Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim diyet gümledi ya
ama cokk yuruduk inş almamısımdır
ya sabah simit yedik dışarda
akşam makarna onun dışında pek bişi yok gercide aeben hakkat ne süper olmuş foto demii

ayy adresi burdan vermeseydin cuma sabahı ankaradaki tüm coşkunlar sizin mahalleye kapak atacak görecen gününüdelikafadulden

Son düzenleme:
oy oyy kızlar gecmişi bitiremedim daha ben ya evde aldı başını geti azcık toparlayım kalkayımda içim rahat etmedi

ayy adresi burdan vermeseydin cuma sabahı ankaradaki tüm coşkunlar sizin mahalleye kapak atacak görecen gününüdelikafadulden

delüüüüüüüüüüüüü
bende tam ankaraya gittiğimde uğrarım kolaymış adres dicektim
lem şimdi ben coşkunmu olcam hııı:mymeka:

ben geldim kızlarrr
arkadaşımın yanına gitmiştim yeni geldim kahvaltıdan sonra 1 mandalina 1 elma yemiştim ondan sonra hiçbirşey ytemedim şimdi akşam yemegimi yicem.
ben de asidenizin resimlerine bakmaya çalştım ama göremedim...

bu arada fena hasta olacagım galiba hapşurmaya da başladım bogazım da acıyoo((

Son düzenleme:
kız dikkat et kendinee bak nşanda hasta gezme sonra ALLAH korusun valla tebrik ederim 58 ler haa nediyimki süper elbisenide merakla bekliyoruz sizin gelin senden güsel olamazda sen gelini sönük bırakmamaya çalış yinede :)

slm kızlar
bu gün akşam yemeğimde 1 tabak yayla çorbası ve 1 tabakta karnıbahar salata yedim. ama mutfakta fıstıklı kadayıf var ne yapsam kara kara düşünüyorumkaydirigubbakcemile:jeyyar:

slm kızlar
bu gün akşam yemeğimde 1 tabak yayla çorbası ve 1 tabakta karnıbahar salata yedim. ama mutfakta fıstıklı kadayıf var ne yapsam kara kara düşünüyorumkaydirigubbakcemile:jeyyar:

ye doram yeeee ben izin verdim gitti...kan şurubumuda içtim artık ben iflah olmam uyyy yanmışım gacılarrr..inşallah iştahım daha beter açılmaz,reglde olcam...delikafaduldensenağlama:çok üzgünüm:

anacımm napıyonus kız
yarın tartı günü
siz yemek için iştaha gelmişiniz
bastırın çabuk iştahınızı
sonradan yine siz pişman olucaksınız

slm kızlar

doraa suan o kadayıfı hupletiyon dimi ya bak 1 hafta bozma hiç nasıl devamı gelecek kötükedihüso

ye doram yeeee ben izin verdim gitti...kan şurubumuda içtim artık ben iflah olmam uyyy yanmışım gacılarrr..inşallah iştahım daha beter açılmaz,reglde olcam...delikafaduldensenağlama:çok üzgünüm:

bana bak sende ilaç açtı iştahımı deyip coşma emi

anacımm napıyonus kız
yarın tartı günü
siz yemek için iştaha gelmişiniz
bastırın çabuk iştahınızı
sonradan yine siz pişman olucaksınız

bencedee bencedee

ay kütom canım benimmm 2 hafta filan var nişana o zaman koycam söz veriyorumm:)) çok sevindirik oldum sagol cnaım yaa

Ben cok yorgunum ya yatayım bari sabahda erken kalkılacak malum cuma haydi öpüldünüs

6. TAKIM * *89.ETAP SONUÇLARI**............BEŞİNCİ............

asibulut ( 56,5 ) / 56,5 / 0,0 / 0,00% )
dora ( 65,0 ) / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
aeben ( 65,7 ) / 65,5 / 0,2 / 0,30% )
kütahya ( 80,0 ) / 80,0 / 0,0 / 0,00% )
pınarım ( 85,0 ) / 83,8 / 1,2 / 1,41% )
cceylin ( 60,4 ) / 59,7 / 0,7 / 1,16% )
özgekrd ( 74,5 ) / 73,5 / 1,0 / 1,34% )
vivalavita ( 58,9 ) / 58,9 / 0,0 / 0,00% )
fatunuz ( 79,8 ) / 79,8 / 0,0 / 0,00% )
referans ( 76,6 ) / 76,1 / 0,5 / 0,65% )
nazlıgüleç ( 61,0 ) / 60,5 / 0,5 / 0,82% )
enesin annesi ( 103,0 ) / 103,0 / 0,0 / 0,00% )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 866,4 ) / 862,3 / 4,1 / 0,47% )

ARKADAŞLAR HATIRLATAYIM BİLDİRİMLER 10:30 SON,GELMEYENİ AYNEN YAZAR GEÇERİM CANLARIM ÖPTÜM SİZİ....
aebenim uğrarsan bana o renkli listeyi koyuver buraya,onda düzeltme yapsamda renkler gitmiyo çok hoş,,bizahmet canım arkadaşım,ben onun üzerinde oynayayım.....

Son düzenleme:
Seni yazdım ve hesapladım bilem ceylinim....59,7/ 58,9 / 0,8 / 1,34%
BUARADA SABRET DEMİŞTİM DİMİ SANA BAK ŞİMDİ NASIL GİDİYOR KİLOLARIN?TEBRİKLER CANIM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…