Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz 😥😥😥
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz 💕💕💕
Helal olsun sizde helal edin

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @ MiraPham

ohh ne güzel arkadaşı var işte beraber oynayıp yemek bile yiyorlar , annelerin işi zaten hiç bitmez kiii
Evet arkadaşları cok Aynen canım canları sağolsun 🥰
Hafta ici okuldalar zaten hafta sonunda idare edecez 🥰

güneşte kurutulmuş meyve sebzenin vitamin değerleri çok yüksek sen de sırf şifa niyetine yersin ben de malatyalıyım ama kuru kayısı , üzüm incir v.s. hiç sevmem nadiren şifa niyetine az yerim , armutlar tatlıysa kurusu hoş olur belki seversin ,o kadar uğraşıyorsunuz elinize canınıza sağlık gülüm
Tesekkur ediyorum abla yakin olsaniz hepinize verebilsem ne guzel olurdu hem kesme derdim olmazdi 😂😂
vitamin degeri açısından hic dusunmemistim belki denerim bir kurusunlar 1 hafta oldu ilk kestiklerimiz daha kurumadi havalar serinledi

Keşke daha önce tanısaydım sizi canım benim 😞 helal olsun sizde helal edin 💞
Gec oldu ama tanıştık bundan sonrada hep beraberiz
Helal olsun canim 💕
Helal olsun sizde helal edin

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @ MiraPham
Helal olsun canim 💕

Evet arkadaşları cok Aynen canım canları sağolsun 🥰
Hafta ici okuldalar zaten hafta sonunda idare edecez 🥰
telefona bilgisayara çocuklar hep yalnız kalıyor diye yapışıyor arkadaşı çok olan çocuklarda durum diğerlerine göre daha iyi ekrana yapışıp hayal güçlerini öldürmüyorlar şükür

İnşallah hayırlısıyla bakalım abla niyet o yönde ama hayat ne getirir bilemeyiz tabi :KK36:
niyet etmenin gücünü , sözlerin büyüsünü bir öğren sen bak rabbim hayalinin ötesin de şeyleri hep yolluyor insana , niyetlerin hep güzel olsun ve niyet gerçeğe dönüşsün inşallah

Tesekkur ediyorum abla yakin olsaniz hepinize verebilsem ne guzel olurdu hem kesme derdim olmazdi 😂😂
vitamin degeri açısından hic dusunmemistim belki denerim bir kurusunlar 1 hafta oldu ilk kestiklerimiz daha kurumadi havalar serinledi

Gec oldu ama tanıştık bundan sonrada hep beraberiz
Helal olsun canim 💕

Helal olsun canim 💕
inşallah yağmur yaş olmadan tüm kurutma işleriniz biter kaldırısınız hepsini, yakın olsak ne vericen gülüm elimize bıçak alır biz de keserdik 1 günlük iş 1 saatte biterdi mis gibii

Selam kızlar
Evimize döndük ayın 25 inde 🤪
Temizlikti okul hazırlığıydı kış hazırlığıydı hala debeleniyor um 😟

Oğlum 1.sınıf onunla geçiyor zamanımın coğu
Ehliyete yazılıcam bu hafta🥴
Kilolarda geldi 😟
Ama takıma giremem zaman yok ortalamayı etkilemek istemem inşallah bu koşturmaca da zayıflarım🤲🤣

Eee ben geldim kimse yok
Günlüğe isim düşünelim hadi hep birlikte
dağdan gelip bağdakini kovmak deyimi var ya benim ki de o misal kimse bir şey yazmadan nane olup yazayım ne de olsa ben ekimim, bu benimm :rolleyes:

ilk aklıma geleni yazıyorum
............ZİPZİP in kanatları altın da .......... :KK8:

X