- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.699
- 548
- Konu Sahibi elifsavas05
-
Hayat tercihlerimizle ilerliyor. Bu kadar mutsuz ama korunmuyor da. Gebelik şüpheleri olmuş defalarca.Benim kaynanam, aynı mahallede oturalım, akşamları yemekleri birlikte yeriz diyordu.Bence aynı mahallede olmamalı. Psikologlar bile en az tek vesait uzaklıkta oturulmalı diyor.Bence evliliği etkileyen en önemli şey, ailelere oturma mesafesi.
Konu sahibine üzüldüm. Ufacık daha. Onun yaşındayken vize finallerle boguşuyordum.
Amin inşallah. Şuan aşırı mutlu oldugunu söyleyemem.Kocasıyla problemleri var.
Amin inşallahSeçimlerimiz kaderimizi etkiliyor. İyiki bende hata yapıp aynı semte taşınmadım. Yoksa bende boşanmıştım şuan, tabi eşim evi taşımazsa.
Ben yeni evlenecek herkesi uyarıyorum. Bir arkadaşım evlenecek.Kvsi 42 yaşında. Kvsi 2.ci evliliğini yapacak. Onunla yakın oturmak istiyor. Ne kadar anlatsam da anlamadı.
Bende, evi taşıyana kadar barışmazdım. Hele sürekli görüşmek isteyen insanlarsa, aynı apartmanda bunlarla yaşanmaz.Aynı şeyi bende düşünüyorum eğer aynı apartmanda olsaydım çoktan boşanmıştım.. Şu an bile sürekli görüşmek istiyorlar mesafeye rağmen orda olsaydım düşünemiyorum bile.
Bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazık ki. Siz yürek tüketmeyin. Aşk güzel şey ama bu kadar kadınların gözlerini kör etmesine anlam veremiyorum.
Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.Aynı şeyi bende düşünüyorum eğer aynı apartmanda olsaydım çoktan boşanmıştım.. Şu an bile sürekli görüşmek istiyorlar mesafeye rağmen orda olsaydım düşünemiyorum bile.
Bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazık ki. Siz yürek tüketmeyin. Aşk güzel şey ama bu kadar kadınların gözlerini kör etmesine anlam veremiyorum.
bunu nasıl yapacağım bana özelden yazarmışım lütfen belki bende başarırımİstediği kadar yükseltsin rest çekmeden kendi kendine düzelmez bu durum. Sizi kandırmış resmen geçici bir süre diye.
Sonuçlarını göze alabiliyorsanız iyi bir rest cinnet gerekiyor. Sesini yükseltiyormuş iyi bulmuş yolunu.
Ben aile apartmanındayım ne evime kafalarına göre gelebilirler ne canları istediğinde çağırabilirler. Ben istersem olur istemezsem olmaz. Sınır çizeceksiniz.
Benim için hiç havalı gelmiyordu şimdide gelmiyor bilmiyorum belki biliyorsundur Doğu da yaşamak Kürt bir ailenin kızı olmak öyle havalı gelmiyor bunlar,coğrafya kaderindir okumasan evleneceksin bizde böyle ablam evliydi ve kansere yakalandı bakacak kimsemiz yoktu ben gidip baktım okuluda öyle bırakmak zorunda kaldım daha sonra bu süreçte boşandı annem babam mükemmel değil ama yine de annem babam üzülmelerini en son isteyeceğim şeydir eşimle sevgiliyim sürecinde herşeyi konuştuk anlaştık ben öyle biliyordum ama kafasında böyle düşünceler olduğunu bilmiyordum keşke dışarda yargılamak kadar güzel olsa herşey maalesef değil şuan hayatımda o kadar mutsuzum ki ansızın ölmek için herşey yapardım ama maalesef can çok naziktir kıyamazsın…Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi
