Bende olur ara ara , bende de birşey çıkmadıSelâm kızlar üzgünüm bugün yazamadim sırt ağrısı ve kalbe bıçak saplanır gibi ağrı yaşayan oldu mu hiç aranızda daha önce kardiyoloji de gittim bişey yok dediler
Gecmis olsun canimSelâm kızlar üzgünüm bugün yazamadim sırt ağrısı ve kalbe bıçak saplanır gibi ağrı yaşayan oldu mu hiç aranızda daha önce kardiyoloji de gittim bişey yok dediler
Valla ben ona bakmadim canim okadar yorgunumki bugunlerdeBizim yarışmayı açıklayın da rahatlayalım ya . Hadi kelebekler şampiyon deyin çatlayacak
Şimdi bakıyorumValla ben ona bakmadim canim okadar yorgunumki bugunlerdeCordelia hesaplasin olmazmi
Dimi ya oda kaynadı aradaBizim yarışmayı açıklayın da rahatlayalım ya . Hadi kelebekler şampiyon deyin çatlayacak
He hatırlatıyorum oralı olan yok. 800 verdim canım ya . Sen bu hafta maşallah çok iyiydinDimi ya oda kaynadı aradasen kaç kilo verdin bu hafta
Iyi vermişsin kız ben detoksla bile anca okadsr verdimHe hatırlatıyorum oralı olan yok. 800 verdim canım ya . Sen bu hafta maşallah çok iyiydin
aa niye çöplükte olsun ben yediklerin de tuu kaka bir şey görmedim et yemişsin işte mis gibii ben cıss tü kaka hazır ve ambalajlı ürünlere derim sadece gerisi allahın nimeti yaavfff:)Ahahahah dün vardı ama canım istemedi
Aynen teşekkür ederim benim mide biraz çöplükte
Benim güzel kaslarım vardı onun için beni seviyordur
eline canına sağlık gülüm afiyetle huzur mutlulukla yiyin menemenlerisabah gittik pazara.. eve geldim buzluga atacagim menemeni yaptim belim kirildi ama yemek yapicam simdi aslinda biraz var yeter gibi ama bilemedimemanet gibi hissediyorum surda suan kendimi
İşte yanında pide ekmek ve cola olunca tüüüüü kkakaaaa oluyoraa niye çöplükte olsun ben yediklerin de tuu kaka bir şey görmedim et yemişsin işte mis gibii ben cıss tü kaka hazır ve ambalajlı ürünlere derim sadece gerisi allahın nimeti yaavfff:)
aman boş ver bir kerelik yoldan çıktın diye arabanı götürüp üçürümdan atarsın yoksa tekrar ana yola mı dönersin senin ki de o misal olmuş geçmiş daha kola v.s. içmeyiverirsin olur biter daa:)İşte yanında pide ekmek ve cola olunca tüüüüü kkakaaaa oluyor
Menünu bekliyorum tabi sporu daGunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Aa tamam ben kapandi diye sey yapmadim simdi hazirlayim dunu ve bugunu paylasimMenünu bekliyorum tabi sporu da
Günlükte devam ediyoruz. Herşey aynı canjm o sayfaya da yazabilirsin.Aa tamam ben kapandi diye sey yapmadim simdi hazirlayim dunu ve bugunu paylasim
Burda paylasiverdimGünlükte devam ediyoruz. Herşey aynı canjm o sayfaya da yazabilirsin.
Hiç farketmez ben heeyerde görüyorum .Burda paylasiverdim
Bugunununkini burdami oradami?