Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar
Chocolita Chocolita
Akşam misafirlikteydik,eve geç geldik, menüm gecikti biraz.
18 Nisan, Cuma günü,
Kahvaltı yapmadım, öğlen sade Türk kahvesi içtim. Yanında içinde kahve olan çikolatalı drajeler var ya, 6-7 tane onlardan yedim.
Arada çay ve bitki çayı içtim.
2 dilim peynir, 1 dilim ekmek yedim.
Akşam yemeğinde, misafirlikte mercimekli mantı vardı,1 tabak ondan yedim. Sonra biraz patlıcan salatası ve 1 tane çiğ köfte yedim.
Su:1,5 lt. içtim. Adımlarım 2274 idi.

Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazırell edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları; anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Ellerine,emeğine sağlık.💐💕Yorulmuşsun; ama yarın ailene ve eşinin ailesine harika bir sofra hazırlayacaksın ve çok mutlu olacaksın inşallah.🥰🙏🧿💐Allah kolaylık versin Chocolita Chocolita 🙏🍀

Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Neden kendini bu kadar yoruyorsun? 1 saat bekleseydin bari. Menüde ne var? Kaç kişi olacaksınız. Ben artık görüşmüyorum eş tarafıyla, davetler, sofralar bitti. Bu ramazan arkadaşları falan da çağırmadık, çekirdek ailemizle takıldık. Ben bazen yetiştiremedim de, misafir çağırınca nasıl yapıyordum acaba?

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları 🌸

1000068663.webp

DAha tartılmadım ama 3 hafta önceki kilodayım sanıyor ve hissediyorum.

Bir hafta verdim ikinci hafta artı üçüncü hafta artının birazını verdim yine artıya çıktım.

Orda burdaydım hep düzen olmadı.
Bu hafta niyet ettim inşallah kaçırmayıp temiz geçirmeye :dua:

Geldi Tartım sonunda tartıldım ama bu uygulamayı gerçekten çok sinir oldum . Obez dedi ya bana 😆😆 ideal kilom 51 olduğu için ben de hedefi 51 yapıyorum şimdilik. Eki Görüntüle 3579124
Ay sorma canım, bende de var aynı tartıdan, tartıldığımda "tıknaz" dedi bana da🥰

Back
X