Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne yapıyorsunuz kızlar yaaaa takım kapanıyor, KK değil...bizim kilo sorunu bitmeden kimse ayrı kalmaz birbirinden kk de açılacak sayfa toplanılacak yer mi yokkk , atın üzeriniz deki ölü toprağını canlanın daaaaa
kimsenin bir yere gittiği yok zipzip şu armutları bir kessin kurutmaya bıraksın kızcağız işini hallettsin gelir sıfır kilometre gıcır gıcır yeni bir sayfa açar bize , sonra kışın menülerde armut kakı yiyorum diye yazar sağlık afiyetle bizde hee yazın iyi çalıştın kuruttun ye kız afiyet şifa olsun deriz muhabbette zayıflama da devam eder sıkmayın canınızı bu kadar, piskopata bağlatmayın beniiiiiiiiii

E Elif_Eylul tam duygusallasacam durtuyon kız

Geç kaldın canım yarışsaydın şimdi 5 kilo vermiştin
Hic bise icin gec degildir beybi
Varsa helal olsun canim
Sizlerde helal edin Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eeee kapatalım gidelim kapatalım gidelim istediğiniz oldu sonunda
40 defa dedik galiba hep benim yuzumden kapandi
Zipzip- kilit vurulmadan yeni yeri ayarlayıp herkesi toplar dün öyle konuşulmuştu biraz , aynı hız hatta daha hızlı devam edilir bozmayın moralinizi sorun bir taneyse çözüm onlarca üretilebilir
Açacağiz abla islerim bitsin isim düşünüyorum
Ee noldu yani simdi lock down mu olduk
Kapaniyogmu
Gidiyogmu
Neden ya neden
Tam hirslandim grup dagildi
Benide alin gittiginiz yere bacilar
Etiketleriz canim
Detoks suyu olur mu dükan birası
Bak o olur
Sizin yaptığınız işler annemlerinde işi çok yaptım bende annemde hiç durdurmazdı bizleri şimdi özlemle anıyorum o günleri atmaazlar
2 yila kadar koye gelmezdim de iste 2 yildir mecbur geliyorum koydede is bitmiyor yardim etmezsemde olmuyor
Helal olsun, herkese hakkım sizlerde helal edin arkadaşlar.
Helal olsun canim

Hepiniz hakkinizi helal edin. Bazı yarismalara katildim sonuclari etkiledim iyi yada kötü.. benden yana helal olsun
Helal olsun canim
Bugun bitmez armutlar galiba
Daha once hic yapmadik tadi nasil hic bilmiyorum belki yemem kisin meyveyle aram hic yok
Hic bise icin gec degildir beybi

Varsa helal olsun canim
Sizlerde helal edin Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Helal olsun canim

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz
Helal olsun canim benim

güneşte kurutulmuş meyve sebzenin vitamin değerleri çok yüksek sen de sırf şifa niyetine yersin ben de malatyalıyım ama kuru kayısı , üzüm incir v.s. hiç sevmem nadiren şifa niyetine az yerim , armutlar tatlıysa kurusu hoş olur belki seversin ,o kadar uğraşıyorsunuz elinize canınıza sağlık gülüm

Anlıyorum kesinlikle bizdedir izin zamanı yapılırdı Zor ama güzel günlerdi

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz
Keşke daha önce tanısaydım sizi canım benim helal olsun sizde helal edin

He valla nerden bildin perşembe akşamı kebap yedim dün akşam döner yedim gece de mumbar paça yedim
bak ne kadar şükredecek şeyin var gece gece mumbar paça yiyip onu hazmedebilecek sağlıklı miden var çok şükür afiyet şifa olsun kas olsun hepsi :)

ayy ben de sevilayım leptap açıkta zaten bakıyorum ekran kararmış bir dürtüyorum gözüm burada
Tlf oğlanın elinde bir ben alıyorum bir oğlan
Bir bakacam ver diyorum merak ediyorum burayı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…