeyim. akşamları eşimde diyor
bu ne yaa mahkeme kapısı gibi diye-tatlicadiarzu-
hatta rüyalarımda bile bıçaklanıyorum.
adamda kızıyor izleme bidaha böyle proğramlar diye
izlemesek ne izlesek ne bunlarda hayatın gerçekleribenneyaptımki

herkese günaydın hayırlı cumalar,
ösgem kolay gelsin canım Allah yardım etsin,
pinarim ösgeyi aynı geç sende tatlım,
aeben senden ne haber nası gidiyo yeşilimsi sarımtırak otun aranız nasıl:roflol:...

:roflol:iyi canım . onla aramız . vc le dost olduk sık sık ziyerete gidiyoruz:roflol::roflol::roflol:....

kıs asü bu lafın üstüne 1 bardak yeşil içilir he .....a.s durdukça içime demleni ha ....naniknanik:1hug:-tatlicadiarzu-

e amacı o işte onu aebenim yane wcynen dost olcen yediğin yaramadan kurtulcen vücut yağdan kemircek,
hade yap bakem pilatesini...

kütommm yine geciktin bildirimini yap uyu öğleden sonraya kadar yavrım.... ben gidiyom arkadaşlar,her cuma aynı iş çok,11:30 tekrar uğrarım bayyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…