- 26 Mart 2022
- 38
- 67
- 3
- 25
- Konu Sahibi elifsavas05
-
Eşinizin ailesi ile ne gibi sorunlarınız var ?Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Neden aile apartmanında yaşamayı kabul ettiniz?Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Evlendiğimizde Bana demedi aile apartmanında yaşayacağız tek dediği şey bi süre içerisinde kalacağız İstanbul’a evimize geçeceğiz daha sonra fikiri değişti bi daha da bahsetmiyor bile ben dillendirince de tartışıyoruzNeden aile apartmanında yaşamayı kabul ettiniz?
Mesela bi ihtiyacım olduğunda kendi başıma çıkamıyorum ya da istediğim bişey giyemiyorum kızıyorlar kapalı olduğum halde anladıkları tek şey iş ve zamanında yemekleriEşinizin ailesi ile ne gibi sorunlarınız var ?
Anladım,eşinizle bunun dışında bir sorununuz var mı genel anlamda?Belki evdeki hesap çarşıya uymadı,kiralar malum aşırı uçuk şu anda.Onemli olan eşinizin karakteri,bir süre gözlemde kalın ve asla çocuk yapmayı düşünmeyin.Evlendiğimizde Bana demedi aile apartmanında yaşayacağız tek dediği şey bi süre içerisinde kalacağız İstanbul’a evimize geçeceğiz daha sonra fikiri değişti bi daha da bahsetmiyor bile ben dillendirince de tartışıyoruz
Evet sürekli onlarla olacağız yememiz içmemiz bir olacak. Eşimle kaç defa konuşmayı denedim ama yok sesini yükseltiyor konuşmaya gelemiyor konu ailesi olunca bende artık yoruldumAile apartmani daha bastan kabul edilmemesi gereken bir sey.
Konuyu da tam anlamadim surekli bir arada olalim istiyorlar sanirim esiniz ve ailesi.
Ya tasinacaksiniz ya da yavas yavas biz bir aileyiz, ozel anlarimiz olabilir, yemegi yeriz ama caya kalamayiz gibi bir duzen oturtacaksiniz.
Yani sinir cizeceksiniz.
Konu cok yuzeysel spesifik bir ornek verirseniz daha iyi olur.
Bunun disinda esinizle kavga etmek yerine, oturun konusun.
Seni ozluyorum, seninle evimizde vakit gecirmek istiyorum deyin.
Her yaptiklarini esinize soyleyip dirdirci olmak yerine, sinirlarinizi cizin ama once esinizle anlasmaniz lazim.
Evlenmeden önce nerede yaşayacağınızı seçmişsiniz, şimdi bu şekilde tepki vermeniz anlaşılmıyor ve onaylanmiyor doğal olarak.Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Asla önce istiyordum çocuk ama bu olaylar bu boyuta gelince korundum böyle mutsuz hayata bide çocuk getirip hayatını mahvedememAnladım,eşinizle bunun dışında bir sorununuz var mı genel anlamda?Belki evdeki hesap çarşıya uymadı,kiralar malum aşırı uçuk şu anda.Onemli olan eşinizin karakteri,bir süre gözlemde kalın ve asla çocuk yapmayı düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?