Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gündür yediklerimden cezalıyım canım 67kiloyum ....delikafadulden:mymeka:-tatlicadiarzu-
benım evin adresi kolay kızılaydan YKM nin ordan kalkan dolmuşlardan sokullu dolmuşuna binin sokullu postanesinde inin anacım ......:teytey:
:roflol::roflol::roflol:ilahi ......ayy adresi burdan vermeseydin cuma sabahı ankaradaki tüm coşkunlar sizin mahalleye kapak atacak görecen gününüdelikafadulden
ayy adresi burdan vermeseydin cuma sabahı ankaradaki tüm coşkunlar sizin mahalleye kapak atacak görecen gününüdelikafadulden
slm kızlar
bu gün akşam yemeğimde 1 tabak yayla çorbası ve 1 tabakta karnıbahar salata yedim. ama mutfakta fıstıklı kadayıf var ne yapsam kara kara düşünüyorumkaydirigubbakcemile:jeyyar:
slm kızlar
bu gün akşam yemeğimde 1 tabak yayla çorbası ve 1 tabakta karnıbahar salata yedim. ama mutfakta fıstıklı kadayıf var ne yapsam kara kara düşünüyorumkaydirigubbakcemile:jeyyar:
ye doram yeeee ben izin verdim gitti...kan şurubumuda içtim artık ben iflah olmam uyyy yanmışım gacılarrr..inşallah iştahım daha beter açılmaz,reglde olcam...delikafaduldensenağlama:çok üzgünüm:
anacımm napıyonus kız
yarın tartı günü
siz yemek için iştaha gelmişiniz
bastırın çabuk iştahınızı
sonradan yine siz pişman olucaksınız