• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız biz yaşlansak sokağa atarlar ama fazla vicdan işte benim sağlığımdan alıyor. Zaten artık acımıyorum nefrete dönüştü içimdeki bütün acıma duyguları ölse su vermem o kadar tiksindim
Kayınbaban annesini yanına alsın sorun çözülsün ama g...t leri yemez iste , kim uğraşacak terelelli yaşlı kadınla, vallahi dik dursan bu sorun çözülmek zorunda kalacak , boşanmayı göze alman gerekiyor...

Kayınbaban annesini yanına alsın sorun çözülsün ama g...t leri yemez iste , kim uğraşacak terelelli yaşlı kadınla, vallahi dik dursan bu sorun çözülmek zorunda kalacak , boşanmayı göze alman gerekiyor...
Ah beni düşüncelere sokan işin içinden çıkamadığım o kelime boşanmak

Evet çocuk doğmadan el atmam gerekiyor çünkü bu evden çıkmazsak babanne ölüncede kaynanamlar alt kata gelecek miş ve kaynanam beni sürekli dışlayan biri. En son görümcemin çocuğu beni seviyor diye o bizim kanımızdan değil niye seviyorsun diye sitem etmişti el kadar çocuğa. Buradan taşınmadan huzur bana haram bir gün iyi olsak 5 gün kavga ediyoruz hep ailesi yüzünden
Hiç de niyetlerini gizlemiyorlar. Dertleri o evde yaşamak ama kadın olduğundan gelemiyorlar, o gidince onlar çökecek tepenize. Kendilerinin yaşayamadığı kadınla sizin yaşamanızı istiyorlar. Pes!

Beni cinnet haline kadar getirdi eşim o halde dik duramam kafamı duvara vurmaktan patlatmadığıma dua ediyorum
İşte kendine zarar vereceğine eşyalara zarar verseydin , bir gü ben de cinnet geçirmiştim yeni evliyken ailesi yüzünden, evi öyle bir yıktım geçirdim ki içim rahatlamıştı resmen , kendime niye zarar vereyim ya hu 🤣 bundan sonra sakın kendine zarar verme ille de birine zarar vereceksen kocanın saçlarını yol ferahlarsın😌

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kv aynı böyle, acıyorum ona yalnız kadın ws diye arada iki güler yüz gösterip bi ihtiyacın var mı diye soruyorum peşimden benim eve geliyo🤦🏻‍♀️ üstelik bir değil iki değil, e bende çalışıyorum seninle oturup sohbet edecek vaktim yok ama anlamıyor. Bende soğuk yapıyorum mecbur, çünkü ancak bundan anlıyor🤷🏻‍♀️ sizde bahçeye çıkınca ya kulaklık takın kitap okuyun sohbet etmek istemediğinizi anlasın. Nereye derse işim var deyin.
Kedi gibi besleyince peşinizden geliyor di mi 🤦🏻‍♀️ şöyle örnek vereyim süpürgeyi açıp garajda arabayı süpürüyorum ve o seste onu duyabileceğimi sanıp başımda dikilip konuşmaya devam ediyor süpürgeyi ağzına sokasım geliyor

Ah beni düşüncelere sokan işin içinden çıkamadığım o kelime boşanmak
Boşanmaktan korkmak seni iyice bataklığa çeker, korkmayı bırak hersey olacağına varır, sadece kendini ve bebeğinin rahatlığını düşün, eş ailesine de aç ağzını herşeyi söyle korkma ...

Hiç de niyetlerini gizlemiyorlar. Dertleri o evde yaşamak ama kadın olduğundan gelemiyorlar, o gidince onlar çökecek tepenize. Kendilerinin yaşayamadığı kadınla sizin yaşamanızı istiyorlar. Pes!
Biz bu aşamaya geldikten sonra da babanne ölünce bunları hatırlayıp gelmek isterler mi yine bilmiyorum

Boşanmaktan korkmak seni iyice bataklığa çeker, korkmayı bırak hersey olacağına varır, sadece kendini ve bebeğinin rahatlığını düşün, eş ailesine de aç ağzını herşeyi söyle korkma ...
Eşime bensiz kalınca iyi mi olucak annen babanla emekli olursun artık onlar ölüncede savrulur gidersin dedim öyle şeyler ağzına alma kötüyü konuşma ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum diyor

Eşime bensiz kalınca iyi mi olucak annen babanla emekli olursun artık onlar ölüncede savrulur gidersin dedim öyle şeyler ağzına alma kötüyü konuşma ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum diyor
O yüzden aksiyon almıyor doğru düzgün. Kaybetme korkusu yok
Biz bu aşamaya geldikten sonra da babanne ölünce bunları hatırlayıp gelmek isterler mi yine bilmiyorum
eğer o eve dönersen bal gibi gelirler

Kedi gibi besleyince peşinizden geliyor di mi 🤦🏻‍♀️ şöyle örnek vereyim süpürgeyi açıp garajda arabayı süpürüyorum ve o seste onu duyabileceğimi sanıp başımda dikilip konuşmaya devam ediyor süpürgeyi ağzına sokasım geliyor
Nedir şimdi ki durum? Eşinizle konuştunuz mu?

İşler bu raddeye gelmişken başka bir yere taşınmayı şart koşun. Yoksa ömür boyu çekersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X