6 aylık evliyim ve çok zor herşey

Hayat tercihlerimizle ilerliyor. Bu kadar mutsuz ama korunmuyor da. Gebelik şüpheleri olmuş defalarca.

Eşimin ailesi de aile apartmanı tabi biz uzak sehirdeyiz kafam rahat
Evliligin ilk zamanları kavga gürültü oluyor.
Esin ailesine laf söyletmiyorsa sende konusma bosver yipranan üzülen sen oluyorsun.
Elinden geldiğince ailesi ile alakalı yorum yapma mesafeli dur kibirli davran en iyi bu sekilde uzaklasir insanlardan senden

Aynı şeyi bende düşünüyorum eğer aynı apartmanda olsaydım çoktan boşanmıştım.. Şu an bile sürekli görüşmek istiyorlar mesafeye rağmen orda olsaydım düşünemiyorum bile.
Bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazık ki. Siz yürek tüketmeyin. Aşk güzel şey ama bu kadar kadınların gözlerini kör etmesine anlam veremiyorum.

Siz yemekleri aynı evde yemeyi kesin bir şekilde reddetmediginiz sürece ömür boyu bu sıkıntıları cekiceksiniz. Kapınızı kapayıp evinizde oturabilseniz bir şekilde bu evlilikte idare edebilirdiniz ama bu konuda yeni bir yola gitmezseniz aşkınızın bittiği gibi ömrümüz de heba olucak.

Bende, evi taşıyana kadar barışmazdım. Hele sürekli görüşmek isteyen insanlarsa, aynı apartmanda bunlarla yaşanmaz.
Aşk güzel şey evet ama bazı şeyler tek taraflı olmuyor. Tek taraflı fedakarlık sadece mutsuzluk getiriyor.

Ben de kabul etmiştim aynı apartmanda oturmayı Allah tan ev yetişmedi tabi o zaman benim için iyi olduğunu çok sonra farkettim ancak benim şöyle bir durumum vardı benim abimlerde aile apartmanında oturuyorlar, annem abime git başka yerden ev tut ben sana kiranı vereceğim yakın olmasın dedi abim kabul etmedi annemlerin alt katına yerleşti. Abim 13-14 yıllık evli, annem evine sayılı ve davetle gitmiştir. Evde yemekleri olmasın gider annemde yer içerler, gelinimiz doğum yaptı evini dip köşe temizleyip yatağına kadar kahvaltısını götürdü annem. Bende sandım ki benim kv dede öyle olur ama alakası yok iyi ki aynı binada oturmamışız

Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.

Hepinize çok teşekkür o kadar güzel yazmışsınız ki hepsini bir bir deneyeceğim olmadı boşanacağım
bunu nasıl yapacağım bana özelden yazarmışım lütfen belki bende başarırım

Benim için hiç havalı gelmiyordu şimdide gelmiyor bilmiyorum belki biliyorsundur Doğu da yaşamak Kürt bir ailenin kızı olmak öyle havalı gelmiyor bunlar,coğrafya kaderindir okumasan evleneceksin bizde böyle ablam evliydi ve kansere yakalandı bakacak kimsemiz yoktu ben gidip baktım okuluda öyle bırakmak zorunda kaldım daha sonra bu süreçte boşandı annem babam mükemmel değil ama yine de annem babam üzülmelerini en son isteyeceğim şeydir eşimle sevgiliyim sürecinde herşeyi konuştuk anlaştık ben öyle biliyordum ama kafasında böyle düşünceler olduğunu bilmiyordum keşke dışarda yargılamak kadar güzel olsa herşey maalesef değil şuan hayatımda o kadar mutsuzum ki ansızın ölmek için herşey yapardım ama maalesef can çok naziktir kıyamazsın…

Adınıza çok sevindim ama eşim Nuh diyor peygamber demiyor boşanalım dedim ona bile razı ayrı eve razı değil öğrendiğim şey aşk sevgi bir hiçtir biz zavallı kızlar başta çok çabuk kanıyoruz

Söylemedin ki ne bilelim.kusura bakma o zaman

Hayat tercihlerimizle ilerliyor. Bu kadar mutsuz ama korunmuyor da. Gebelik şüpheleri olmuş defalarca.
Haklısın başta öyleydi ama iyi bak yorumlarda yazdım önce çok istiyordum ama daha sonra baktım ki bunlar beni hizmetci olarak almışlar birgün geç uyandım kayınvalidem kıyameti kopardı bende hamilelik şüphem var diye o kadar heyecanlıydım ki anlatamam üzülerek eşime gidip söylediğimde dikkat et sende geç kalma ayıptır dedi dedim ilk defa yaptım ama bu olacak yani insan değilmiyiz orda bağırdı çağırdı orda başladım artık ayrı eve çıkmak istiyorum hatta o gün gidip ilaç içip bitki çayı yaptım ve o gün artık uyandım…

Nasıl ya boşanırım gerekirse ama yinede anamın binasından gitmem mi diyor?

Bugün yorumları okurken yüreklendim biraz direk söyledim sözünden durmasan boşanalım oda dediği şey sorun yok boşanalım aslında bu kadar yeterli bi şekilde ailemle konuşup bitirmem gerekiyor yoksa bu ızdırap beni bitiriyor eşime karşı daha çok soğuyup saygısızlalıyorum bunu yüzüne de çoğu kez söyledim tabi umrunda değil yine.

Bak benden sana tavsiye iyi korun. 2 3 yöntemle korun hatta. Eşin eger evliliği apartmana tercih ediyorsa, zaten yanlış evlilik yapmışsındır. Üzgünüm. Yaşın daha genç. Resti çek kocana. Böyle ömür geçmez.

Bu yüzden boşanıyorsa, seni hiç sevmemiş ve gözden çıkarmıştır. Hapishanesine başka mahkum bulsun.Tabi öyle saf birini bulabilirse.

Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Koca bulamam sandığınızdan evlendiğinize o kadar eminim ki siz ve diğerlerinin.

Gerçi evet bulamazdiniz da koca
Yine aynı tipleri bulurdunuz yine taviz verirdiniz

Öğrenmeniz de görmenizde cok güzel. Hayat bazı mesajları veriyor aslında. O mesajları alıp kaderimize yön vermek bizim elimizde.
Kendimden örnek vereyim 4 katlı apartmanda 2 eltim kayınvalidem oturuyor bir kat boş. Bir gün nişanlıyken gittim çocuk odasında esimin çamaşırlarını katlıyordum. O sırada aşağıdan eltimden et getirecekti kayınvalidem. Anahtarı çıkardı odanın kapısından bana baktı anahtarı kaldırıp sallayarak “bak bizde ayrı gayrı yok anladın mı ne demek istediğimi” dedi. Şok oldum o an. Eltim evde değildi cünkü. Dedim sen Allah’ın sevgili kulusun cümbüş gram orda oturma fikrim varsa oda yok oldu. Al şimdi aramadan gelemezler bile.

Zararın neresinden dönersen kârdır demişler. Kimse kolay olduğunu söylemiyor ama emin olun o apartmanda birde ilerde çoluk çocukla geçireceğiniz bir hayat, üniversitede çimlerde arkadaşlarınızla içeceğiniz kahveden daha güzel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…