Adınıza çok sevindim ama eşim Nuh diyor peygamber demiyor boşanalım dedim ona bile razı ayrı eve razı değil öğrendiğim şey aşk sevgi bir hiçtir biz zavallı kızlar başta çok çabuk kanıyoruzBana da inanılmaz direttiler. Kavgalar edildi hatta. Eşime dedim evde halıda yatarım eşyam olmasın ama kiramızı ödeyelim. Benim ruh sağlığım herseyden önemli. Orda otursam belki külçe külçe altınlarım , doğalgazlı evim , yediğim içtiğim herşeyim olurdu. Şimdi ev sahibi çıkarmaz insallah diye dua ediyorum. Ama evimde şortumla gezerken, hesap vermeden evimden çıkarken, arkadaşlarımı davet ederken oh be diyorum :) her bedele değersin ey özgürlük
Söylemedin ki ne bilelim.kusura bakma o zamanBenim için hiç havalı gelmiyordu şimdide gelmiyor bilmiyorum belki biliyorsundur Doğu da yaşamak Kürt bir ailenin kızı olmak öyle havalı gelmiyor bunlar,coğrafya kaderindir okumasan evleneceksin bizde böyle ablam evliydi ve kansere yakalandı bakacak kimsemiz yoktu ben gidip baktım okuluda öyle bırakmak zorunda kaldım daha sonra bu süreçte boşandı annem babam mükemmel değil ama yine de annem babam üzülmelerini en son isteyeceğim şeydir eşimle sevgiliyim sürecinde herşeyi konuştuk anlaştık ben öyle biliyordum ama kafasında böyle düşünceler olduğunu bilmiyordum keşke dışarda yargılamak kadar güzel olsa herşey maalesef değil şuan hayatımda o kadar mutsuzum ki ansızın ölmek için herşey yapardım ama maalesef can çok naziktir kıyamazsın…
Haklısın başta öyleydi ama iyi bak yorumlarda yazdım önce çok istiyordum ama daha sonra baktım ki bunlar beni hizmetci olarak almışlar birgün geç uyandım kayınvalidem kıyameti kopardı bende hamilelik şüphem var diye o kadar heyecanlıydım ki anlatamam üzülerek eşime gidip söylediğimde dikkat et sende geç kalma ayıptır dedi dedim ilk defa yaptım ama bu olacak yani insan değilmiyiz orda bağırdı çağırdı orda başladım artık ayrı eve çıkmak istiyorum hatta o gün gidip ilaç içip bitki çayı yaptım ve o gün artık uyandım…Hayat tercihlerimizle ilerliyor. Bu kadar mutsuz ama korunmuyor da. Gebelik şüpheleri olmuş defalarca.
Sorun değilSöylemedin ki ne bilelim.kusura bakma o zaman
Adınıza çok sevindim ama eşim Nuh diyor peygamber demiyor boşanalım dedim ona bile razı ayrı eve razı değil öğrendiğim şey aşk sevgi bir hiçtir biz zavallı kızlar başta çok çabuk kanıyoruz
Bak benden sana tavsiye iyi korun. 2 3 yöntemle korun hatta. Eşin eger evliliği apartmana tercih ediyorsa, zaten yanlış evlilik yapmışsındır. Üzgünüm. Yaşın daha genç. Resti çek kocana. Böyle ömür geçmez.Adınıza çok sevindim ama eşim Nuh diyor peygamber demiyor boşanalım dedim ona bile razı ayrı eve razı değil öğrendiğim şey aşk sevgi bir hiçtir biz zavallı kızlar başta çok çabuk kanıyoruz
Bu yüzden boşanıyorsa, seni hiç sevmemiş ve gözden çıkarmıştır. Hapishanesine başka mahkum bulsun.Tabi öyle saf birini bulabilirse.Bugün yorumları okurken yüreklendim birazdirek söyledim sözünden durmasan boşanalım oda dediği şey sorun yok boşanalım aslında bu kadar yeterli bi şekilde ailemle konuşup bitirmem gerekiyor yoksa bu ızdırap beni bitiriyor eşime karşı daha çok soğuyup saygısızlalıyorum bunu yüzüne de çoğu kez söyledim tabi umrunda değil yine.
Adınıza çok sevindim ama eşim Nuh diyor peygamber demiyor boşanalım dedim ona bile razı ayrı eve razı değil öğrendiğim şey aşk sevgi bir hiçtir biz zavallı kızlar başta çok çabuk kanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?