Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

refe tatlım tartıya yansıyan pek yok bende ama incelmeler var gözle görülür,
akşam kardeşlerim dio eriyon sen diye:)
halamın kızını 10 gündür görmemiştim o önceki gün gördü beni dün demiş erimiş yine diye,
şükür ii gidiyo...
ösge gel tabe yaw gali...

ya delircem yine iş verdiler ya of bu ekrandan nefret ediyorum yaaa nefreeeeeeeeeeetttttttttttt
o kadar yavaş çalışıyorki anlatamam birde giriş yapmam gereken 500 firmayı düşününce vay anam vayyyy

günaydım hepinize bacılar ..
diyip pilatese gidiyom gelirim 2 saat sonra ..........................

aeben aktarın yerini kısmen buldum gidip bakmakta senden olarmı fıstık:)
sokullu ilöğretim okulu var onun tam altındaki binada.demiş arkadaşım biliyonmu sen orayı yakınmısın...

günaydın canlarımmmmm

benim alıntı tuşum yine çalışmıyor unutmadan aklımdakileri hemen yazayım.

pinarcım; tabi ki koyucam elbiseyle resim ama şimdi makyajsız filan koymıycam 15 gün sonra filan nişan olacak o zaman saçım başım yapılsın,makyaj filan koyucam söz.canım.

refim: çok teşekkür ederim hayatımmm yaa en güzel gelinimiz olsun onun nişanı nasıl olsa.sonra bana düşman olmasın:=) ama bak resim koyunca ogluna göster hemen tamam mı:=)))

aebenim kolay gelsin pilateste hayatımm ben de akşam spora gidiyorum yaptıgımız hareketler pilateste de varmış.

doram: kaza aklımdan çıkmıyor demişsin ya sen öyle diyince şimdi aklıma şey geldi: az önce annemle tv izliyorduk,daha yayınlamadılar,tv varsa yanınızda hemen açın starı şu petek dinçözün prgramında bi görüntü gösteriyorlar;sabah ezanı okunuyor gökyüzünde resmen 2 göz! sanki kim namaza kalkmış kim kalkmamşış gibi bakııyor tüylerim diken diken oldu,zaten namaza başlamayı düşünüyordum iyice gaza geldim. birazdan gösterecekler vaktiniz varsa izleyin lütfen.

nazlıcım: 2 gündür çok çalışıyorsun sen bu tempoyla kesin kilo vermişsindir senn ama çok yotrma kendini saglık en önemlisi.

özgecim:reglin yakın mı şişlik ondan olabilir mi acaba ?? belki de bu ara çok streslisin sindirimdendir canım?

kütomun teteler var tabi,çok iyi oldu tatilde onlara da değişiklik olmuştur hem kütoma eglence güzel oldu bence.

vivam:yine okulda sanırım,sizintatil ne zaman acaba canım? Türkiyede bile en geç bizim okul tatile girdi Almanyada girmiyorlar mı acaba?

asimin patronu var herhalde yine bakmaıyo takıma pek bu aralar.

umarım unuttuugum kimse yoktur.enesin annesini yazmadım onunla pek tanışma fırsatımız olmadı,zaten pek de gelmiyor takıma.

Son düzenleme:
kızlar bu aradaa ayrıcaa mutlu bi haberim varr:=))) aylardan sonraaa 58 li rakamları gördümm nerden baksanız 7 ay önceydi:=)))

58.9 kiloyum! yarın giremezsemm bunu yazarsınız yarın misafirim var çünkü. ee kocaman bi aferin banaa:=)))

birazdan bomontiye gidecegim,tatil girdiginden beri 1 gün evde oturamadım,bir arkadaşımı ziyaret etmem gerekiyor iş yerine gidecegim.bugün de yok gibiyim buralarda.

sabah:
domates 2 çatal peynir,yeşil biber,yeşil çay,salatalık 2 lokma normal ekmek yedim.

