TartısınıTutku44 tartışınız paylaştı mı
Sende ki hirsin yarisi bende olsaydi yaKelebekler tebrik ederim hepimizi bu durumda tutkunun 2. 400 falan yapması lazım ki bizi çiçekler yensin
Canım tutku paylaymayacak. Bildirimsiz kabul edilecek.Tartısını
Afiyet olsun10 eylul menum
Sabah 9.45
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Domates salata
14.30
1 kase bezelye
1 kase yogurt
16.30
Fit pasta (resimdekinin yarisi)
Turk kahvesi
Aksam 18.30
Peynirli salata
22.00
1 bardak süt
Niye siliyorsun hemen. Zipzip ile zayıflamaya devam ediyoruz diye başlık açarız. Siz yine kaptan olursunuz. Kendi içimizde yarışlar yaparız. İnşallah kapanmaz burda devam ederiz. Siz daimi kaptanlarsiniz.Gideyimde yardimcılığımı sileyim
muhabbete selam vermeye geldin sanki oradan hatırlıyorum :)
vayyy demek mefkuşum da nick değiştirip sonrada gelmedi
@SATURN71 ben geldimmm bacım sen nirdesiinnnnnn kulakların çınlasın da gel inşallahhhh
North River baharımmmm
Sanki ben 30 kiloya verdimSende ki hirsin yarisi bende olsaydi ya
O zaman yine de biz kazandıkCanım tutku paylaymayacak. Bildirimsiz kabul edilecek.
Mezun oldun ya tıka basa ye . Bende mi mezun olsaydımSimdi suraya menu yazsam tekme tokat disari atarsiniz gidecek baska kapida yok
Ne yedin? Bende diyorum Dünyanın yarısi nerede?Simdi suraya menu yazsam tekme tokat disari atarsiniz gidecek baska kapida yok
Aa noldu grupmu kapaniyoNiye siliyorsun hemen. Zipzip ile zayıflamaya devam ediyoruz diye başlık açarız. Siz yine kaptan olursunuz. Kendi içimizde yarışlar yaparız. İnşallah kapanmaz burda devam ederiz. Siz daimi kaptanlarsiniz
Aksam misafir vardi 2yk kisir 2yk makarna salatasi 2 parmak kalinliginda kalem borek ve 1 dlm soguk baklava sabah normal kahvalti ogle yokNe yedin? Bende diyorum Dünyanın yarısi nerede?
Kiz kapanacak diye oldum kapanmazsa yeni hexef koyup devam edebiliyorum kiMezun oldun ya tıka basa ye . Bende mi mezun olsaydım
Yok ya ilk hedefime ulaşalım bari
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Tebrikler kizlar
Ayni yerde hâla sayıyosun sanki
Tebrikler kizlar eksiler cok guzel
Tebrikler canim
Tebrikler Canım
Keske beni dinlesen
Tebrikler kizlar
Canım teşekkür ederimWaav süpersin tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım süper
Pili bitmiş pil yok mu evde canım
Tebrikler canım listeye neden girmiyorsun güzel vermişsin
Tebrikler canım
Azimli olursa halledersin canım
Gunaydin canım Tebrikler başlangıcın hayırlı olsun bol kilo vermeler
Tebrikler canım
Waaav süpersin canım tebrikler
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Canım teşekkür ederimTebrikler canım.
Harikasin.
Günaydın.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım.
Günaydın.Hayırlı cumalar.
Harikasın canim.
Muhteşem.
Günaydın güzelim.
Harikasın.
Muhteşem.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım.
Yarismalarin sona erme ihtimali var canim son durumu bende bilmiyorum takomlar cok.azaldi ve lostelerde 3 kisi filan kaldi diger takimlarda daKızlar selam napiyosunuz grupmu kapanıyor yoksa