- 26 Mart 2022
- 38
- 67
- 3
- 25
- Konu Sahibi elifsavas05
-
Daha önce çalışıyordum evlendim de izin vermediler güya verecektilerÇalışıyor musunuz?
Mezuniyet durumunuz nedir.
Kaynana ile birlik yiyip akşam mi eve geçiyorsunuz?
İşiniz gücünüz eviniz İstanbulda mı? Evlenince nasıl oldu? Kaçarak mı evlendiniz?Evlendiğimizde Bana demedi aile apartmanında yaşayacağız tek dediği şey bi süre içerisinde kalacağız İstanbul’a evimize geçeceğiz daha sonra fikiri değişti bi daha da bahsetmiyor bile ben dillendirince de tartışıyoruz
22 yaş,aman Allah'ım!Daha çok gençsin be güzelim,böyle hayat geçmez.Ayril,eğitimine devam et.Cocuk yok,birşey yok ortada.Daha önce çalışıyordum evlendim de izin vermediler güya verecektiler
Lise mezunum
Evet kaynanayla eltiyle birlikte akşamda eve geçiyoruz keşke sadece üçümüz olsak kayınpeder çocuklar kayınlar böyle cümbür cemaat
İstediği kadar yükseltsin rest çekmeden kendi kendine düzelmez bu durum. Sizi kandırmış resmen geçici bir süre diye.Evet sürekli onlarla olacağız yememiz içmemiz bir olacak. Eşimle kaç defa konuşmayı denedim ama yok sesini yükseltiyor konuşmaya gelemiyor konu ailesi olunca bende artık yoruldum
Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Üzgünüm ama sizin hayatınız evlenince sona ermiş. Lütfen hayatınızı geri kazanın. Kıyafetlerinize kimse karışamaz. Kimsenin hizmetçisi de değilsiniz. Yemek istiyorlarsa zamanında yapsınlar. Ya düzgünce restinizi çekin ya da çekin gidin.Mesela bi ihtiyacım olduğunda kendi başıma çıkamıyorum ya da istediğim bişey giyemiyorum kızıyorlar kapalı olduğum halde anladıkları tek şey iş ve zamanında yemekleri
O bir süre dedikleri asla bir süre değildir. Niyeti ömür boyu sizi ailesine ezdirmek. Çocuk olursa değişir diyip çocuk yapmayın asla çünkü zerre değişmeyecek ailesine olan bağımlılığı.Evlendiğimizde Bana demedi aile apartmanında yaşayacağız tek dediği şey bi süre içerisinde kalacağız İstanbul’a evimize geçeceğiz daha sonra fikiri değişti bi daha da bahsetmiyor bile ben dillendirince de tartışıyoruz
Aile apartmanından ayrılıp baska bir eve taşınıp birbirinize bir şans daha verin.Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Sizin dışarı çıkmanıza ve kıyafetlerinize bile mi karışıyolar yok artık. Boşansana bacım ne çekiyosun bu pis insanların pis zihniyetlerini. Bunlar hayatı dar ederler sana ömrün çürür dört duvar arasında.Mesela bi ihtiyacım olduğunda kendi başıma çıkamıyorum ya da istediğim bişey giyemiyorum kızıyorlar kapalı olduğum halde anladıkları tek şey iş ve zamanında yemekleri
Benim anlamadığım markete giderkende mi izin alıyorsunuz. Hadi onlardan habersiz çıkıp gittin döndün sordular neden izinsiz çıktın diye sende ihtiyacım vardı alışverişe gittim dedin sonra ne gibi bir kavga çıkıyor ne diyorlar ? Bir yere çıkarken eşinize söyleyin çıkıyorum diye. Geldiğinde eşimden izin aldım sizene dersin akşamda evinde eşinle uyursun rahat rahat. Kapalıymışsın zaten giyimine ne diyerek karışıyorlarMesela bi ihtiyacım olduğunda kendi başıma çıkamıyorum ya da istediğim bişey giyemiyorum kızıyorlar kapalı olduğum halde anladıkları tek şey iş ve zamanında yemekleri
Eşinizin ailesiyle mesafeli olun.Eşinizle birlikte gidin oraya tek gitmeyin.Eşiniz de görsün,şahit olsun yaşananlara.Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Öyle değilmiş ben işteyken sen de bütün gün ailemle oturacaksın ben gelene kadar diye kavga kaynatıyormuş pis adam.Eşinizin ailesiyle mesafeli olun.Eşinizle birlikte gidin oraya tek gitmeyin.Eşiniz de görsün,şahit olsun yaşananlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?