Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerİyi geceler
ooo muhteşem olur bu konu da tam destek yanındayım gülüm insanın yapacağı en büyük yatırım kendisine yaptığı yatırımdır diyerek , kız kardeşimi baya motive ettim ,bu yaz başı marmara üniversitesinin aile danışmanlığı sertifika programına girdi tüm maddi manevi zorluklara rağmen girdi dün son dersini aldı çarşamba da sınavı var allahın izniyle onu da başardı mı tamamdır , yani düşünceden eyleme geçtin mi bir bakmışsın olmuş bile başarmışsınAy abla valla çok sevdim seni ben ilgi alanlarımız aynı ben de 2 üniversite olarak onlarla ilgili bir bölüm okumayı düşünüyorum
aa aşk olsun tüm şansımla beraber geldim bence kapanmayacakabla nasilsin durdun durdun kapanirken bizi buldun hayatin yoluna girmistir umarim tontiste kaldi eskisehirde demwk
aç uyuyamam dersen bir kaç kaşık yoğurda limon pul biber karıştır ye yatarken göbüş yağı varsa erisin gitsinSanki acıktım biraz
zstn cok yoruyordu abla sen idare rdiyordunaa aşk olsun tüm şansımla beraber geldim bence kapanmayacak
çok şükür girdi sayılır , şehre de az alıştım mı tamamdır , tontişimi deme yaaa son sene bildiğin bağımlı ve takıntılı oldu bana baya bir yordu beni canı sağ olasıca :))
sen ne yapıyorsun nasılsın senin bebeler baya baya büyümüştür şimdi dilli düdük olmuşlardır , karşılıklı atışıyorlar mı
Büyük kilolar almıyorsun maşallah ablam ya Çok şükür brnde bıraktığın gibiyim olağanüstü bı durum yok hayatımda çocuklar iyi okulla başlamaları onlara da çok iyi geldi .yaşıtları ile Arkadaşları ile birlikte olmayı çok ozlemisler okuldan gelince yarım saat heycanla yaşadıklarını anlatıyorlar helede ortanca kızımkucugumde büyüdü teyzesi kolayladim artık sayılırhoş buldummm dileğimmmmm bende takımlara bakındım sizi burada görünce damladım hemen vallaha özlemişim sizi yaaaa, iyiyim çok şükür aksiyonlu bir yazı daha bitirip eve döndüm şükür , en songaliba 83 küsürlü bir şeylerdeydim kk deyken aylardır pek bir şey değişmemiş 80.9 kiloyum sabah tartıldım da:))
sen ne yapan nasılsın çocuklar nasıl
Kurrtcede berdewamkirinTabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamke kim yazıyodu bu sözü
Fitt_anne ne gülüyon?55 kilo mezun olmak için yarışa katılacağım. Kapatmayin.
10 eylul menum
Sabah 9.45
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Domates salata
14.30
1 kase bezelye
1 kase yogurt
16.30
Fit pasta (resimdekinin yarisi)
Turk kahvesi
Aksam 18.30
Peynirli salata
22.00
1 bardak süt
10 Eylül Cuma menü
08. 00
1 fincan kahve
2 kuru kayısı
6 badem
10.30
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
13.30
1 kase cacık içine 2 kaşık yulaf ezmesi
18.30
6 kaşık taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Kapanmayacak ümidiyle bu günün menüsünü de yazayım
Afiyet olsun kizlar11 00
3 dilim tb ekmek birine yağ üstü 1 çay kaşığı reçel, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 7 zeytin domates salatalık siyah çay
17 00
2 köfte 2 pirzola 4 çöp şiş salata 1 bardak cola
Bol bol çay
Su içmeyi unutmuşum 1 lt olmamıştır.
Günaydın kuzum Oh seni gördüm rahatladım valla Görmeyince çok yalnız hissedip kaçıyorumGunaydin mavitosbik07
Günaydın kaptan Takım akıbeti ne oldu, kapattın mıGunaydin kizlar