Son düzenleme:
kızlar nişanda kullanılacak yüzük tepsisinin resimlerini koydum.=)) çok şirin bi tepsi bakmak isteyen olursa.

selam kızlar yine komşumdayım irtibatımı koparmak istemiyorum sizlerle nasılsınız ben iyiyim ama diyetle aram pekte iyi deil çok üzülüyorum buranın ayrı bir tılsımı var üzerimde sanki k k ve sizler olmasanız zayıflıyamıyacam neyse canlarım inanın sizleri çok özledim

hoş geldin cici anne neden giremiyosun . canım seni arıyo gözlerimiz .
evet burası olmassa kilo veremessin canım bura tılsımlı . ne zaman düzelir nettin sorun nedir ...
nasılsın kilonda bi degişiklik varmı aramıza ne zaman dönüyosun ...:1hug:a.s.

aeben aktarın yerini kısmen buldum gidip bakmakta senden olarmı fıstık:)
sokullu ilöğretim okulu var onun tam altındaki binada.demiş arkadaşım biliyonmu sen orayı yakınmısın...
:roflol:lülülülülülüuyanda balıga gidelim şekerim geri dönde akşamki sayfaları bi oku bakem ......:teytey::roflol:

ilahi pınar kıs bagırsakları çalıştıran bi karışım ne atkisi olur bilmiyorum akşam yogurtla yemiştim . okadarda çalıştırmadı bende işe yarasa gönderirim kıs ayıp ettin kaydirigubbakcemile5 kilosu 20. tl ucuz ben 1 lr lık aldım denemek için en az 1.2 hafta gider du bakalım . hayalden ayrıntıları alalım . öyle gözünüzde büyütmeyin ama .kaydirigubbakcemile3

hayal kız sokullu postanesinin yanında canım aktar . o bikaç çiçegi karıştırıp yaptırıyomuş canım . buldum dünden kaçarmi benden ...:jeyyar: hafif yeşil sarım tırak bir toz tadıda kötü degil yogurde kattım yedim yane .....-tatlicadiarzu-

he bulmuşun kıs:)
ben yoğurtla yiyemiyordum onu canımcım ağzıma 1 çay kaşığı atıp suyla yutuyordum,
ya zaten öle az az alıp tüketmiştim bende,
ve bayada gidiyo az az içtiğinden,
bağırsakları boşaltıyo hatta tertemiz oli,
e yediğini atınca vücut yağdan yakıyo ister istemez aeben,
bende alırım sonra şimdi değil,çünkü benim aktarda öle biz toz satıyo içinde sinameki kekik vs var çekilmiş,
ben bazen kabızlık olunca ondan alıyorum alışkanlık olmazsın idye haftada bir alıyorum güselim,
sen kullan hele işe yarayacakmı sende bakalım bende gelerim sonra alırım...

özgecim 25 milyondu 20 milyona aldıkk. begenirsen ben burdan alıp kargolarım sana canım.yada akrabalarınız varsa İstanbulda aldıgım yeri kartı ver bende veririm sana.

sen wcye gitmedinmi yane aeben kıs...
gittim sabah kıs da dün bişi yemedimki zaten .....-tatlicadiarzu-

şimdide hazır konu açılmışken sabah yediklerim ...

yarım greyfurt ...
yeşil çay ..
1 bardak süt .
1 elma .....laelaelaelaelae

dediğim gibi kullan bide yemekten önce öle bak...

aebenim canım ot karnın ağrı yapıyomu wcye gitmeden hemen önce,
yada şöle sorayım seni wcye postalamada...:d

napıyonus şekerler
wc özürlümü oldunuz yoksa

dediğim gibi kullan bide yemekten önce öle bak...

aebenim canım ot karnın ağrı yapıyomu wcye gitmeden hemen önce,
yada şöle sorayım seni wcye postalamada...:d
yaf adam tok karda didi .

denerim her şekilde merak etme de vc gitmek için önce bişiler yamek lazım dimi ....kafamçokkarıştı sabah biraz hafifden dedimya açımmmmmmmmmdelikafadulden ama açlık hissetmiyorum .....:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…