- 24 Haziran 2016
- 7.221
- 26.144
Canim afiyet olsun sendemi mezun oldunAksam misafir vardi 2yk kisir 2yk makarna salatasi 2 parmak kalinliginda kalem borek ve 1 dlm soguk baklava sabah normal kahvalti ogle yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim afiyet olsun sendemi mezun oldunAksam misafir vardi 2yk kisir 2yk makarna salatasi 2 parmak kalinliginda kalem borek ve 1 dlm soguk baklava sabah normal kahvalti ogle yok
Anladım. Keşke kapanmasa çok kişi zayıfladı buraların sayesinde iyi motive oluyorduk.Yarismalarin sona erme ihtimali var canim son durumu bende bilmiyorum takomlar cok.azaldi ve lostelerde 3 kisi filan kaldi diger takimlarda da
madem kapanacak mezun olayim dedim ama kapanmazda devam kapansada devam aklimdaki rakam bu degilCanim afiyet olsun sendemi mezun oldun
Evet hedef kaç bende girsem keşke listeye kaptanlar nerde şimdi bugün yarışmayı kim kazandimadem kapanacak mezun olayim dedim ama kapanmazda devam kapansada devam aklimdaki rakam bu degil
Liste mi kaldi kiz son bildirimlerdiEvet hedef kaç bende girsem keşke listeye kaptanlar nerde şimdi bugün yarışmayı kim kazandi
Tuhh be biz yine kendi içimizde bı takım kursak keske çoğunluk ne dusunuyo acaba yine motive etseler . Off ya sansa bakListe mi kaldi kiz son bildirimlerdi
Yarina biraktim belki esim yer bilmiyorum beğenir miAfiyet olsun
Pastanın yarısını kim yedi? Yemedilerse ben alırım
Yarisma bitiyor gruplar devam.ediyor.60_70.grubu gibi dusun yaptirimsiz ne kadar motive wderse artik. Liste soz konusuyken bile sen benim yedigime karismazsin diyenler liste yokken zaten hayir getirmezTuhh be biz yine kendi içimizde bı takım kursak keske çoğunluk ne dusunuyo acaba yine motive etseler . Off ya sansa bak
Haklısın.Yarisma bitiyor gruplar devam.ediyor.60_70.grubu gibi dusun yaptirimsiz ne kadar motive wderse artik. Liste soz konusuyken bile sen benim yedigime karismazsin diyenler liste yokken zaten hayir getirmez
Afiyet olsun canım10 Eylül Cuma menü
08. 00
1 fincan kahve
2 kuru kayısı
6 badem
10.30
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
13.30
1 kase cacık içine 2 kaşık yulaf ezmesi
18.30
6 kaşık taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Kapanmayacak ümidiyle bu günün menüsünü de yazayım
Beğenmez beğenmez at ordan banaYarina biraktim belki esim yer bilmiyorum beğenir mi
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım
Gel al kalanıBeğenmez beğenmez at ordan bana
Tabi canım. Salmayalım kendimizi. Kaldığı yerden devam. Devamke kim yazıyodu bu sözüTeşekkür ederim canm
aynı tempoda devam edelim sonuçta sadece kapanan yarışma olacak biz devam ederiz zaten takım içi yarışmamız da var
Teşekkür ederimGel al kalanı
Acıkma. OlmazzzSanki acıktım biraz
KoşGel al kalanı