- 26 Şubat 2015
- 1.924
- 4.446
- 133
- Konu Sahibi elifsavas05
-
Sen gerçekten insanlıktan nasibini almamışsın yazdığınız yazıya bak okumadan bilmeden direk yargılama o kadar güzel insan yazmış ki yorumlar fikirlerini beyan etmişler senden başka kötü yorum yok İnan keşke yargılamadan önce ne yazdıklarımı okuyabilseydin o zaman anlasaydın sana yine açıklıyım ben isteyerek aile apartmanında oturmadım koca bulmam derdine hiç düşmedim aşık oldum ve evlendim 22 yaşındayım bu yaşta kocasız kalmak saçma bu bir iki de insanlar bilemiyor karşındaki insan nasıl olduğunu içindeki karanlıkta hiç bi zaman haberiniz yok bu benim için değil herkes için geçerli.. ve gerçekten böyle bi cevaba ne gerek vardı bişey söyleyim bence sen çok mutsuzsun benden bile bu senin yazdıklarına bence en çok senin ihtiyacın var.Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Koca bulamam sandığınızdan evlendiğinize o kadar eminim ki siz ve diğerlerinin.
Gerçi evet bulamazdiniz da koca
Yine aynı tipleri bulurdunuz yine taviz verirdiniz
Aynısını kuzenim yaşadı ama çok söylemiştim kayınvaliden görümcen kanatsız melekte olsa önemli olan iyi kötü olmaları değil aynı dairede yaşanmaz çok büyük sıkıntı olur senin için gelenin gidenin gözüne batar dedim hepsini de bir bir yaşadıMerhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Senin de aklın fikrin sevişmede .Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.
yani bu adama aşık olup evlenmişsinizBugün yorumları okurken yüreklendim birazdirek söyledim sözünden durmasan boşanalım oda dediği şey sorun yok boşanalım aslında bu kadar yeterli bi şekilde ailemle konuşup bitirmem gerekiyor yoksa bu ızdırap beni bitiriyor eşime karşı daha çok soğuyup saygısızlalıyorum bunu yüzüne de çoğu kez söyledim tabi umrunda değil yine.
Acınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosunSen gerçekten insanlıktan nasibini almamışsın yazdığınız yazıya bak okumadan bilmeden direk yargılama o kadar güzel insan yazmış ki yorumlar fikirlerini beyan etmişler senden başka kötü yorum yok İnan keşke yargılamadan önce ne yazdıklarımı okuyabilseydin o zaman anlasaydın sana yine açıklıyım ben isteyerek aile apartmanında oturmadım koca bulmam derdine hiç düşmedim aşık oldum ve evlendim 22 yaşındayım bu yaşta kocasız kalmak saçma bu bir iki de insanlar bilemiyor karşındaki insan nasıl olduğunu içindeki karanlıkta hiç bi zaman haberiniz yok bu benim için değil herkes için geçerli.. ve gerçekten böyle bi cevaba ne gerek vardı bişey söyleyim bence sen çok mutsuzsun benden bile bu senin yazdıklarına bence en çok senin ihtiyacın var.
Ne kadar kırıcısınız,kalbiniz ne kadar örselenmiş ki milleti bilmeden hemen yapıştırmişsınız . Yazık gerçekten buraya insanlar olur kötü yorumda alır vs ama bu kadar aşağılamak için cümle kurduklarını ilkkez gördümAcınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosun
Hahahah kaynananlara ve kocana eziklenedur. Evlencem diye çıldır herseyine razı gel o yüzden adamınsusa susa otur. Bı durusun asaletin olmasın. Durumun içler acısı evliliğin evlilik değil.
Sonra bana gel bikbikbik et
Annen baban sen mutsuz olduğunda daha mi mutlu olacaklar? Evet ilk zamanlarda bazı sıkıntılar yaşanması normal ama bu durum hem evliliği hem hayatı senin için çekilmez kılıyorsa hayatının sonuna kadar mutsuz yaşamayı göze alabiliyor musun? Bence durumun ciddiyetini eşine anlatmalısın. Sonrasında zaten ne yapacağın veya ne yapacağınız apaçık meydanda olacaktır.Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Hamile kalmanın neyi havalı ayolAşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.
