Hosgeldin canim kolay gelsin yogunlugun icinde bulmuşsun kendiniSelam kızlar
Evimize döndük ayın 25 inde
Temizlikti okul hazırlığıydı kış hazırlığıydı hala debeleniyor um
Oğlum 1.sınıf onunla geçiyor zamanımın coğu
Ehliyete yazılıcam bu hafta
Kilolarda geldi
Ama takıma giremem zaman yok ortalamayı etkilemek istemem inşallah bu koşturmaca da zayıflarım
Bende zipzip ile zayiflama maratonu diye düşünüyorum ama kizlar da fikir verirse ona gore bugun açacağımdağdan gelip bağdakini kovmak deyimi var ya benim ki de o misal kimse bir şey yazmadan nane olup yazayım ne de olsa ben ekimim, bu benimm
ilk aklıma geleni yazıyorum
............ZİPZİP in kanatları altın da ..........
Ortalama hikaye oldu artikSelam kızlar
Evimize döndük ayın 25 inde
Temizlikti okul hazırlığıydı kış hazırlığıydı hala debeleniyor um
Oğlum 1.sınıf onunla geçiyor zamanımın coğu
Ehliyete yazılıcam bu hafta
Kilolarda geldi
Ama takıma giremem zaman yok ortalamayı etkilemek istemem inşallah bu koşturmaca da zayıflarım
Zıpzıp Eşliğinde Çiçekler Kelebekler FitleşiyorEee ben geldim kimse yok
Günlüğe isim düşünelim hadi hep birlikte
İnşallahniyet etmenin gücünü , sözlerin büyüsünü bir öğren sen bak rabbim hayalinin ötesin de şeyleri hep yolluyor insana , niyetlerin hep güzel olsun ve niyet gerçeğe dönüşsün inşallah
Herkese benden bira (Dukan)Akşam gecelere akalım icip icip güzelleşek başka türlü unutulmaz bunca sene yaşadıklarımız
Ben portakal suyu içerim ama
Helal olsun canımKizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz
Bende seni iyi ki tanımışım canimHelal olsun canımsenin daha çok hakkın geçti seni tanıdığıma çok memnun oldum kkda tanıdığım en iyi insanlardan ilk siradasin sende seviliyorsun canım benim
Kulüp genelinde mi oldu bu olay ? Haberim yok maalesefOooo abla çoktan kapanış yapıldı son bildirim son karneler alınacak
Cuma zayiflama yarismasi bitiyor abla günlüklerde devam edecegizKulüp genelinde mi oldu bu olay ? Haberim yok maalesef
Hadi ya tarihi bir olay yaşanıyor desene...neden böyle bir karar aldılar ki...seabahar uğraşmaktan yoruldu sanırım.Cuma zayiflama yarismasi bitiyor abla günlüklerde devam edecegiz
Evet abla bahar yorulmuş bütün takımlar hayırlısı olsun artık.Kulüp genelinde mi oldu bu olay ? Haberim yok maalesef
Kaptanlar emekliye ayrılıyor deseneEvet abla bahar yorulmuş bütün takımlar hayırlısı olsun artık.
Sadece o degil ki hepimiz yorulduk galiba ablaHadi ya tarihi bir olay yaşanıyor desene...neden böyle bir karar aldılar ki...seabahar uğraşmaktan yoruldu sanırım.
çok güzel hem maraton diyince için de bir yarış var öylesine bir günlük olmadığı belli oluyorHosgeldin canim kolay gelsin yogunlugun icinde bulmuşsun kendini
Diyet gunlugune gidecegiz hep birlikte
Takimlar bir suredir ilerlemiyordu 5 takim kaldi ,ikisinde 3 er yarismaci ,uye sayisi azaldi derken kapanma noktasina geldik..
Bende zipzip ile zayiflama maratonu diye düşünüyorum ama kizlar da fikir verirse ona gore bugun açacağım
Ahahahah dün vardı ama canım istemediBugün sıra şırdanda
Aynen teşekkür ederim benim mide biraz çöplüktebak ne kadar şükredecek şeyin var gece gece mumbar paça yiyip onu hazmedebilecek sağlıklı miden var çok şükür afiyet şifa olsun kas olsun hepsi :)
Benim güzel kaslarım vardı onun için beni seviyordurahh canımm yaaa ,kumsalı bu kadar sevdiğini bilmiyordum kiii yağ olsun ki kilo vermek için hep burada olsun ,zayıflayıp hemen gitmesin istiyorsun onsuz olmaya dayanamıyorsun demekkk
Yine de üzüldüm canım ...Sadece o degil ki hepimiz yorulduk galiba abla
5 aktif takım kaldi yarismada ,uye sayisi azaldi iki takımda listede 3 kisi vardi ..,zaten yarisma yok gibi birseydi geçen hafta %600 lerle birinci olduk
Sanirim boyle daha iyi olacak
Zayiflamak isteyenlerle ayni sekilde yola devam edecegiz
Bizde üzüldük abla da ne yapabiliriz bizim istememizle devam etmeyecekYine de üzüldüm canım ...
kaptanim bugun sabah baktim o pilden bulamadim o yuzden bu sabahta kaldiGünaydın canim
Saglik olsun canim haftaya artik
Elbiseyi dun aldim canim koye geleceğim diye :)
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun
Bildirimini fotografli ve tarihli olarak yapabilir misin haftaya
Gecmis olsun canım
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim
Allah kolaylik versin canim ,bekliyoruz
Günaydın canim
Günaydın canim
Pili bitmis canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
nasil yani ne demek
kaptanim bugun sabah baktim o pilden bulamadim o yuzden bu sabahta kaldi
nasil yani ne demek
Şaka degil canimşaka mı nasil cuma yarismlari bitiyor mu yani
Tamam canım ne zaman alabilirsen o zaman tartilirsinkaptanim bugun sabah baktim o pilden bulamadim o yuzden bu sabahta kaldi
Saka değil canım kapatiyoruz takimlarişaka mı nasil cuma yarismlari bitiyor mu yani