6 aylık evliyim ve çok zor herşey

Altınlarını da alarak çıksaydın keşke.

Oh bir kadın daha kurtuldu şükür.

Altınlarını alabilirsin aslında ama olsun giden altın olsun o esaretten kurtulmuşsun ya.Kaynın kim oluyor da bırak gitsin yia diyebiliyor eşinin sıfatına tüküreyim o adam asla o evden çıkmaz seni hizmetci gibi görüyor eğer dönersen bundan daha beterini yaşarsın sakın dönme

Adınıza sevindim. Kendi yolunuzu çizin.. Bu sizin elinizde.. Dünyaya bir kez geliyoruz. Mutluluk hakkımız..

Hep derim adamın gövdesi altın bir yeri zümrütten de olsa aile apartmanında yaşamanız gerekiyorsa o adamdan kaçın kız ben kendi annemle aynı apartmanda oturmam ne kaynanası Allah sağlıklı ömür versin bakıma ihtiyaçları olduğunda başımın üstünde yerleri var ama kendi işlerini görebilecek durumdalarken hiç gerek yok

Öyle sevindim ki senin adına. Bir deneyimdi yaşadın gördün çok şanslısın ki ailen senin destekcin. buluyorlar sessiz sakin kadınları bir de böyle yapıyorlar ben olsam ezik git şimdi ananın eteğine yapış ağlarken pışpışlasın seni diye kuyruğuna kuyruğuna basarım

Yazdığın herşey ofsayt ama en çok daha 8 aylık evliyken köleliği kabul edip , hayatın sırrını bulmuş gibi sevinerek bu geminin böyle 30-40 yıl yürüyecegini sanmana güldüm....

Öyle bir dünya varsa beni de alın oraya demişsin ya, öyle bir dünya var tatlım...Ama seni alamayiz, kendin kurmalısın.

Çok sevindim sizin adınıza. Çok yüksek ihtimalle barışmak ister eşiniz. Ayrı eve geçmeyi kabul ediyorum bosanmayalım der. Ama yerinizde olsam kabul etmem. İdare edilecek insanlar değiller belliki.Size tavsiyem mesajlarda sizi tahrik etmelerine izin vermeyin. Hatta mesajlarına hiç cevap vermeyin, sonuçta bir dava süreciniz olacak, ellerine koz geçmesin.

Önce ailene sonra sana HELAL OLSUN kardeşlik....O kocan olacak kazma yalan söylüyor, bugün boynunu eğseydin ömrü billah onlara hizmetçi edecekti seni, çocuk da olunca iyice saplanıp kalacaktin ....

Yakında kapını aşindiracaklar, etme eyleme dön diyecekler, aha da buraya yazıyorum.... sakın dönme , asla değişmez, eğitilmez bunlar , unutma....

Canım benım oncelıkle uzulme evlılıgın ılk zamnları bunlar gercskten oluyor cunku ıkı ınsan asıl o zaman birbirlerini tanıyor ılk olarak esının huyuna suyuna gore gıtmeye calıs bak bakalım nasıl tepki vericek aılesıyle hic bir sekılde tartısmaya girme tamam de bir sure eger ki esının tavırları aynıysa hic uzatma bosan derım ondan olmaz ama eger duzelırse onu yavas yavas avucunun ıcıne almaya bak, yanı nabza gore serbet vericeksin, ılk etapta onun ısteklerıne tmm de sonra baktın tavrı degıstı yavas yavas isteklerini yaptır bu hiç şaşmaz ben de ıse yaradı :)

Helal olsun kardeşim sana , ben de aynısını yaşadım , bunlar adam olmaz bırak annesine iade et ne halleri varsa görsünler reziller.

Şöyle yapsanız, birlik değil de artık kendi evinizde yiyip içseniz. Hem yükünüz azalmış olur, daha rahat olursunuz.

Şöyle yapsanız, birlik değil de artık kendi evinizde yiyip içseniz. Hem yükünüz azalmış olur, daha rahat olursunuz.
Gerçi evi terk etmişsiniz sanırım geç kalmışım. Te benim içim rahatladı. Eşiniz biraz çirkinleşmiş. Ailelerin bu kadar müdahale etmesi hoş olmuyor.

Kesinlikle. Benim kardeşlerim de aile apartmanındalar. Ama kimse kimseye karışmıyor, annem de gelinlerine gelinlik taslamıyor. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın.

Evi terk etmiş arkadaş. Ailesinin evine gitmiş.

Eşinizle konuşun taşının sizin için belki iyi olur anlatın keşke apartmanda yaşamayı kabul etmeseydiniz

12 ay biraz sancılıgeçiyor evliliklerde sonraki yıllarda hala böyle cikmazda hissederseniz boşanin tabi bunun icin cocuk yapmamis olmaniz lazim korunmayi birakmayin sakın bir de kan degerlerinize baktirin depresiflik ve yılmışlık bazen b12 ve d vit eksikliginde çok artıyor tahammul esiginiz dusuyor

Oncelikle gec.is olsun. Bence en dogru karari vermissin. Umarim esin evi de ayirsa donmezsin, cunku kadina pek deger veren bir tip degil. Evliligin bir yili aşmadigi icin anlasmali bosanamazsin. Davayi cekismeli acip anlasmaliya cevirebilirsiniz. Avukatin gerekeni yapar zaten. Rakilarina gelince dugun CD sinin bir kopyasi ya da uzerinde takilarin olan bir dugun fotografjn falan varsa takı davasiyla takilarini da alabilirsin. Tekrar gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…