Eşin sana saygı duysun diye sen kendine olan saygından vazgeçiyorsun amaBen 8-9 aylik evliyim. Inanin 6. Ayda ayni sıkıntılarla boğuştum.son 1-2 haftadir kafam o kadar rahat ki. Evliligin o donemi gercekten sıkıntılı. Benim de arkadasim yok kimseye anlatamazdim. Ailem yasli insanlar ne anlatsam iki katini anliyor korkuyorlar beni de kormutuyorlardi. Baya aylarca kimseye anlatmadim. Beni buradaki baska bi gelinle cok kiyasladilar. Kaynanasiyla oturacakmis falan. Kaynanamgilleri cok severim severek giderim ama her gun gitsekte fark etmiyor. Hatta kadir kiymet azaliyor. Esim kendi ailesine gitmeyi gorev biliyor. Bazen sen tek git ben uyusam diyorum kusuyor. Ama inan sorun bu degil. Bir süre sonra amaaan nolacak gideyim üf deyip kurtuluyorum. Esinle konusman cok onemli. Bir de kaynanani karsina alma hep yaninda dursun. Kaynananla ne kadar yakin olursan esin sana o kadar saygi duyuyor. O istemedi anlarda sen gitmek icin cirpin. Zorla gotur. Bazen istemeyecek surat yap.
Ergenken diyorumHamile kalmanın neyi havalı ayol
Hahahahhah aklıma hep saldıray abi geliyor.Senin de aklın fikrin sevişmede .
İnsan her konuyu da sevişmeye bağlamaz .
Böyle üslupsuz bir yoruma gerek yoktu konu sahibi her şeyin farkında olan ve yorumları da dikkate alan biri zaten. Kadın boş yere banlandı sayenizde.Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Tüm bunları yazdigim iki satirdan cikarmaniz komik. Gitmek istemedigim gunlerde esimle konusup anlasiyoruz. Ben zaten evimde kafami dinliyorum cok sukur.Eşin sana saygı duysun diye sen kendine olan saygından vazgeçiyorsun ama
Zorla götür istemezse surat yap falan. Benliğinden çıkmış oluyorsun politik olucam diye. Nickin tam sana uyumlu olmuş. Sen kendini zorlayıp giderek kafanı rahatlatmış olabilirsin ama evinde kafa dinlemek hep kv yüzü görmek istemeyen nice insan var. Herkes bir değil. Sende 2 3 gitmesen gelir kocam yüzüme bakmıyor ailesine gitmedim diye konu açarsın emin ol
Ergenken hamile kalmak havalı miErgenken diyorum
Ayyy neyse.tamam.Ergenken hamile kalmak havalı mikafanız güzel heralde
Yanlış tavsiye veriyorsunuz. Vereceğiniz tavsiye o hapishaneden kurtul olmalıydı.Ayrıca kaynanayı yanımıza da alsak karşımızada alsak, önemli olan kocanın tutumu.Ben 8-9 aylik evliyim. Inanin 6. Ayda ayni sıkıntılarla boğuştum.son 1-2 haftadir kafam o kadar rahat ki. Evliligin o donemi gercekten sıkıntılı. Benim de arkadasim yok kimseye anlatamazdim. Ailem yasli insanlar ne anlatsam iki katini anliyor korkuyorlar beni de kormutuyorlardi. Baya aylarca kimseye anlatmadim. Beni buradaki baska bi gelinle cok kiyasladilar. Kaynanasiyla oturacakmis falan. Kaynanamgilleri cok severim severek giderim ama her gun gitsekte fark etmiyor. Hatta kadir kiymet azaliyor. Esim kendi ailesine gitmeyi gorev biliyor. Bazen sen tek git ben uyusam diyorum kusuyor. Ama inan sorun bu degil. Bir süre sonra amaaan nolacak gideyim üf deyip kurtuluyorum. Esinle konusman cok onemli. Bir de kaynanani karsina alma hep yaninda dursun. Kaynananla ne kadar yakin olursan esin sana o kadar saygi duyuyor. O istemedi anlarda sen gitmek icin cirpin. Zorla gotur. Bazen istemeyecek surat yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?