- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
Evet bende okudumTamam canım ne zaman alabilirsen o zaman tartilirsin
Saka değil canım kapatiyoruz takimlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende okudumTamam canım ne zaman alabilirsen o zaman tartilirsin
Canım seni tanımak güzeldi çok iyisinBizde üzüldük abla da ne yapabiliriz bizim istememizle devam etmeyecek
Şaka degil canim
Tamam canım ne zaman alabilirsen o zaman tartilirsin
Teşekkür ederim canim seni tanımak da güzeldiCanım seni tanımak güzeldi çok iyisin
En son gun belli degil canimgittim paylaşim alanina okudum oradada gercekten netleşmis peki en son gun ne zaman nereye gidecegik
Hani aramizda sırdıEn son gun belli degil canim
Ben bir gunluk açacağım bugun aksam acarim galiba linkini birakirim buraya gelmek isteyen gelir
Kk da saklanmak zorHani aramizda sırdı
Len siz ikiniz, kamera arkasında eğleniyorsunuz dimi Çok pis şüphelerim varHani aramizda sırdı
Kiz ben saklancaktim sende öyle yap takmayalim şunlari pesimizeKk da saklanmak zor
Hımmmm evetLen siz ikiniz, kamera arkasında eğleniyorsunuz dimi Çok pis şüphelerim var
tabiki gelicez kaptanimmEn son gun belli degil canim
Ben bir gunluk açacağım bugun aksam acarim galiba linkini birakirim buraya gelmek isteyen gelir
Kolay gelsin canimsabah gittik pazara.. eve geldim buzluga atacagim menemeni yaptim belim kirildi ama yemek yapicam simdi aslinda biraz var yeter gibi ama bilemedim emanet gibi hissediyorum surda suan kendimi
olmadi kuzum denedimTutku44 pili cikar srrt birseyle iki vur kafasina bugunluk idare eder :)
Çünkü birtek moni kaptan kapanmasın dedi sen niye kapansın diyosunmadamhd Moniye muhtesem atip bana begeni atmanda nebilim
Sen takimin yada takimlarin durumlarini gördünmü madamÇünkü birtek moni kaptan kapanmasın dedi sen niye kapansın diyosun