Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim kolay gelsin yogunlugun icinde bulmuşsun kendini
Diyet gunlugune gidecegiz hep birlikte
Takimlar bir suredir ilerlemiyordu 5 takim kaldi ,ikisinde 3 er yarismaci ,uye sayisi azaldi derken kapanma noktasina geldik..

Bende zipzip ile zayiflama maratonu diye düşünüyorum ama kizlar da fikir verirse ona gore bugun açacağım

Ortalama hikaye oldu artik

Eee ben geldim kimse yok
Günlüğe isim düşünelim hadi hep birlikte
Zıpzıp Eşliğinde Çiçekler Kelebekler Fitleşiyor
niyet etmenin gücünü , sözlerin büyüsünü bir öğren sen bak rabbim hayalinin ötesin de şeyleri hep yolluyor insana , niyetlerin hep güzel olsun ve niyet gerçeğe dönüşsün inşallah
İnşallah

Akşam gecelere akalım icip icip güzelleşek başka türlü unutulmaz bunca sene yaşadıklarımız
Ben portakal suyu içerim ama
Herkese benden bira (Dukan)
Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz
Helal olsun canım senin daha çok hakkın geçti seni tanıdığıma çok memnun oldum kkda tanıdığım en iyi insanlardan ilk siradasin sende seviliyorsun canım benim

Hadi ya tarihi bir olay yaşanıyor desene...neden böyle bir karar aldılar ki...seabahar uğraşmaktan yoruldu sanırım.
Sadece o degil ki hepimiz yorulduk galiba abla
5 aktif takım kaldi yarismada ,uye sayisi azaldi iki takımda listede 3 kisi vardi ..,zaten yarisma yok gibi birseydi geçen hafta %600 lerle birinci olduk
Sanirim boyle daha iyi olacak
Zayiflamak isteyenlerle ayni sekilde yola devam edecegiz

çok güzel hem maraton diyince için de bir yarış var öylesine bir günlük olmadığı belli oluyor

Bugün sıra şırdanda
Ahahahah dün vardı ama canım istemedi
bak ne kadar şükredecek şeyin var gece gece mumbar paça yiyip onu hazmedebilecek sağlıklı miden var çok şükür afiyet şifa olsun kas olsun hepsi :)
Aynen teşekkür ederim benim mide biraz çöplükte
ahh canımm yaaa ,kumsalı bu kadar sevdiğini bilmiyordum kiii yağ olsun ki kilo vermek için hep burada olsun ,zayıflayıp hemen gitmesin istiyorsun onsuz olmaya dayanamıyorsun demekkk
Benim güzel kaslarım vardı onun için beni seviyordur

Yine de üzüldüm canım ...

kaptanim bugun sabah baktim o pilden bulamadim o yuzden bu sabahta kaldi
nasil yani ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…