Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum her zaman yanimda oldunuz guzel gunler gecirdik ,güldük, eğlendik, zayifladik ,
Eylul ayında gelmistim 6.Takıma eylul ayinda gidiyoruz
Hakkim varsa herkese helal olsun seviliyorsunuz
Helal olsun sizde helal edin

Zipzip- E Elif_Eylul @ MiraPham

ohh ne güzel arkadaşı var işte beraber oynayıp yemek bile yiyorlar , annelerin işi zaten hiç bitmez kiii
Evet arkadaşları cok Aynen canım canları sağolsun
Hafta ici okuldalar zaten hafta sonunda idare edecez

Tesekkur ediyorum abla yakin olsaniz hepinize verebilsem ne guzel olurdu hem kesme derdim olmazdi
vitamin degeri açısından hic dusunmemistim belki denerim bir kurusunlar 1 hafta oldu ilk kestiklerimiz daha kurumadi havalar serinledi

Keşke daha önce tanısaydım sizi canım benim helal olsun sizde helal edin
Gec oldu ama tanıştık bundan sonrada hep beraberiz
Helal olsun canim
Helal olsun sizde helal edin

Zipzip- E Elif_Eylul @ MiraPham
Helal olsun canim

Evet arkadaşları cok Aynen canım canları sağolsun
Hafta ici okuldalar zaten hafta sonunda idare edecez
telefona bilgisayara çocuklar hep yalnız kalıyor diye yapışıyor arkadaşı çok olan çocuklarda durum diğerlerine göre daha iyi ekrana yapışıp hayal güçlerini öldürmüyorlar şükür

İnşallah hayırlısıyla bakalım abla niyet o yönde ama hayat ne getirir bilemeyiz tabi
niyet etmenin gücünü , sözlerin büyüsünü bir öğren sen bak rabbim hayalinin ötesin de şeyleri hep yolluyor insana , niyetlerin hep güzel olsun ve niyet gerçeğe dönüşsün inşallah

inşallah yağmur yaş olmadan tüm kurutma işleriniz biter kaldırısınız hepsini, yakın olsak ne vericen gülüm elimize bıçak alır biz de keserdik 1 günlük iş 1 saatte biterdi mis gibii

Selam kızlar
Evimize döndük ayın 25 inde
Temizlikti okul hazırlığıydı kış hazırlığıydı hala debeleniyor um

Oğlum 1.sınıf onunla geçiyor zamanımın coğu
Ehliyete yazılıcam bu hafta
Kilolarda geldi
Ama takıma giremem zaman yok ortalamayı etkilemek istemem inşallah bu koşturmaca da zayıflarım

Eee ben geldim kimse yok
Günlüğe isim düşünelim hadi hep birlikte
dağdan gelip bağdakini kovmak deyimi var ya benim ki de o misal kimse bir şey yazmadan nane olup yazayım ne de olsa ben ekimim, bu benimm

ilk aklıma geleni yazıyorum
............ZİPZİP in kanatları altın da ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…