• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende mi sorun var bilmiyorum ama sizin yaşadığınızın onda birini yaşasak buz gibi soğuyorum eşimden anılar sevgi falan da hiç gözüme gelmiyor o an boşansak tamam diyecek seviyeye geliyorum.
Sizin yaşattığınızı yaşatsa koşa koşa kaçardım, değil bile isteye çocuk yapmak
Sizde sorun yok ama ben herşeyi düşünüyorum kendimden başka herşeyi düşündüğüm için ani kararlar veremiyorum

Bardağı taşıran son nokta şu ki ben hamileliğimden beri artık çok hassaslaştım ve önceden sustuğum şeylere artık tahammül edemiyorum fakat bunları ben değilde eşim çözsün istiyorum erkek adamsa beni ezdirmeyip çözmesi lazım. Babanne her gece apartmana defalarca çıkıp apartman kapısını vuruyor uykumdan sıçrıyorum panik atak oldum artık her ses beni ürkütüyor. En son bu gece 2 de 4 te ve 7 de olmak üzere üç defa kapıları çarptı ve ben titreyerek uyandım her seferinde eşime söylediğimde eşim sabah çözücem dedi fakat sabah olunca herkes senin keyfine göre hareket etmek zorunda değil dedi ve benim film orada koptu. Eşimin uykusu ağır ve babanne her uyandığında bende uyanıyorum çıkardığı seslerden dolayı eşime bişey olmuyor bende uyuyamadığım için kafayı yeme yolunda ilerliyorum
Babaanne neden gecenin o saatinde kapıları çarpıyor peki bu kadın uyumuyor mu? Ruh hastası mı bu kadın?
Bu arada üzgünüm ama eşiniz değişmez, ya değerinizi anlayana kadar iyice süründürün yada böyle kabullenin. Diğer seçeneği söylemiyorum çünkü ayrılacağınızı düşünmüyorum ayrılın da demiyorum zaten haddim değil, ancak iyice burnunu sürtün.

Aynen öyle diyor kayınpedere kayınvalidemin beni dışlamasını bile şikayet etmiş herşeyi anlattım dedi bana arayıp beni
Kayınpeder konuşarak annesini düzeltebiliyorsa düzeltip kendi evine alsın madem. Onlarda biliyorlar kadının değişmeyeceğini, ölene kadar sen idare et diye bekliyorlar. Yarın gelirler biz konuştuk artık seni rahatsız etmeyecek demeye, sakın inanıpta dönme geri.

Çok iyi olsaydı o ev ve şartları kayınvalideniz çıkmazmış zaten.
Bir şey diyeyim mi çat çat kapı çarpmayı değil gelin, herhangi bir kiracı çekmez. Bunu biliyorlardır bence. Ondan sizi oturttular oraya.

Babaanne neden gecenin o saatinde kapıları çarpıyor peki bu kadın uyumuyor mu? Ruh hastası mı bu kadın?
Bu arada üzgünüm ama eşiniz değişmez, ya değerinizi anlayana kadar iyice süründürün yada böyle kabullenin. Diğer seçeneği söylemiyorum çünkü ayrılacağınızı düşünmüyorum ayrılın da demiyorum zaten haddim değil, ancak iyice burnunu sürtün.
Geceleri dua etmeye dışarı çıkıyor allaha sesi daha çabuk gidiyor muş. Mesela oğlu dua edecekse kapının önüne çıkıp oğlu hangi yönde oturuyorsa o tarafa bakarak dua ediyor ankaraya dua edecekse ankara yoluna doğru dua ediyor şaka değil bu söylediklerim. Uyumuyor nasıl uykusunu alıyor bilmiyorum ama gece boyu ayakta bahçede. Hayır herşeyi geçtim korkuyorum ya cinli gibi ne geziyorsun

Geceleri dua etmeye dışarı çıkıyor allaha sesi daha çabuk gidiyor muş. Mesela oğlu dua edecekse kapının önüne çıkıp oğlu hangi yönde oturuyorsa o tarafa bakarak dua ediyor ankaraya dua edecekse ankara yoluna doğru dua ediyor şaka değil bu söylediklerim. Uyumuyor nasıl uykusunu alıyor bilmiyorum ama gece boyu ayakta bahçede. Hayır herşeyi geçtim korkuyorum ya cinli gibi ne geziyorsun
Kime dua edecekse o yöne doğru etmezse dua gitmiyor muş

Kayınpeder konuşarak annesini düzeltebiliyorsa düzeltip kendi evine alsın madem. Onlarda biliyorlar kadının değişmeyeceğini, ölene kadar sen idare et diye bekliyorlar. Yarın gelirler biz konuştuk artık seni rahatsız etmeyecek demeye, sakın inanıpta dönme geri.
Kv arayıp duruyor beni açmıyorum. Bu hale beni onlar getirdi ben böylenolans kadar niye kimse çözmedi şimdi hepsi çözmeye çalısıyor

