gerçek kıs bizim takımda hiç böyle durgun olmamıştı niyeki tatildenmi aceba ......benim takımda da in cin top oynuyor hatta başka takımlar dada
bende bööle tozu dumana katıp geziniyorum işte
evet 67 yim ...67 mi oldun
cumaya çok var verirsin be yaa merak yapma
2 sayfa geride canım hayalim bahsetmişti aktardan aldım o aktarı bulamıyorum diye o aktarda bizim burdaymış . bu gun tahmın etnmiştim yerini sordum oda evet burası dedi . bi toz halına getirilmiş çiçek karışımıymış acelem vardı çok ayrıntılı soramadım .. zayıflatmak degilde . yedigini eritmeden çıkarıyomuş galiba öyle bişi .. ama bana çok fayda etti demişti hayal bulsam hemen alıcam dediydi . o mirmirmirmiro çiçekli şey ne kız evde olmanı gerektiren
2 sayfa geride canım hayalim bahsetmişti aktardan aldım o aktarı bulamıyorum diye o aktarda bizim burdaymış . bu gun tahmın etnmiştim yerini sordum oda evet burası dedi . bi toz halına getirilmiş çiçek karışımıymış acelem vardı çok ayrıntılı soramadım .. zayıflatmak degilde . yedigini eritmeden çıkarıyomuş galiba öyle bişi .. ama bana çok fayda etti demişti hayal bulsam hemen alıcam dediydi . o mirmirmirmir
ben geldim kızlarr ölmüşş bitmiş bir haldeyim yazdıklarınızı okudum hepiciginii ama ref yokk küto yokk dora yok viva yok abencim gelmiş, nerdesiniz kızlarr yahuu kendinize gelin bakayımmmm!!! işaret de yapamıyorum çıkmıyorr. elinse sopa sallayan kız yaptım şimdi:=)
biz nişan alışverişine gittik bugün biliyorsunuz,ben kendi başımın çaresine bakıp abiyemi aldım:=)) boyundan baglı sırtı açık bir elbise aldım ama nişanda üstüne kısa bolerolardan giyicem babama söz verdim:=) nerden baksanız 50 elbise giydim çıkardım,gittigimiz magzalarda kızlar beni gelin sandılar:=)) 3-4 tane satıcı böyle kız kaçırılmaz diye erken yaşta kapmışlar sizi filan dedi:=) yok dedim gelin ben degilim:=) ama çok mutlu oldum 1 tane kız gelip saçınızın rengi tam olarak nedir dedi hangi ton oluyo bu dedi,saçımda boya yok dedim :=) son aldıgım elbiseyi giyerken ordaki müşteerilerden biri bence en güzel bu oldu,bebek gibi yüzünüz var maşallh dedi bir sevindirik oldum anlatamam bugün resmen beni şımarttılar:=)
bütün gün yürük annemle giyin soyun giyin soyun,öğlen yarım simit bir dilimin yarısı börek yedim.
dönerken sporun başlamasına 20 dk vardı hemen koşup spora yetiştim 1 saat spor yaptım.
gelip duş aldım
4-5 kaşık çorba,1 madalina yedim.az önce de bir bardak çay içtim babamla ve günü kapttım.
topkek çim reffçim merhaba günaydınlar...ben yediklerimi yazayım:hahaha yemedimki daha ama ekmek kalmamış,etimek parçaları var onları yiyecem peynir ve çayla..ve dr. günüm bugün hastaneye gidicem mecburen öpüldünüz kızlarrrr
,Günaydın kızlarrr :) Özgecim nerelerdesin neden keyfin yok.
Nazlıcım taşınma işinin bitmesine sevindim bugün işe geldim birde baktım benim odayı da taşımışlar. Kafayı yiycem her hafta geliyorum başka birşey
Ceylincim ne kadar yoğun ve ne kadar güzel bir gün geçirmişsin canım :) Annenle tüm gün birlikte olmuşsun hem harika, sanırım düğünün en güzel kızı sen olacaksın :))
Aabencim o ot işe yararsaaa bende isterim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu arada takımın terkedilmiş gibi kimsesiz olması ben çok olumsuz etkiledi dün çok kaçırdım o yüzden morelim bozukkk. Hadi kızlar birbirimizi motive edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm