• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim ve çok zor herşey

Bu adam seni sevmiyor canm hizmetçi niyetine evlenmiş
Hiç bir zaman ç evlilikte ilk zamanlar kötü olmaz tam tersi cicim ayları eşine ne istesen yaptırdığın dönemlerdir kendini kandırma

Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum
Koca bulamam sandığınızdan evlendiğinize o kadar eminim ki siz ve diğerlerinin.

Gerçi evet bulamazdiniz da koca
Yine aynı tipleri bulurdunuz yine taviz verirdiniz
Sen gerçekten insanlıktan nasibini almamışsın yazdığınız yazıya bak okumadan bilmeden direk yargılama o kadar güzel insan yazmış ki yorumlar fikirlerini beyan etmişler senden başka kötü yorum yok İnan keşke yargılamadan önce ne yazdıklarımı okuyabilseydin o zaman anlasaydın sana yine açıklıyım ben isteyerek aile apartmanında oturmadım koca bulmam derdine hiç düşmedim aşık oldum ve evlendim 22 yaşındayım bu yaşta kocasız kalmak saçma bu bir iki de insanlar bilemiyor karşındaki insan nasıl olduğunu içindeki karanlıkta hiç bi zaman haberiniz yok bu benim için değil herkes için geçerli.. ve gerçekten böyle bi cevaba ne gerek vardı bişey söyleyim bence sen çok mutsuzsun benden bile bu senin yazdıklarına bence en çok senin ihtiyacın var.

Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Aynısını kuzenim yaşadı ama çok söylemiştim kayınvaliden görümcen kanatsız melekte olsa önemli olan iyi kötü olmaları değil aynı dairede yaşanmaz çok büyük sıkıntı olur senin için gelenin gidenin gözüne batar dedim hepsini de bir bir yaşadı :D Ki imkanıda vardı sözde daire alıcaz demiş oğlan yalanı baştan belliydi çocuğun köyün zengin kısımlarından ama evi 6 ay sonra almaya ikna etmiş. Sonra tabi kaynana derdini yine dinleyen ben oldum ilk evlenen kuzenimle sonra ki arasında dünya fark vardı kızın psikolojisi bozulduğu gibi hal hareketleri değişmiş tik başlamış beni de kötü etkiledi gerçekten. En başta uyarınca kızıyorlar ama gerçekler bu işte. Zaten Türk erkeklerin çoğunluğu ana kuzusu karısını savunan tek bir kişinin hikayesini okudum ben bu sayfada. Diğerleri full karısını ezdiren asla arkasında durmayan korkaklardı. O yüzden aynı evde, apartmanda kalma olayı kabul edilmemeli.

Ay şu baştan aileyle ayni apartmanda yaşamayı kabul edip evlenenleri hiç anlamıyorum

Aa neden bebeklinickcim :) Bende aynı apartmandayım hemde gayet ben oturmak istedim :) kayınpederim diğer binalarımıza da bak dedi ama ben burayı beğendim :)
Biliyor musun hayatıma müdahale ettirmemek için uzaklara gitmeme hiç gerek yok. :) Bu sanki koca aldatmasın diye kadınlardan uzak tutmak gibi oluyor. :) Kaynanasından başka memlekete kaçanlardan bile daha az derdim vardır emin olabilirsin :) Sen birine dur demek için ötelere kaçıyorsun sanırım :)) O sebeple biraz konuşmalara dikkat edersek iyi olur, yoksa bizde senin koca buluşun ya da bulamayışın hakkında yorumlar yaparız hoş olmaz. :)

Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.
Senin de aklın fikrin sevişmede .
İnsan her konuyu da sevişmeye bağlamaz .

Bugün yorumları okurken yüreklendim biraz 😏 direk söyledim sözünden durmasan boşanalım oda dediği şey sorun yok boşanalım aslında bu kadar yeterli bi şekilde ailemle konuşup bitirmem gerekiyor yoksa bu ızdırap beni bitiriyor eşime karşı daha çok soğuyup saygısızlalıyorum bunu yüzüne de çoğu kez söyledim tabi umrunda değil yine.
yani bu adama aşık olup evlenmişsiniz
görücü usulü ya da yaşım geldi evlendim, ya da ailem evlen baskısı yaptı bizde erken evlenilir mecburum sandım..gibi şeyler demiyorsunuz.
severken hiç mi karakteri ile ilgili fikir edinmediniz?

hani olabilir onun sosyal çevresinde kadınlar hizmet ediyordur, erken evleniyordur, çalışmıyordur...birlik kalıyordur hepsini normalleştirmiş olabilir (karısını sevse de bunları normal görebilir, demeye çalıştığım o) ama insan daha yeni evliyken ayrı yatmayı, mutsuz olmayı, boşanalım demeyi nasıl normal görür. adamın sizi sevdiğine dair hiç işaret göremedim.

Şimdi sevgili Elif ,
her evlilikte böyle sorunlar olmuyor.
Ufak tefek anlaşmazlıklar olur ama bunlar da konuşularak aşılır. Sizin aile apartmanından daha önemli sorunlarınız var.

1. Eşiniz sizin düşüncelerinizi önemsemiyor.
2. Eşinizle sağlıklı bir iletişiminiz yok ki adam “hayır” diye kestirip atıyor.
3. Çalışmak için eş ve eşin ailesinin iznine ihtiyacınız yok.

Bakın ne yazdıysam içinde hep “eşiniz” var. Sorun ailesi değil “eşiniz”.

Alın karşınıza konuşun eşinizle , olmuyorsa da en güzel gençlik yıllarınızı çöpe atmayın. Giden zaman bir daha geri gelmiyor.

Bazen daha büyük mutsuzlukların önüne geçmek için , daha azına razı olmanız gerekebilir. Şimdi ailem üzülür diyorsunuz ama hayatınız boyunca mutsuz olacağınızı bilseler eminim daha çok üzülürler.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Sen gerçekten insanlıktan nasibini almamışsın yazdığınız yazıya bak okumadan bilmeden direk yargılama o kadar güzel insan yazmış ki yorumlar fikirlerini beyan etmişler senden başka kötü yorum yok İnan keşke yargılamadan önce ne yazdıklarımı okuyabilseydin o zaman anlasaydın sana yine açıklıyım ben isteyerek aile apartmanında oturmadım koca bulmam derdine hiç düşmedim aşık oldum ve evlendim 22 yaşındayım bu yaşta kocasız kalmak saçma bu bir iki de insanlar bilemiyor karşındaki insan nasıl olduğunu içindeki karanlıkta hiç bi zaman haberiniz yok bu benim için değil herkes için geçerli.. ve gerçekten böyle bi cevaba ne gerek vardı bişey söyleyim bence sen çok mutsuzsun benden bile bu senin yazdıklarına bence en çok senin ihtiyacın var.
Acınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosun
Hahahah kaynananlara ve kocana eziklenedur. Evlencem diye çıldır herseyine razı gel o yüzden adamın 😂😂😂😂😂😂 susa susa otur. Bı durusun asaletin olmasın. Durumun içler acısı evliliğin evlilik değil.

Sonra bana gel bikbikbik et 😂😂😂😂

Acınacak haldesin bana mı laf yetistiriyosun
Hahahah kaynananlara ve kocana eziklenedur. Evlencem diye çıldır herseyine razı gel o yüzden adamın 😂😂😂😂😂😂 susa susa otur. Bı durusun asaletin olmasın. Durumun içler acısı evliliğin evlilik değil.