Kadın tımarhanelik 😱

Kadın tımarhanelik 😱
Di mi gelde yaşa bununla. Aynı evde yaşamasakta apartmanda zindan ediyor hayatı. Birde hiç sevmediğim bir huyu daha var dışarı ne zaman çıkmaya kalksam nereye diyor ağzına bir tane çarpasım geliyor.. hesap veriyorum sürekli kadına bahçeye çıksam oturmaya oda geliyor yanıma oturuyor kafa dinleyemiyorum. Yaşlı düşmanı değilim tabi ki hep iyi davrandığımdan oldu bunlar ama gerçekten o kadar çok konuşuyor ki istemiyorum onsuz oturmak istiyorum bahçede istediğim gibi hareket hiç edemiyorum

Di mi gelde yaşa bununla. Aynı evde yaşamasakta apartmanda zindan ediyor hayatı. Birde hiç sevmediğim bir huyu daha var dışarı ne zaman çıkmaya kalksam nereye diyor ağzına bir tane çarpasım geliyor.. hesap veriyorum sürekli kadına bahçeye çıksam oturmaya oda geliyor yanıma oturuyor kafa dinleyemiyorum. Yaşlı düşmanı değilim tabi ki hep iyi davrandığımdan oldu bunlar ama gerçekten o kadar çok konuşuyor ki istemiyorum onsuz oturmak istiyorum bahçede istediğim gibi hareket hiç edemiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kv aynı böyle, acıyorum ona yalnız kadın ws diye arada iki güler yüz gösterip bi ihtiyacın var mı diye soruyorum peşimden benim eve geliyo🤦🏻‍♀️ üstelik bir değil iki değil, e bende çalışıyorum seninle oturup sohbet edecek vaktim yok ama anlamıyor. Bende soğuk yapıyorum mecbur, çünkü ancak bundan anlıyor🤷🏻‍♀️ sizde bahçeye çıkınca ya kulaklık takın kitap okuyun sohbet etmek istemediğinizi anlasın. Nereye derse işim var deyin.

Beni düşünmeyen bebeğimi de düşünmez ve düşünmüyorda sabah o halimi görüp bebeği düşüneceğine rezil oldum diye ortalıkta dönen biri bu
Allah akıl fikir versin diyeceğim de, pek akıl fikirlik durum da yok.
Siz bu noktada artık ne yapabilirsiniz ona bakacaksınız.
Bir eş, hem karısına hem de çocuğuna bu kadar duyarsız olmamalı.

Evet çocuk doğmadan el atmam gerekiyor çünkü bu evden çıkmazsak babanne ölüncede kaynanamlar alt kata gelecek miş ve kaynanam beni sürekli dışlayan biri. En son görümcemin çocuğu beni seviyor diye o bizim kanımızdan değil niye seviyorsun diye sitem etmişti el kadar çocuğa. Buradan taşınmadan huzur bana haram bir gün iyi olsak 5 gün kavga ediyoruz hep ailesi yüzünden
Konuyu okur okumaz dedim babaanne ölse kaynanası gelir diye.

Eşimin babası gelip babanneyle yani annesiyle konuşacakmış. Babası ben annemin huyunu biliyorum elli defa uyardım ama yine yapıyor demiş sinirlenmiş konuşmaya gidicek miş bugün
İyi de bu bir çözüm yolu değil, senin gazını alıp aynen devam edecekler , o evde nasıl çocuk büyüteceksin ki rahatça, kesinlikle ikna olmamalısın...

Bir kendimi toplasamda bende yapsam yapacağımı keşke ancak o zaman içim so

Kira da ev bulacağını ve taşınacağını hiç sanmıyorum çünkü annemde sabah aynısını dedi ve olmaz diyor çözücez diyor ve anneme beni şikayet ediyor problem olunca çekip gitmeye kalkıyor diye. Asla kendinde ve ailesinde problem aramıyor bu kız neden gidiyor demiyor kimse mutlu olduğu yerden gitmez. Defalarca gitmeye kalktım ama ilk defa kalkıp gittim bu evden gelin birde bana sorun son kez eve eşyalara anılara bakar gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım evden.. zor gerçekten çok zor böyle adamı nasıl seviyorsun diyeceksiniz ama sevgi öyle hemen biten birşey değil yaşanmışlıklar anılar hayaller var. Dönsem babaanne ile ilgilenmeyin demişsiniz onu anlamadım yapmaya devam etsin susayım mı demek istediniz
Siz bu kafa ile çok çekersiniz, dik durmuyorsunuz ki ...

İyi de bu bir çözüm yolu değil, senin gazını alıp aynen devam edecekler , o evde nasıl çocuk büyüteceksin ki rahatça, kesinlikle ikna olmamalısın...
Şuan zamana ihtiyacım var mantıklı düşünemiyorum ve tek gitmek istediğim yer psikolog

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X