Sonra bana gel bikbikbik et 😂😂😂😂
Ne kadar kırıcısınız,kalbiniz ne kadar örselenmiş ki milleti bilmeden hemen yapıştırmişsınız . Yazık gerçekten buraya insanlar olur kötü yorumda alır vs ama bu kadar aşağılamak için cümle kurduklarını ilkkez gördüm

Merhaba arkadaşlar galiba anlatacağım ne dostum nede arkadaşım olduğu için buraya yazacağım…
Biraz uzun olacak
Arkadaşlar 6 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle aile apartmanında yaşıyoruz bu artık çekilmeyecek duruma geldi eşimin Sürkeli abartığımı ve diğer etimle bir tutuyor o 6 yılık evli aslında konuştuğumuzda oda çok şikayetçi ama alışmış duruma getirmiş dillendirmiyor ben ise böyle yaşamak istemiyorum her zaman da dile getiriyorum eşim de farkında ama umursamıyor Buda artık ondan soğuduğumu ve nefret edecek duruma gelmiş bende, her olayda kendi ailesini savunmaya geçmesi onlara toz kondurmaması zaten bi akşam eve geçiyoruz Oda sürekli tartışıyoruz yatakta çıkıp gitmesi gereken o ama artık evi bile sevemiyorum ben yatakta çıkıp balkonda uyuyorum hiç onunla vakit geçirmek konuşmak dahi istemiyorum hem kalbimde hemde aklımda tamamıyla bitmiş ama herkes te diyor evliliğin ilk zamanlarında oluyor bu krizler insan sonra pişman oluyor. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum diğer ablam yeni boşandı ve ailecek çok şeyler yaşadık annemin babamın benim mutsuzluğuma üzülemlerini istemiyorum sizce napamam gerekiyor.
Annen baban sen mutsuz olduğunda daha mi mutlu olacaklar? Evet ilk zamanlarda bazı sıkıntılar yaşanması normal ama bu durum hem evliliği hem hayatı senin için çekilmez kılıyorsa hayatının sonuna kadar mutsuz yaşamayı göze alabiliyor musun? Bence durumun ciddiyetini eşine anlatmalısın. Sonrasında zaten ne yapacağın veya ne yapacağınız apaçık meydanda olacaktır.

Aşk bu kadar kolay bulunabilen birşey değil.gencecik olunca bir erkekle ilişkiye girmek hoşlarına gidiyor sadece.biraz da macera arıyorlar.o yaşlarda cinsel ilişkiye girmek bile havalı geliyor insana.o zamanki aklımı düşünüyorum da hamile kalmak bile havalı gelirdi bize.
Hamile kalmanın neyi havalı ayol 😂

Ben 8-9 aylik evliyim. Inanin 6. Ayda ayni sıkıntılarla boğuştum.son 1-2 haftadir kafam o kadar rahat ki. Evliligin o donemi gercekten sıkıntılı. Benim de arkadasim yok kimseye anlatamazdim. Ailem yasli insanlar ne anlatsam iki katini anliyor korkuyorlar beni de kormutuyorlardi. Baya aylarca kimseye anlatmadim. Beni buradaki baska bi gelinle cok kiyasladilar. Kaynanasiyla oturacakmis falan. Kaynanamgilleri cok severim severek giderim ama her gun gitsekte fark etmiyor. Hatta kadir kiymet azaliyor. Esim kendi ailesine gitmeyi gorev biliyor. Bazen sen tek git ben uyusam diyorum kusuyor. Ama inan sorun bu degil. Bir süre sonra amaaan nolacak gideyim üf deyip kurtuluyorum. Esinle konusman cok onemli. Bir de kaynanani karsina alma hep yaninda dursun. Kaynananla ne kadar yakin olursan esin sana o kadar saygi duyuyor. O istemedi anlarda sen gitmek icin cirpin. Zorla gotur. Bazen istemeyecek surat yap.

Ben 8-9 aylik evliyim. Inanin 6. Ayda ayni sıkıntılarla boğuştum.son 1-2 haftadir kafam o kadar rahat ki. Evliligin o donemi gercekten sıkıntılı. Benim de arkadasim yok kimseye anlatamazdim. Ailem yasli insanlar ne anlatsam iki katini anliyor korkuyorlar beni de kormutuyorlardi. Baya aylarca kimseye anlatmadim. Beni buradaki baska bi gelinle cok kiyasladilar. Kaynanasiyla oturacakmis falan. Kaynanamgilleri cok severim severek giderim ama her gun gitsekte fark etmiyor. Hatta kadir kiymet azaliyor. Esim kendi ailesine gitmeyi gorev biliyor. Bazen sen tek git ben uyusam diyorum kusuyor. Ama inan sorun bu degil. Bir süre sonra amaaan nolacak gideyim üf deyip kurtuluyorum. Esinle konusman cok onemli. Bir de kaynanani karsina alma hep yaninda dursun. Kaynananla ne kadar yakin olursan esin sana o kadar saygi duyuyor. O istemedi anlarda sen gitmek icin cirpin. Zorla gotur. Bazen istemeyecek surat yap.
Eşin sana saygı duysun diye sen kendine olan saygından vazgeçiyorsun ama
Zorla götür istemezse surat yap falan. Benliğinden çıkmış oluyorsun politik olucam diye. Nickin tam sana uyumlu olmuş. Sen kendini zorlayıp giderek kafanı rahatlatmış olabilirsin ama evinde kafa dinlemek hep kv yüzü görmek istemeyen nice insan var. Herkes bir değil. Sende 2 3 gitmesen gelir kocam yüzüme bakmıyor ailesine gitmedim diye konu açarsın emin ol

Böyle üslupsuz bir yoruma gerek yoktu konu sahibi her şeyin farkında olan ve yorumları da dikkate alan biri zaten. Kadın boş yere banlandı sayenizde.

Elif Hanım umarım kısa zamanda eş ve ailesinden kurtulup güzel bir hayat yaşarsınız, zaten eskiden çalışıyormuşsunuz yine çalışır ve ayaklarınızın üzerinde durursunuz. 🙏🏻

Eşin sana saygı duysun diye sen kendine olan saygından vazgeçiyorsun ama
Zorla götür istemezse surat yap falan. Benliğinden çıkmış oluyorsun politik olucam diye. Nickin tam sana uyumlu olmuş. Sen kendini zorlayıp giderek kafanı rahatlatmış olabilirsin ama evinde kafa dinlemek hep kv yüzü görmek istemeyen nice insan var. Herkes bir değil. Sende 2 3 gitmesen gelir kocam yüzüme bakmıyor ailesine gitmedim diye konu açarsın emin ol
Tüm bunları yazdigim iki satirdan cikarmaniz komik. Gitmek istemedigim gunlerde esimle konusup anlasiyoruz. Ben zaten evimde kafami dinliyorum cok sukur.
Nicim de seni hic alakadar etmez saygisiz... daha yeni actim hesabi ve gigi hadidi sevdigimdem koydum ciciyi. Cici kiz anlaminda degil yani. Cok onyargilisiniz. Siz bu kafayla daha cooook gidersiniz. Giderken de bi o duvara bi bu duvara vurursunuz kafanizi. Yasinizi bilmem de boyle dik gidilmez. Iki satirdan insanin kendine olan saygisi olculmez. Kanitlamakla ugrasmam size. Benim esim kendi aileme (allah nazarlardan korusun) hurmette eksiklik etmez. Ama bunda benim de payim cok. Ben kaynanami sevmeyecem ama o benim annemi sevecek. Oyle bi dunya varsa beni alin oraya.

Yanlış tavsiye veriyorsunuz. Vereceğiniz tavsiye o hapishaneden kurtul olmalıydı.Ayrıca kaynanayı yanımıza da alsak karşımızada alsak, önemli olan kocanın tutumu.
Bende 6.ayda gelip gitme sorunu işe boguşuyordum.Şimdi çagırmıyorlar bile. Çünkü girmeyecegimi biliyorlar. Çözüm şu, işe gir, çalışmıyorsanda hayır de gitme. Sonrasında kabulleniyorlar. Siz kötü gelin olmaktan korkuyorsunuz. İyi gelin olup mutsuz olacagıma, kötü olurum mutlu olurum daha iyi.

Back